If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен пък, е по-добре, че бихме ...
Дет се казва само заради изпълнението на Алкантара си струваше ...
.. или, споделяш мирогледа на един български голаджия ( макар че, напследък трудно се намира някой, който да оцени голмайсторския му нюх )...
Ако бием - добре, ако направим равен - още по-добре...
Казвам, че в този мач специално можехте и равен да направите! Нямаше да ви навреди на целта да вземете сосиерата ли беше салатиера ли беше !
Тотото не ми го прецака, защото преди мача коефициентите бяха такива, сякаш играете с тутулярите, а аз даже мислех да пусна нещо като Щутгарт +1.5, но с тези победи от по 2-0 дето ги наредихте се въздържах!
Според мен пък, е по-добре, че бихме ...
Дет се казва само заради изпълнението на Алкантара си струваше ...
.. или, споделяш мирогледа на един български голаджия ( макар че, напследък трудно се намира някой, който да оцени голмайсторския му нюх )...
Ако бием - добре, ако направим равен - още по-добре...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
.. ???
С изключение на един период от около двадесетина-двадесет и пет минути, контролирахме изцяло ставащото на терена...
Топката е постоянно у нас.. На моменти 70 % владеене..
Просто резервите отстъпват по качества, ефективност на титулярите...
От там - не можем да вкараме бърз гол...
За гола на Ибишевич, на Щутгарт и ВЪРЗА.. Двоен рикошет с тънка засада..
Има го в играта...
Ние веднага след това пропуснахме да израним...
...
Та,
Просто мача се закучи и Жозепа направи двойна двона смяна - Манджата и Писаро за Шакири и Кроос...
Засилихме натиска и ЗАКОНОМЕРНО победихме...
Просто стана по доста труден начин...
ТОЛКОСССС !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ми, не го гледай (както предполагам и става... )
Що да не бием ?
Щото противника играл добре ???
И ???
Докато съдията не е свирил край, мача се играе ..
Не разбирам, кое точно те е издразнило ... Ако ти е гръмнало тотото е друг въпрос..
Казвам, че в този мач специално можехте и равен да направите! Нямаше да ви навреди на целта да вземете сосиерата ли беше салатиера ли беше !
Тотото не ми го прецака, защото преди мача коефициентите бяха такива, сякаш играете с тутулярите, а аз даже мислех да пусна нещо като Щутгарт +1.5, но с тези победи от по 2-0 дето ги наредихте се въздържах!
Аз пък малко се издразних като разбрах, че сте победили с гол в 93та минута!
Не че има значение дали ще спечелите титлата с 20 или 18 точки разлика пред втория, но просто когато един мач, който трябваше да не биете, защото отбора насреща игра добре (разбира се и заради липсата на вашите титуляри). И нормално да натиснете в края, ама в 93тата минута? Виж Барса преди 1 седмица как се задоволи с 1-1 срещу Леванте? После два пъти ги би за купата с общо 9-2 ама в един мач не им върза! На вас, когато нямахте играчи Ви върза! Сега се оказва, че просто няма смисъл да се гледа немското първенство!
Ми, не го гледай (както предполагам и става... )
Що да не бием ?
Щото противника играл добре ???
И ???
Докато съдията не е свирил край, мача се играе ..
Не разбирам, кое точно те е издразнило ... Ако ти е гръмнало тотото е друг въпрос..
Ейййй, вчера голям зор...
независимо от това взехме много важни 3 точки...
.......
Гола на Тиаго - УБАВЕЦ !!!!
НАПРЕТ МАШИНААА !!!!
МУАХАХАХАХАХАХА !!!
Аз пък малко се издразних като разбрах, че сте победили с гол в 93та минута!
Не че има значение дали ще спечелите титлата с 20 или 18 точки разлика пред втория, но просто когато един мач, който трябваше да не биете, защото отбора насреща игра добре (разбира се и заради липсата на вашите титуляри). И нормално да натиснете в края, ама в 93тата минута? Виж Барса преди 1 седмица как се задоволи с 1-1 срещу Леванте? После два пъти ги би за купата с общо 9-2 ама в един мач не им върза! На вас, когато нямахте играчи Ви върза! Сега се оказва, че просто няма смисъл да се гледа немското първенство!
абе не е точно така - дори и когато бърка бетона, пак има някаква мисъл поне за контраатака Иначе си прав - и той бърка бетона, ама ползва качествени смеси и подобрители, а не само чакъл от близката ряка
Като се спомине рич деди и ще видиш качествена смеска...
Истината е, че човек като си повЕрва и става страшно смешно...
Ейййй, вчера голям зор...
независимо от това взехме много важни 3 точки...
Точно с такива мачове се става шампион... С орязан състав, срещу много мотивиран противник, с гол пасив на полувремето.. Показахме характер...
Щутгарт меко казано ни се опъна и с много здрави влизания и преса в центъра, направи мача тежък... Шакири, гОркият, некво огромно с (повече от глава по-висок)негро, на няколко пъти направо го прегази ...
Рафия, бърз, ама само толкова.. Много брак в отиграванията..
Новият договор на Кроос, очевидно му влияе... Излаза бесен при смяната.. Жозеп-а и Замер няма да търпят такова поведение..
Държахме си топката и НИЩО... Баш тики-така..
Поведоха случайно, но заслужено. Не им свириха и дузпа преди това.. Факт..
После понапънахме и се видя разликата в класите на резервите и титулярите...
Без куп основни играчи, Байерн има друго лице.. Факт..
Защитата, почва направо да ме притеснява с такава липса на синхрон и тромавост...(Аре бе, тия от Сити, кво спат, ами не си купят обратно Боатенг за 6897157 мильона ?? Снажен защитник, спечелил требъл ??? БУДАЛИ !!! )
Вярвам, че като се върнат Рибери, Швайни, Робен и Мартинес, ще играем много по убедително и в двете фази на играта ...
Гола на Тиаго - УБАВЕЦ !!!!
НАПРЕТ МАШИНААА !!!!
МУАХАХАХАХАХАХА !!!
Снощи май се изясни кой ще е шампиона на Англия! Не ми е приятно въобще, но с тази игра мисля, че няма кой да се опре на Шитито и спокойно ще завършат поне с 7-8 точки пред втория!
Не знам за играта,ама Пелегрини май се познава доста добре с испанският доктор!!!
Така е, човек никога не бива да се изказва категорично против нещо, защото не се знае кога може да попадне от другата страна
Помня някакво изказване на Алън Пардю, който тогава доста се беше заял с Венгер, по повод финала за ШЛ през 2006-та, когато Арсенал имаше реален шанс да видгне купата, та той беше казал нещо от сорта на:"И как Арсенал ще прослави английския футбол като в отбора е пълно с чужденци, а англичаните се броят на пръстите на едната ръка. Това ли е бъдещето на английския футбол?" Е, виждате днес какво става в Нюкясъл, именно под ръководството на същия този Пардю
Иначе 39 удара към вратата и нито един гол си е постижение, което едва ли скоро някой ще подобри. И както каза И.Цветков в студиото на Диема: "Май само Чех не стреля и не се опита да вкара..."
Имаше една песен, в която се пееше: "Има дни, има дни, във които не върви.." Е, снощи май беше точно такъв ден за Моуриньо и компания, макар че с един наистина класен и във форма нападател можеше и да не бъде
абе не е точно така - дори и когато бърка бетона, пак има някаква мисъл поне за контраатака Иначе си прав - и той бърка бетона, ама ползва качествени смеси и подобрители, а не само чакъл от близката ряка
А в понеделник ще е много весело и се надявам да се получи много сериозен мач, от който големият победител ще е арсето, ако шак не се издънят като кифли у дома, заюото чукотките едва ли ще паднат
Моу днес доста го "споменават", заради думите цитирани от Маринския:
Коментар