IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    От ключовите ги няма Саня и Розитски и (РВП)....хубавото е че този път има широчина в състава, макар и не толкова класа както едно време.. Сезона е дълаг...

Иначе Ливърпул са приятната изненада. Напомнят ми Арсенал от преди няколко години...много комбинативни неможах да ги позная, а имат и млади звезди - особено този по-крилото, на колко години е?
    Рахим Стърлинг? На 17! Иначе споделям мнението ти за Ливърпул, и мен ме изненадват приятно само следващия мач да не направят изненадата неприятна То не че ще е и изненада де!
    Иначе за Арсенал имах предвид атакауващата част - халфове и нападатели, но си прав че забравих Росицки. Да, той би раздвижил нещата в средата, а и Саня също с включванията си по крилото може да го стори, ще видим дано няма вече сериозни контузии!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      . А още по-лошото е че сме в оптималния състав (само без Уилшър) :
      От ключовите ги няма Саня и Розитски и (РВП)....хубавото е че този път има широчина в състава, макар и не толкова класа както едно време.. Сезона е дълаг...

Иначе Ливърпул са приятната изненада. Напомнят ми Арсенал от преди няколко години...много комбинативни неможах да ги позная, а имат и млади звезди - особено този по-крилото, на колко години е?

Коментар

• Реферът изгонил Коентрао: Нарече ме „син на к***а

Това ми напомня много за това:

Italian Man in New York

An Italian Man was visiting USA for the first time and was eating breakfast at his hotel, and when the waiter brought his toast, there was only one piece. The Italian man said, "I want two piss." The waiter said, "Go to the restroom." The Italian replied, "No, I wan two piss on me plate." The waiter said, "You better not piss on the plate, you son of a bitch!"
        Later, at another reaturant the Italian man was eating dinner. He realized he had no fork, and told the waitress, "I wanna fock." She answered, "Everyone wants to." He answered, "No, you see, I wanna fock on da table." She answered, "You better not do that on the table, you son of a bitch!"
        He went back to his hotel room, and saw that he had no sheet on his bed. The Italian called the front desk and said, "I wanna sheet on me bed." He said, "You'd better not shit in the bed, you son of a bitch!"
        The next morning the Italian man is upset with this bad treatment and is checking out of the hotel. The man behind the desk says, "Peace to you." The Italian turns around and yells, "Piss onna you too, you sonna ma bitch!"

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          ......
          "In Arsene We Trust!" пишеше на един трансперант, и дано Венгер го е видял и направи и невъзможното за да върне отбора там където му е мястото!
          ти недей да си пожелаваш такива неша, че ако заведе отбора там, където му беше мястото миналата година след 2-3 кръга игра, ще има голям рев във форума
          А ливера ми харесаха вчера, но си личи, че са пълни ливади отзад - и двата гола на ситкомите бяха реално автоголове. да вземете да се стягате, че съм ви заложел, ей
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Срещу Сити направихме добър мач за възможностите си. Грешките се надявам да бъдат изчистени с течение на сезона. Подобрили сме значително разиграването на топката, има острота по крилата и освен двата гола създадохме още няколко опасности пред вратата на Сити, което не се случваше често през миналия сезон. С включването на Шахин, Лукас и надявам се Демпси би трябвало да подобрим представянето си в следващите мачове
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Ей, сега и вие!
              Гледайте на хубавата страна на нещата!
              Според мен първото полувреме, което изиграхте беше най-доброто ви през последните 4-5 сезона, но е нормално с тези млади момчета да не можете да устискате...само съжалявам че кирливото Шити не можа да натисне повече, защото бях заложил на овър корнера, с идеята че ще има натиск, а те чеп за зелка не стават милите...усещам че титлата пак ще се връща в обединената част на Манчестър
              По-вероятно е при съседите от Западен Лондон
              Last edited by kev; 27.08.2012, 09:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Отново мъка край река Мърси - ако не е Джейми, ще е Шкъртела, добре че отвори чуждите врати след тая суша...
                Ей, сега и вие!
                Гледайте на хубавата страна на нещата!
                Според мен първото полувреме, което изиграхте беше най-доброто ви през последните 4-5 сезона, но е нормално с тези млади момчета да не можете да устискате...само съжалявам че кирливото Шити не можа да натисне повече, защото бях заложил на овър корнера, с идеята че ще има натиск, а те чеп за зелка не стават милите...усещам че титлата пак ще се връща в обединената част на Манчестър

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  честито на дебелия балет ........................ знам, че пак БАРСА ще са виновни за загубата им, но така ще е и през следващите 100 години...

ПСЖ със селекция за над 100 млн. евро са с трето равенство .................. както и АРСЕНАЛ с второ равенство но със селекция за 0 (нула) евро
                  Честно да ти кажа след видяното в първите два кръга не съм голям оптимист, и вече се чудя кога и как ще вкараме първия си гол за сезона Е, добрата новина е че и не допускаме, ама на всички е ясно че само така няма как да продължава... А още по-лошото е че сме в оптималния състав (само без Уилшър) и това са играчите на които ще се разчита Следващия мач сме с Ливърпул и там едва ли ще имаме много шансове, които така и така не реализираме - като нищо очаквам да влезем в историята с трето поредно 0:0 Но пък като се замисля съперниците ни в първите два кръга са ни традиционно неудобни и резултатите не са чак такава изненада, но играта игратааа... и положенията дето хич ги няма
                  "In Arsene We Trust!" пишеше на един трансперант, и дано Венгер го е видял и направи и невъзможното за да върне отбора там където му е мястото!

Коментар

• Отново мъка край река Мърси - ако не е Джейми, ще е Шкъртела, добре че отвори чуждите врати след тая суша...
                    И това ще мине ...

Коментар

• честито на дебелия балет ........................ знам, че пак БАРСА ще са виновни за загубата им, но така ще е и през следващите 100 години...

ПСЖ със селекция за над 100 млн. евро са с трето равенство .................. както и АРСЕНАЛ с второ равенство но със селекция за 0 (нула) евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        раздуй за бетфеъра - винаги ми е бил интресен и никога не съм участвал. Ти какво предлагаш?
                        ами в бетфеъра няма нищо по-особено вече от останалите букита

до преди няколко години това беше истинска борса, но както в България, така и по света има алчни копелета които преебават всяка хубава идея ..................... има още 1-2 сайта които са на принципа на борсата, но там нещата са като на БФБ ................. демек , ако купиш нещо после няма на кой да го продадеш

иначе смятам, че офертата ми е съвсем ясно и няма какво да раздувам

ПЛАЩАМ по 300 лв. на ВСЕКИ НОВОРЕГИСТРИРАН АКАУНТ В БЕТФЕЪР ИЛИ НА РЕГИСТРИРАН АКАУНТ КОЙТО Е НА ЗАГУБА

очаквам коментарите ви по горната оферта във форума и предложенията ви на лични .................... гарантирам пълна дискретност

п.п. груйчо, например както ти имаш регистрация в бет365 и ми я даваш за 2-3 месеца в смисъл, че ми даваш юзър нейма и паролата и аз започвам да играя известно време като сменям паролата, а след 2-3 месеца ти връщам акаунта и паролата и ти пак започваш да си играеш колкото си искаш

вече ако ще се прави нова регистрация, то тогава ще окажа съдействие за да няма обърквация...
                        Last edited by 2012; 26.08.2012, 23:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          като си изля мъката се надявам вече да си се почувствал по-добре
                          идеално съм си - изпразнен откъм съдържание,но само на правилната глава Я раздуй за бетфеъра - винаги ми е бил интресен и никога не съм участвал. Ти какво предлагаш?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе какъв е този екип от Пърцилоната Много им тичка иначе, де - циганетата от каталуния баш на шаренкото най-се радват и предполагам, че ще направят сериозни продажби сред верните си фенове от арабелските страни (дали не е част от сделката с катарците: и Столипиново, Факултета и т.н.

А иначе гледаме поредната футболна драма в стил циганите от каталуния - след като всичко се закучи и падаха в резулата, се намеси най-добрия и играч в почти всички мачове - съдията: абсолютна засада за първия гол плюс последвал повече от безумен червен картон за футболист на съперника, за да е по-сигурно:: Няма такива боклуци като Пърцилона - и после пак да си говорим за "гения" на Меси и "великата" Пърцилона....
                            като си изля мъката се надявам вече да си се почувствал по-добре

Коментар

абе какъв е този екип от Пърцилоната Много им тичка иначе, де - циганетата от каталуния баш на шаренкото най-се радват и предполагам, че ще направят сериозни продажби сред верните си фенове от арабелските страни (дали не е част от сделката с катарците) и Столипиново, Факултета и т.н.

А иначе гледаме поредната футболна драма в стил циганите от каталуния - след като всичко се закучи и падаха в резулата, се намеси най-добрия и играч в почти всички мачове - съдията: абсолютна засада за първия гол плюс последвал повече от безумен червен картон за футболист на съперника, за да е по-сигурно Няма такива боклуци като Пърцилона - и после пак да си говорим за "гения" на Меси и "великата" Пърцилона....
                              Е какво се изненадваш? След пембето и електриката от миналите сезони сега е наред преливащо жълто-оранжево - красота

Коментар

• абе какъв е този екип от Пърцилоната Много им тичка иначе, де - циганетата от каталуния баш на шаренкото най-се радват и предполагам, че ще направят сериозни продажби сред верните си фенове от арабелските страни (дали не е част от сделката с катарците) и Столипиново, Факултета и т.н.

А иначе гледаме поредната футболна драма в стил циганите от каталуния - след като всичко се закучи и падаха в резулата, се намеси най-добрия и играч в почти всички мачове - съдията: абсолютна засада за първия гол плюс последвал повече от безумен червен картон за футболист на съперника, за да е по-сигурно Няма такива боклуци като Пърцилона - и после пак да си говорим за "гения" на Меси и "великата" Пърцилона....

Коментар

Working...
                                X