IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обаче ми прави впечатление, че Мойс чете форума и се вслушва в съветите ми

сложил е вляво йънг, отдясно валенсия

пуснал е титуляр вън пер$$$и за 60 минути и нанегово място като резерва е пуснал рунтавия

мата е изкарал мача и при решен мач мойс е пуснал янузай за 5 минути на негово място

и нещата са се получи чудесно ...................... малка подробност, че манафите играха срещу последния в шипЪ на свой терен, но победата си е победа

не съм гледал мача и с интерес ще прочета мненията на тези които са го гледали

---------------------------

аз гледах АРСЕНАЛ които чакаха светците сами да се бият ................... вкарахме 2 бързи гола и пак започнахме да бавим времето в очакване на края на мача, но имахме добър и мотивиран съперник който заслужаваше дори и трите точки

разбира се, че нищо фатално не е станало, но червената лампичка трябва да започне сериозно да свети не само за ВЕНГЕР, но и за футболистите ни които показват високо самочувствие дори и повече отколкото са заслужили

гледаме към следващия ни мач през уикенда...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Частни случаи, не трябва да се генерализира. И двата отбора имат милиони фенове по целия свят, всеки от които би реагирал различно на дадено събитие свързано с клуба.
      нямаш никаква база за сравнение за да извеждаш подобен извод ..................... нямаш никакви допирни точки за двата трансфера

понеже знам, че българина бързо забравя фактите ще ти посоча няколко за да ти напомня, че вън пер$$$и мотаеше АРСЕНАЛ около година - година и половина

- първо каза, че искал да се възстанови от контузията

- после каза, че иска да види дали АРСЕНАЛ ще успее да се класира в ШЛ

- след това каза, че европейското е най-важно за него и не иска да мисли за друго

- след европейското вън пер$$$и каза, че иска да види в АРСЕНАЛ кои футболисти ще се привлекат

- след като привлякахме Полди, Санти и Жиру каза, че не е сигурен в амбициите на клуба

- през цялото това време вън пер$$$и говореше, че подписването на нов договор е някаква формалност, говореше как от дете е фен на този отбор, говореше колко е важна майка му за да вземе решение за подписване на договора, майка му даваше интервюта колко са доволни от живота в Лондон и как са свикнали с града и клуба и т.н. да не продължавам нататък

преговорите за нов договор с АРСЕНАЛ започнаха от 100 000 лири/седмично; минаха през 120Т; после 135Т; 150Т и накрая последната оферта беше за 175 хил. на седмица

- накрая изправи АРСЕНАЛ до стената, а след като премина при манафите каза, как детето в него крещяло: манаф, манаф и мечтата му била да играе за тях

хайде сега си сложи ръка на сърцето и кажи, Мата прави ли подобни циркове???

Мата притисна ли чукотките до стената с искане за трансфер?

Мата заради пари ли отиде при манафите???

Мата единствено искаше да играе редовно и това е единствената причина да се махне от фк чукотка

Кой може да го укори за желанието му да играе? ами Мата е в най-хубавата възраст за един футболист - на 26 години ще стане след 2-3 месеца .............. сега ако не играе в клуба си и не отиде на световното в бразилия, на следващото световно ще е на 30 години и тогава "я камилата, а камиларя"

и въпреки всичко Мата не отиде да иска трансфер в друг клуб, не отиде да иска да премине в "домашен съперник", а седеше и чакаше да му се гласува доверие и да му се даде шанс ............. нямаше гримаси, нямаше интервюта срещу треньора нито преди , нито след трансфера

напротив, абрамчик е приел офертата на манафите след като се е консултирал с преводача, после португалския циганин е отишъл и попитал дали Мата би приел да играе за манафите и отговор е бил "да"

клуба го продава и толкова ................... при подобно развитие на ситуацията МАта реално няма избор освен да седи резерва поне до лятото...

правиш ли разлика между двата трансфера???

или съвсем първосигнално реагираш като кучето на пАвлов
      Last edited by polki; 29.01.2014, 04:32.
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Частни случаи, не трябва да се генерализира. И двата отбора имат милиони фенове по целия свят, всеки от които би реагирал различно на дадено събитие свързано с клуба. И все пак колкото и на пръв поглед да са коренно различни, и двете снимки изразяват почти едни и същи чувства и емоции, а именно - абсолютна съпричастност, привързаност и подкрепа към съответния отбор, и преживяване по един или друг начин на всичко свързано с него

П.П. И все пак не вярвам някой някъде да има подобна снимка с фланелката на Арсенал с номер 14, примерно...
        Last edited by kev; 28.01.2014, 22:13.

Коментар

• Коментар

• грухчо, забравих да ти кажа, че във футбола за да си футболист на един отбор трябва да имаш картотека

картотека се получава след като се представят определен набор от документи пред органа който издава картотеката

картотека за ШЛ дава УЕФА .................. тука има ограничение за броя футболисти които могат да се картотекират в един сезон

картотеките за шипЪ и купите в английско ги дава футболната асоциация на англия

ти едва ли си виждал какво представлява картотеката на един футболист и като един самозван адвокатин си мислиш, че който получава пари от някой клуб го прави футболист на първия отбор от този клуб

да, ама не...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              полкич, виж сега, по принцип може да стане дискусия с теб (понякога), но в повечето случаи си като магаре на мост и често съжалявам, че съм запонал да ти отговорям. Има ясно дефинирани правила, кога един футболист е част от даден отбор - когато е на щат в този отбор и му се плаща заплата/премия пак от същият този отбор. Ама че имало други някъде си, ама тоя играел, пък онзи - не, това са махленски спорове. Офисциланите статистики за двата отбора показват това, което съм ти казал - в Арсето - 9 мангала, в Челси - 8. Ама преди седмица било друго, ама лятото ще е различно -все едно, гледаме моментното състояние, щото точно за него спорим. Това е извадено официално от отборите, на това се базираме в спора и точка.
              всички футболисти от младежкия отбор на АРСЕНАЛ взимат заплата по 1 000 паунда всяка седмица ................. взимай и тях да ги броиш, че да спиш спокойно най-накрая

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Понеже не си юрист, мога да ти кажа, че правото работи с много точни дефиниции за всичко, така е и тук. Затова и понякога при зивършени уж релани престъпления, престъпника се измъква, просто защото няма реални доказателства, понеже някой милиционер не ги е събрал както трябва, както е регламентирано по закон. Това е от мен. Приятна вечер.
              я , ни разкажи сега ти какъв юрист си защото съм те проверил в софийската адвокатска колегия и никъде не фигурираш .................. явно, че е членската вноска не си плащаш там

.................... или си член на някоя провинциална адвокатска колегия

я сподели, че си ми много интересен с твоите адвокатски фантазии дето ги споменаваш за щяло и нещяло

Коментар

• полкич, виж сега, по принцип може да стане дискусия с теб (понякога), но в повечето случаи си като магаре на мост и често съжалявам, че съм запонал да ти отговорям. Има ясно дефинирани правила, кога един футболист е част от даден отбор - когато е на щат в този отбор и му се плаща заплата/премия пак от същият този отбор. Ама че имало други някъде си, ама тоя играел, пък онзи - не, това са махленски спорове. Офисциланите статистики за двата отбора показват това, което съм ти казал - в Арсето - 9 мангала, в Челси - 8. Ама преди седмица било друго, ама лятото ще е различно -все едно, гледаме моментното състояние, щото точно за него спорим. Това е извадено официално от отборите, на това се базираме в спора и точка. Понеже не си юрист, мога да ти кажа, че правото работи с много точни дефиниции за всичко, така е и тук. Затова и понякога при зивършени уж релани престъпления, престъпника се измъква, просто защото няма реални доказателства, понеже някой милиционер не ги е събрал както трябва, както е регламентирано по закон. Това е от мен. Приятна вечер.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

аз не броя и тези на Арсето - цели 3 мангала имате под наем, от общо отдадени под наем 3-ма играча, но те не са част от състава ви в момента, затова и не се броят - къде видя проблем с логиката ми Броим само играчите към момента в дадения отбор, а не потенциалните такива, които биха били или не биха били в състава през лятото примерно или през 2016

хахахаха

кембъл е купен на 17 години и е при младежите --- не му издават работна виза за англия и вече две години го дават под наем

ти вече взе и юношите да ги броиш в първия отбор само и само да докараш някаква бройка която те обслужва

клиничен случай

но нека пак да пробвам:

- диаби не е играл от 1 година и няма да играе до есента, а договора му изтича лятото .................... не е в отбора

- пинг-понк не е играл дори и 1 минута този сезон ................... даден под наем и не е в АРСЕНАЛ

тези тримата стигат ли ти???

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    имат договори с абрамчик, но грухчо няма да ги брои защото не му изнася факта, че чукотките имат повече 4ернилки от АРСЕНАЛ

чудна логика
                    аз не броя и тези на Арсето - цели 3 мангала имате под наем, от общо отдадени под наем 3-ма играча, но те не са част от състава ви в момента, затова и не се броят - къде видя проблем с логиката ми Броим само играчите към момента в дадения отбор, а не потенциалните такива, които биха били или не биха били в състава през лятото примерно или през 2016
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

тези под наем не ги броим, броим само актуалния състав
                      имат договори с абрамчик, но грухчо няма да ги брои защото не му изнася факта, че чукотките имат повече 4ернилки от АРСЕНАЛ

чудна логика

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        И поне още двама се сещам, които са под наем - Лукаку и Моузес
                        тези под наем не ги броим, броим само актуалния състав - чукотките имат 24 фуДбалера, които са под наем, някои никога няма да помиришат отново Моста

Коментар

не се занимавай с него ............... виж го, че не знае къде се намира и не знае какво иска да докаже с това:

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          мда, арсенал е най-точния клуб за мама африка, все пак е отборът с най-много маймун в ингилизия
                          първо пише гледай официалния сайт, после пише не гледай снимката на сайта .................. загубена работа,

но днес съм отделил време да почесвам всеки един който го сърби някъде...

Коментар

Абе прозорецът затваря скоро, а Арсенал, Пуул, Тотнъм и Сити с нищо не са се похвалили. Не е за вярване, особено за Арсенал и Пуул, които имат крещяща нужда от поне един, да не кажа двама футболисти и то на високо ниво.
                            на 99% съм сигурен, че ВЕНГЕР няма да привлече нов футболист ............ за другите отбори които си изброил нямам никаква представа дали ще се подсилват...

Коментар

не гледай снимката, а официалния състав към момента - на снимката го има и Мата, и Бертранд, но го няма Салах, примерно. Та изброй в официалния състав 9 мангала и принзвам, че си прав, а аз греша, като ще ти се извиня - нямам проблем да призная, че съм сгрешил, ако е така

Коментар

Абе прозорецът затваря скоро, а Арсенал, Пуул, Тотнъм и Сити с нищо не са се похвалили. Не е за вярване, особено за Арсенал и Пуул, които имат крещяща нужда от поне един, да не кажа двама футболисти и то на високо ниво.
                                Остаят сичко за последния момент...
                                нале требе да има иекшан... последни новини, списания, интервюта...
                                прочее простотиЙ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X