IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Защо.
    защото дъртия алкохолик дедо сашо е ядосан на дъртата госпожа която в началото на месеца подписа договор с голямата надежда на ман@фите Пол Погба и то без да му платят трансферна сума .................. жалко, че до последния момент Бербо ще страда от лудостта на дъртия ман@ф
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Импе, задръж малко.
      Защо.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ето, че разбираш
        Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Уговорени мачове .... купени съдии .... "хванати" играчи ..... черно тото .... Та какво не са виждали жабарите?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          ми щом и джабарите не са виждали
          подобно нящо
          пп чети повече
          Уговорени мачове .... купени съдии .... "хванати" играчи ..... черно тото .... Та какво не са виждали жабарите?
          Life won't wait for you.

Коментар

• ми щом и джабарите не са виждали
            подобно нящо
            пп чети повече
            Не разбрах кое му е долнопробното и балканското?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

май до края на прозореца ще е
              така, балканска цигания и
              долнопробно пазарене
              Не разбрах кое му е долнопробното и балканското?
              Life won't wait for you.

Коментар

• май до края на прозореца ще е
                така, балканска цигания и
                долнопробно пазарене
                Импе, задръж малко.

Коментар

• Импе, задръж малко.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• както ви обещах сега ще драсна и два реда за Фабрегас който през последната година спечели:

Сеск Фабрегас в Барселона: 1 Суперкупа на Европа, 1 Световно клубно първенство, 1 Купа на Испания;
                    отлично начало за него в отбора като дори в първите 5-10 мача беше вкарал повече гола от все друг и дори половината голове на Барса бяха негови, но последва спад във формата му и още преди края на сезона в испания се появиха слухове, че Барса не е доволна от първия сезон на Сеск при тях и е твърде вероятно да го продадат ................... добро начало за него и постепенно загубване на формата особенно след Нова година, а накрая на сезона изявите му в Барса станаха епизодични

след това Фабрегас изигра едно добро европейско първенство в което имаше не малък принос в спечелване на титлата и приказките за продажбата му спряха

сега след като вече Барса изиграха 3 официални мача (2 за първенство + 1 мач за супер купата) отново се заговори, че шефовете и новия треньор на Барса не са доволни от Сеск ................... досега записа 7 мин. срещу Реал М.; 58 мин. срещу Сосиедат на мястото на Иниеста; отново 58 мин. срещу Осасуна на мястото на Шави ............... от десетте гола на БАРСА в трите им мача СЕСК е без нито един гол и без нито една асистенция .............. отделно Виланова не може да му намери място в отбора и постоянна позиция

и след само 3 официални мача отново се заговори, че има възможност Сеск да напусне Барса като първата му опция в АРСЕНАЛ ................. все пак възможностите пред Фабрегас са съвсем ограничени ............... Барса няма да го пуснат в друг отбор в Испания .................. при напускането си преди година Сеск беше заявил, че освен в АРСЕНАЛ в друг отбор няма да играе в Англия ........................ и май няма други първенства в които би се съгласил да отиде при днескашните реалности

птредстои интересен сезон за Сеск преди/през/след който може да се окаже, че ще смени клубната си принадлежност...

Коментар

• Геният на презрителният финт - в любимият ми тим !!!

Прима вера Ювентина,
                      прима вера либерта !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                        досега не съм виждал някой отбор на мъдуриньо да атакува от първата минута срещу БАРСА ........................ винаги е излизал с 10 защитника
                        Абе не е точно така - поне последната година, особено когато ги биха 3-1 насред Камп Ноу,....иначе преди това Интер, Реал...опълченците на Шипка ряпа да ядат.
                        Лошото е че Кристияно Роналдо нещо не го бива в началото на сезона, но за всичко си има причина!
                        Въпреки че и двамата треньори казват, че тази купа не ги интересува аз се надявам домакините да се втурнат в атаки, за да си оправят настоението от лошия старт в лигата и да вкарат поне един гол, а Барса да ползва празните пространства и да вкара поне 2!
                        Например едно 2-3 много ще ми хареса!

Коментар

• досега не съм виждал някой отбор на мъдуриньо да атакува от първата минута срещу БАРСА ........................ винаги е излизал с 10 защитника

Коментар

• Преди да дам мнение искам да попитам , никовете полки , 2012, 1912 на един и същи човек ли са, защото съм останал с впечатлението от тази тема че са( просто тук ги засичам в инвестора като никове )? Извода ми е че по почти еднаква логивка( ако мога така да се изразя ) на тема Арсенал има и понякога ( много често ) направо ми взима думите от устата.
                            Сега мнението ми почти съвпада , но заради статията със звездите е пограничено до хората които са "взели" медали.Ами тези които като напуснаха и никакво отличие не взеха ( и клуба от тях също доста добри суми взе) те са още по големи разочарования.
                            Сега чакам да видя Перси дали ще последва същата съдба на другите ( нека да вземем Анри като пример - да спечели титли и ШЛ , повече игра като титуляр от другите даже имаше към 15-тиан гола един от сезоните в Барса но до там, почти с нищо запомнящ се в Барса е може би с един от любимите му голове - "падащ лист", но за две години само с това)
                            Тази година се радвам че дойдоха завършени играчи които след година или две няма да мрънкат че са станали звезди и да искат колосални суми.
                            Примерно свалям шапка на Артета, които дойде да же с по ниска заплата в Арсенал отколкото взимаше в Евертън
                            Иначе дано да ни радват повече тази година Арсенал, че пак почваме малко хилаво, но почнах вече да свиквам
                            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              ти кажи за Ботьов. Тази година ще се борите ли за медал. Хайде, че ми писна от разни каубойски отборчета като лудогорец и т.н. че и шампиони ги направиха...
                              специално за теб съм с Ботевисткия ми ник

честно да ти кажа мен медалите изобщо не ме интересуват

за мен най-важното е да се направи тренировъчната база в Коматево до 2 години и до 3 години да се построи нов стадион на мястото на стария

не виждам никакъв смисъл да се взима медал когато децата и юношите ни няма къде да играят и обикалят селата около Пловдив

не виждам никакъв смисъл да се спечели медал или купа на България и след това когато нямаш стадион да трябва да се играе в ЕКТ на стадиони в Ловеч, Разград, Бургас или в София

така, че нека не се слага каруцата пред коня -> първо стадион и база, а после отличията сами ще си дойдат по естествен начин и закономерно

на кой е нужно да се създаде изкуствен отбор и да се печелят медали (както всеки новоизлюпен милионер иска да прави), а да няма стадион, база, детско-юношеска школа и многобройна публика

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Ето и от мен (с предимство за Полки):

Превърнали сме се в една от най-добрите школи за обиграване на играчи, които да печелят трофеи!!!... Но с отборите в които ги продадем

Шокираща статистика!: http://www.sportal.bg/news.php?news=381986
                                благодаря за предимството, но некакъв ме е прередил

статията е писан от пълен хейтър и е четиво за хейтъри които дори и не мислят...

щом са били толкова добри защо тези 17 човека не са спечелили поне едно отличие за АРСЕНАЛ

колко от тези 17 напуснали са били основни футболисти в новите си отбори

колко от тези 17 футболисти имат принос за спечелените отличия на новите им отбори

Патрик Виейра в Ювентус: 3 титли на Италия (Интер), 1 ФА Къп (Манчестър Сити)
                                основен футболист с голям принос за юве и интер, в шити влизаше за по десетина минути резерва и то при решени мачове понякога

Сол Кемпбъл в Портсмут: 1 ФА Къп
                                една винаги контузена резерва

Ашли Коул в Челси: 1 титла на Англия, 4 ФА Къп, 1 Карлинг къп, 1 Шампионска лига;
                                много добър футболист с не малък принос за успехите чукотките

Себастиан Ларсон в Бирмингам: 1 Карлинг Къп;
                                спечелиха една купа благодарение на автогол на АРСЕНАЛ в последните минути, а после изпаднаха в по-долната дивизия и скоро няма да се върнат...

Лаурен в Портсмут: 1 ФА Къп;
                                има ли записан официален мач изобщо?

Хосе Антонио Рейес в Реал Мадрид: 1 титла на Испания, 1 Купа на Лигата на Португалия (Бенфика), 2 Лига Европа, 1 Суперкупа на Европа
                                вечна надежда и вечна резерва ............... на 25 г. беше обиколил десетина отбора и в нито един не можа да се наложи ................... някой да е чувал нещо за него след като се махна от АРСЕНАЛ

къде играе днес този???

Тиери Анри в Барселона: 2 титли на Испания, 1 Купа на Испания, 1 ШЛ, 1 Суперкупа на Европа, 1 Световно клубно първенство;
                                те Барса печелиха трофеи и преди него и след като го махнаха пак си печелят трофеи.................... защо игра за тях само 2 сезона и защо след като Барса бяха платили 35 млн. евро за него само след 2 години го продадоха за 3 млн. в MLS

Ласана Диара в Портсмут: 1 ФА Къп, 1 Купа на Испания (Реал М), 1 титла на Испания
                                още един който беше резерва, съотборниците му печелиха мачове, а на този приноса за отбора му беше, че се снимаше с трофеите накрая

къде играе днес този???

Матийо Фламини в Милан: 1 титла на Италия;
                                нулев принос за тази титлата на Милан - вечно контузен или в конфликт с треньора, че не го пуска в игра

къде играе днес този???

Александър Хлеб в Барселона: 1 ШЛ, 1 титла на Испания, 1 Купа на Испания, 1 Купа на Лигата (Бирмингам)
                                вечно контузен -> Барса се чудеше на кой да го подари само и само да не му плащат космическата заплата която взимаше цели 5 години ................... Барса го преотстъпи на 5 отбора за 5 години .............. никакъв принос за нито едно от изброените отличия

Жилберто Силва в Панатинайкос: 1 титла на Гърция, 1 Купа на Гърция
                                напусна ни на 33 години и повече с нищо не можеше да помогне на АРСЕНАЛ .................. отиде на почивка в слънчева Гърция

2009 г.: Емануел Адебайор в Манчестър Сити: 1 Купа на Испания (Реал М);
                                браво ..................... и този постигна мечтите си да печели трофеи с новите си клубове

Коло Туре в Манчестър Сити: 1 ФА Къп, 1 титла на Англия
                                още един който "играе във всеки мач и печели трофей след трофей'' ...................... съотборниците му се трудят на терена, а той предпочита да си взима милионите стоейки на резервната скамейка вместо да е на терена за по-малко пари в друг отбор ................... въпрос на приоритети

Фран Мерида в Атлетика Мадрид: 1 Суперкупа на Европа
                                повечето от вас не са го чували този и не знаят в кой отбор се води на заплата в момента

Сеск Фабрегас в Барселона: 1 Суперкупа на Европа, 1 Световно клубно първенство, 1 Купа на Испания;
                                Сеск е специален играч и за него ще пиша в отделен пост

Гаел Клиши в Манчестър Сити: 1 титла на Англия; Самир Насри в Манчестър Сити: 1 титла на Англия
                                за тези двамата ще пиша заедно защото миналата година Сити (както и все друг отбор) изигра 3420 минути във ВЛ, а времето прекарано на терена на двама общо е по-малко от 3420 минути

това са всичките 17 футболисти които са спечелили 44 трофея

посочете ми само един който стана по-голяма звезда след като отиде в новия си отбор???

посочете ми само един който израстна повече в професията си след като напусна АРСЕНАЛ???

И ЗА ПОСЛЕДНО ПИТАМ --->>> ЗАЩО ТЕЗИ 17 ВЕЛИКИ ФУТБОЛИСТИ КОИТО СА СПЕЧЕЛИЛИ ЦЕЛИ 44 ТРОФЕЯ СЛЕД КАТО НАПУСНАХА АРСЕНАЛ НЕ МОЖАХА ЗАЕДНО ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОНЕ ЕДНО ОТЛИЧИЕ ЗА АРСЕНАЛ

----------------------

чували ли сте за проклятието на ВЕНГЕР ................ всеки един който напусне АРСЕНАЛ кариерата му започва да върви надолу

АРСЕНАЛ е спечелил от продажбата на всеки един от тези 17 футболисти защото са продадени в пика на кариерата им ................... те просто повече нямаше какво да дадат на отбора

АРСЕН прави от тях звезди -> продава ги и те изведнъж се превръщат с най-обикновени футболисти и с напускането им загубват звездния им статут...

Коментар

Working...
                                X