IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Как точно него не го е срам да го каже, след като 2 титли спечели с "бетон от 19ти век" и с мизерни победи по 1-0!
    Да му се не види, прецака ми тотото!
    ами учи се от Съра, който обичаше да говори за дузпи и съдии
    А това е добро:

David Moyes has promised fans of Manchester United that they will be in a major European competition next year... even if he has to write the song himself.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Жалък Моуриньо снощи... Когато той забърка бетона е гениален, когато друг му приложи този номер било футбол от 19-ти век...
      абе не е точно така - дори и когато бърка бетона, пак има някаква мисъл поне за контраатака Иначе си прав - и той бърка бетона, ама ползва качествени смеси и подобрители, а не само чакъл от близката ряка
      А в понеделник ще е много весело и се надявам да се получи много сериозен мач, от който големият победител ще е арсето, ако шак не се издънят като кифли у дома, заюото чукотките едва ли ще паднат
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ей такива съдии трябва да има повече!

http://www.sportal.bg/news.php?news=469709

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Жалък Моуриньо снощи... Когато той забърка бетона е гениален, когато друг му приложи този номер било футбол от 19-ти век...
          Как точно него не го е срам да го каже, след като 2 титли спечели с "бетон от 19ти век" и с мизерни победи по 1-0!
          Да му се не види, прецака ми тотото!

Коментар

• Жалък Моуриньо снощи... Когато той забърка бетона е гениален, когато друг му приложи този номер било футбол от 19-ти век...

Коментар

• Като се вземе предвид, че първенствата в Германия, Италия, Франция, Австрия, Гърция, Румъния и България също са решени май само Испанското остава с някаква интрига!

Коментар

Снощи май се изясни кой ще е шампиона на Англия! Не ми е приятно въобще, но с тази игра мисля, че няма кой да се опре на Шитито и спокойно ще завършат поне с 7-8 точки пред втория!
                По-скоро в понеделник ще е по-ясно...

Коментар

• Снощи май се изясни кой ще е шампиона на Англия! Не ми е приятно въобще, но с тази игра мисля, че няма кой да се опре на Шитито и спокойно ще завършат поне с 7-8 точки пред втория!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    аз път не мога да разбера защо всички фенове на лузърите искате суарез да се махне

преди известно време ви питах тук и не можахте да ми отговорите и сега пак ви питам ................ дано имате отговор...
                    Никой НЕ ИСКА да си ходи Суарез, но натам вървят нещата.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Е то проблема ще се реши като си тръгне Суарез лятото
                      аз път не мога да разбера защо всички фенове на лузърите искате суарез да се махне

преди известно време ви питах тук и не можахте да ми отговорите и сега пак ви питам ................ дано имате отговор...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        така е, прав си.

Полкич, за пръв път от доста време правиш смислен коментар, но за съжаление едностранчив, просто защото на теб ти е малко трудно да приемеш, че може да има и друга гледна точка от божественото Ти просветление Да, и ти си прав за хронологията, но забарвяш един доста дребен, но изключително съшествен факт - Перси отиде в по-голям клуб към онзи момент (а и по принцип), а Мата - в по-малък към момента клуб. Ей-това е основната разлика - затова и единият искаше да се омете възможно най-бързо, а другият - не и беше готов да търка пейката (мотивира го само едно - световното след 6 месеца), иначе щеше да си виси в челси вовеки веков.
                        адско комплексирано изказване за пореден път .................... "по-голям клуб, по-малък клуб и тинтири минтири колкото да напишеш нещо"

комплекса на вечно втория или иначе казано- типичен лузър е дълбоко отпечатан върху крехката ти душа

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        П.С. Другият път не се хаби да проверяваш - попитай ме, ше ти кажа къде и какво работя, образУвание, семейно положение и т.н. - достатъчно много хора ме познават във форума, а и работата ми не е нещо, от което да се срамувам
                        не съм те проверявал дали си адвокат защото некомпетентните ти мнения казват достатъчно и то не за първи път...

Коментар

Аз пък не мисля, че можеш така да се отнасяш срещу футболиста, който 2-3 сезона сам те носи на гърба си и всичко което си спечелил (3то и 4то място разбира се + 60-70 милиона от ШЛ) се дължи на него!
                          Но това е мое мнение!
                          мнението ти можеше и да струва нещо, ако знаеше, че 7 години АРСЕНАЛ носеше на гърба си вън пер$$$и, но ти повече от това да пействаш снимки нищо повече не можеш да дадеш на форума ................ което не е малко, де

за повече просто нямаш потенциал

Коментар

• Legend

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Мда, интересно е, да видим как ще се отрази - принципно единият трябва да се примири, но не знам кой ще е: Суарез играе много по-комбинативно и за отбора, но от това страда резултатността му, докато Стъридж играе основно за себе си. Проблем би се получилл ако и Суарез започне да игаре за себе си А и все пак той е голямата звезда, затова си мисля, че Роджърс по соломоновски смени црънкича, което беше правилното решение, макар че го лиши от евентуален хеттрик
                              Е то проблема ще се реши като си тръгне Суарез лятото
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X