IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    напълно си прав, но фен на манчестър да има претенции в тази насока, при положение, че Съра беше единствената ви звезда за 25 години, е малко странно, не мислиш ли Да припомням ли замерянията с обувки из съблекалните, ръкопашните боеве и т.н. все с тарторите на отбора
    Колкото до Оскар - с него и без него - все тая, челси има толкова потенциал в мидфийлда, с колкото дори арсенал не може да се похвали и единствените, които да пред тях в това отношение са онези, дето си ринат парите с лопатата в сити На челси много им лиспва нападател, но да видим какво ще се случи до края на деня вдругиден.
    Че Съра беше най-голямата звезда е ясно - но не и "единствената"! Просто някои от баш-звездите получиха по един шут в определен момент от кариерата им!
    А споменаването на Оскар беше във връзка с изказването на Моу, че "гради" отбора около Оскар като "10ка"! Ще го видим какъв отбор ще изгради особено ако Шити си "прибере титлата" и ги отстрани за ФА къп!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Суарез никога не е бил дузпа при нас.А дрязгата беше от страна и на Суарез и на Коутиньо, които бяха свободни на чисти позиции.По интересно е какво стана при смяната.
      Мда, интересно е, да видим как ще се отрази - принципно единият трябва да се примири, но не знам кой ще е: Суарез играе много по-комбинативно и за отбора, но от това страда резултатността му, докато Стъридж играе основно за себе си. Проблем би се получилл ако и Суарез започне да игаре за себе си А и все пак той е голямата звезда, затова си мисля, че Роджърс по соломоновски смени црънкича, което беше правилното решение, макар че го лиши от евентуален хеттрик
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Само в Челси няма да се случи защото там звездата е една: самовлюбения Моуриньо, който може получи шут в задника от чичко-паричко дето му плаща всички прищевки, а накрая ще гледа всички финали по телевизора!

Вчера четох най-голямата тъпотия, която можеше Моу да каже - отбора се градил ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН!
        Честно казано се моля някой ингилизки чукундур да изреже Оскарчо през краката (може и в понеделник на Етихад), да го изкара за месец извън игра и да видим великата му стратегия до къде ще стигне!
        напълно си прав, но фен на манчестър да има претенции в тази насока, при положение, че Съра беше единствената ви звезда за 25 години, е малко странно, не мислиш ли Да припомням ли замерянията с обувки из съблекалните, ръкопашните боеве и т.н. все с тарторите на отбора
        Колкото до Оскар - с него и без него - все тая, челси има толкова потенциал в мидфийлда, с колкото дори арсенал не може да се похвали и единствените, които да пред тях в това отношение са онези, дето си ринат парите с лопатата в сити На челси много им лиспва нападател, но да видим какво ще се случи до края на деня вдругиден.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе само аз ли забелязах дрязгата между суарез и стърготината? И заради нея ли го смениха? И защо по дяволите му дават да бие дузпите- не си спомням някого суарез да е бил дузпа, дори и когато се бори за голмайсторския приз Има нещо гнило в ливера напоследък, съшото ще се случи и в манчо, като се съберат всички звезди накуп
          Суарез никога не е бил дузпа при нас.А дрязгата беше от страна и на Суарез и на Коутиньо, които бяха свободни на чисти позиции.По интересно е какво стана при смяната.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Корабчето на Fulham бавно но славно потъва, което, че е славно не е голяма утеха.
            домоуправител

Коментар

абе само аз ли забелязах дрязгата между суарез и стърготината? И заради нея ли го смениха? И защо по дяволите му дават да бие дузпите- не си спомням някого суарез да е бил дузпа, дори и когато се бори за голмайсторския приз Има нещо гнило в ливера напоследък, съшото ще се случи и в манчо, като се съберат всички звезди накуп
              Само в Челси няма да се случи защото там звездата е една: самовлюбения Моуриньо, който може получи шут в задника от чичко-паричко дето му плаща всички прищевки, а накрая ще гледа всички финали по телевизора!

Вчера четох най-голямата тъпотия, която можеше Моу да каже - отбора се градил ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН!
              Честно казано се моля някой ингилизки чукундур да изреже Оскарчо през краката (може и в понеделник на Етихад), да го изкара за месец извън игра и да видим великата му стратегия до къде ще стигне!

Коментар

Аз пък не мисля, че можеш така да се отнасяш срещу футболиста, който 2-3 сезона сам те носи на гърба си и всичко което си спечелил (3то и 4то място разбира се + 60-70 милиона от ШЛ) се дължи на него!
                Но това е мое мнение!
                А бе и ти си прав. Аз лично му бях фен, оценявам това което направи за клуба и никога не бих направил нещо подобно. Все пак хората са различни, а футболът неведнъж е доказвал че може да извади и най-тъмните и най-светлите черти от характера на някого, особено ако той е вманиачен до крайна степен в някаква идея. Но в това е и чарът му и за това той е толкова велика игра
                Що се отнася до Ван Перси си мисля че той пропусна златния шанс да се нареди до имена като Йън Райт, Денис Бергкамп и Тиери Анри, и да стане легенда на клуба, но това си е било негово решение, и е вече свършен факт
                Гледаме напред

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Карамелите бяха слаби и са благодарни, че Стъридж е лакомия.

Коментар

Аз пък не мисля, че можеш така да се отнасяш срещу футболиста, който 2-3 сезона сам те носи на гърба си и всичко което си спечелил (3то и 4то място разбира се + 60-70 милиона от ШЛ) се дължи на него!
                    Но това е мое мнение!
                    така е, прав си.

Полкич, за пръв път от доста време правиш смислен коментар, но за съжаление едностранчив, просто защото на теб ти е малко трудно да приемеш, че може да има и друга гледна точка от божественото Ти просветление Да, и ти си прав за хронологията, но забарвяш един доста дребен, но изключително съшествен факт - Перси отиде в по-голям клуб към онзи момент (а и по принцип), а Мата - в по-малък към момента клуб. Ей-това е основната разлика - затова и единият искаше да се омете възможно най-бързо, а другият - не и беше готов да търка пейката (мотивира го само едно - световното след 6 месеца), иначе щеше да си виси в челси вовеки веков.

П.С. Другият път не се хаби да проверяваш - попитай ме, ше ти кажа къде и какво работя, образУвание, семейно положение и т.н. - достатъчно много хора ме познават във форума, а и работата ми не е нещо, от което да се срамувам

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Аз гледах основно Пуул и доста съм изненадан от лесната победа и добрата игра. Манчо също ги следих и честно казано не видях някаква сериозна промяна в играта, даже Кардиф си натискаха до втория гол, но по-точен коментар могат да дадат феновете на Юнайтед, които са следили мача по-внимателно. При Арсенал всичко можеше да стане, доколкото пак гледах с едно око, можеше и трите знака да излязат.
                      Карамелите бяха слаби и са благодарни, че Стъридж е лакомия.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Аз гледах основно Пуул и доста съм изненадан от лесната победа и добрата игра. Манчо също ги следих и честно казано не видях някаква сериозна промяна в играта, даже Кардиф си натискаха до втория гол, но по-точен коментар могат да дадат феновете на Юнайтед, които са следили мача по-внимателно. При Арсенал всичко можеше да стане, доколкото пак гледах с едно око, можеше и трите знака да излязат.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                          нямаш никаква база за сравнение за да извеждаш подобен извод ..................... нямаш никакви допирни точки за двата трансфера

понеже знам, че българина бързо забравя фактите ще ти посоча няколко за да ти напомня, че вън пер$$$и мотаеше АРСЕНАЛ около година - година и половина

- първо каза, че искал да се възстанови от контузията

- после каза, че иска да види дали АРСЕНАЛ ще успее да се класира в ШЛ

- след това каза, че европейското е най-важно за него и не иска да мисли за друго

- след европейското вън пер$$$и каза, че иска да види в АРСЕНАЛ кои футболисти ще се привлекат

- след като привлякахме Полди, Санти и Жиру каза, че не е сигурен в амбициите на клуба

- през цялото това време вън пер$$$и говореше, че подписването на нов договор е някаква формалност, говореше как от дете е фен на този отбор, говореше колко е важна майка му за да вземе решение за подписване на договора, майка му даваше интервюта колко са доволни от живота в Лондон и как са свикнали с града и клуба и т.н. да не продължавам нататък

преговорите за нов договор с АРСЕНАЛ започнаха от 100 000 лири/седмично; минаха през 120Т; после 135Т; 150Т и накрая последната оферта беше за 175 хил. на седмица

- накрая изправи АРСЕНАЛ до стената, а след като премина при манафите каза, как детето в него крещяло: манаф, манаф и мечтата му била да играе за тях

хайде сега си сложи ръка на сърцето и кажи, Мата прави ли подобни циркове???

Мата притисна ли чукотките до стената с искане за трансфер?

Мата заради пари ли отиде при манафите???

Мата единствено искаше да играе редовно и това е единствената причина да се махне от фк чукотка

Кой може да го укори за желанието му да играе? ами Мата е в най-хубавата възраст за един футболист - на 26 години ще стане след 2-3 месеца .............. сега ако не играе в клуба си и не отиде на световното в бразилия, на следващото световно ще е на 30 години и тогава "я камилата, а камиларя"

и въпреки всичко Мата не отиде да иска трансфер в друг клуб, не отиде да иска да премине в "домашен съперник", а седеше и чакаше да му се гласува доверие и да му се даде шанс ............. нямаше гримаси, нямаше интервюта срещу треньора нито преди , нито след трансфера

напротив, абрамчик е приел офертата на манафите след като се е консултирал с преводача, после португалския циганин е отишъл и попитал дали Мата би приел да играе за манафите и отговор е бил "да"

клуба го продава и толкова ................... при подобно развитие на ситуацията МАта реално няма избор освен да седи резерва поне до лятото...

правиш ли разлика между двата трансфера???

или съвсем първосигнално реагираш като кучето на пАвлов
                          Доста точно описание.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            ......Определено трябваше да започна коментара си за картинките с думите: "Явно има защо...", но просто разтълкувах поста на Манчо като сравнение между феновете, а не като показване на отношение към конкретния футболист на база негови предишни действия
                            ......
                            Айде спорен ден и Go Gunners!
                            Но това е мое мнение!

Коментар

• Трябва да поздравим Ливърпул, които май се представиха най-добре от всички отбори вчера. Яд ме е че не пуснаха поне един гол на прехвалените (и до-развити) Евертън, че да ми излезе ГГ-дубълчето!
                              Май и Лукакуту се контузил и мисля, до тук ще са им мераците за 4тото място! Виж с Ливърпул и Тотенхам борбата ще е жестока!

Коментар

• Така е Полки. Определено трябваше да започна коментара си за картинките с думите: "Явно има защо...", но просто разтълкувах поста на Манчо като сравнение между феновете, а не като показване на отношение към конкретния футболист на база негови предишни действия
                                Иначе и аз гледах мача, по точно се опитвах щото по на един канал Bein 4 дето го даваха много накъсваше, а пък на линка който избрах в нета и беше с най-добър стрийминг през 2-3 минути излизаха едни прозорци по средата за по 30 секунди Но все пак успях да видя това което и ти си си направил като извод - не играем на 100% през цялото време, от пестене на сили ли, от умора ли, от подценяване на противника ли или пък от прекалена вяра че накрая все някак си ще спечелим, не знам но мисля че Венгер трябва да поработи именно върху този аспект - концентрацията и максималното себеотдаване на футболистите по време на целият мач. Дано снощният наистина бъде като сигнална лампа, макар че и тази точка накрая може да се окаже много ценна.
                                За довечера може да си пожелаем градските съперници да измъкнат една точка от Сити, а Челси да бие само с 1:0, а ако съдбата е решила да ни приготви и по-голям подарък, добре дошло. Макар че лично аз в случая много не вярвам да се получи

Айде спорен ден и Go Gunners!

Коментар

Working...
                                X