IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Като гледам мачовете от ЛЕ довечера май само "нашия мач" ми е ясен
    Идеи за залози освен Лацио -1.5 ???
    Лацио се очаква да играят с резервите! Надали ще бият с повече от 1 гол (ако въобще бият)! Аз съм сложил Лудогорец +1.25!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      2-ка на Наполи е моят мач. А нашия хич не е ясен, мен ако питаш и то не щото нашите са силни - лациалите са слаби
      Юнак!
      Аз съм пуснал Лудогорец + 1.25 като сингъл около 1.60!
      Мислех Наполи ДНБ, но просто ги добавих да вкарат + Над 1.5 гола за Ювентус + Над 2.5 на един мач от Исландия Thor-KA!

Коментар

• Лацио -1.5 няма да излезе според мен.... ако бият ще е трудно и с не повече от гол, а да си призная не съм сигурен и, че ще бият изобщо. Хем не са във форма, хем не им пука за ЛЕ

Днипро 1 ме привлича, защото четох, че Тотнъм отиват с резерви в Украйна, но за този мач има съмнения дали ще се изиграе, заради размириците в Украйна...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Като гледам мачовете от ЛЕ довечера май само "нашия мач" ми е ясен
          2-ка на Наполи е моят мач. А нашия хич не е ясен, мен ако питаш и то не щото нашите са силни - лациалите са слаби
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Е, да ама за гола на Марадона срещу Англия още псуват Богдан Дочев.Страничния за какво е? Леков корумпето се обясняваше като ученичка после, че е вдигнал каквото е видял
            псуват богдан дочев по пропагандна линия - все пак той беше от комунистическия блок и е много лесно да се каже, че нарочно е порязал гадните албионски империалисти, нали А съдията беше некво арабелче, та нямаше как да кажат, че той е виновен, щото е арабел и мрази ингилизите
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Като гледам мачовете от ЛЕ довечера май само "нашия мач" ми е ясен
              Only God Can Judge me...

Коментар

Е, да ама за гола на Марадона срещу Англия още псуват Богдан Дочев.Страничния за какво е? Леков корумпето се обясняваше като ученичка после, че е вдигнал каквото е видял
                Не намесвай Божията ръка - тази дето вкарва голове (Мексико '86) и тази дето спасява голове (Италия '90)
                Той може да си позволи абсолютно всичко - все пак е Бог !
                Only God Can Judge me...

Коментар

леков беше страничен и вдигна засадата, узунов - главен съдия, дето май беше кумец на кюрда, не зачете гола
                  Life won't wait for you.

Коментар

Иван Леков.
                    леков беше страничен и вдигна засадата, узунов - главен съдия, дето май беше кумец на кюрда, не зачете гола

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      Да бе, правилата на играта, за влизане с еленски не се ли даваше опасна игра? В тези ситуации сичко е в ръцете на съдята...
                      Стига ревали де...
                      Ейййй ...
                      Робен игра с топката, елиминира вратаря, и излизаше на празна врата.
                      Счесни закъсня с излизането и нямаше какво друго да направи, освен да го подсече...
                      Съдията го видя - Червен картон.

Защо не плачете, за засадата, от която Йозил пое топката при дузпата за Арсенал ?

Ако бяха забили един или два гола до 15-та мин, мача ставаше МНОГО тежък за Байерн. Ми не вкараха.
                      Или аз да ида да вкарам, вместо Йозил, Саого и Косорла ?
                      Като не вкарват, НЯМА КАК да победят.
                      Тогава, и черната каса на Хьонес от Швейцария, нямаше да ни помогне ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        ами така е, разбирам, че боли, но как беше "миг невнимание, цял живот мъртъв". такива са правилата на тая игра
                        Точно така.
                        Свирено...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

буахаха, Атанас Узунов - това не е ли онзи, дето зачете автогола на Легендата, за който чорбичките още пищят (и с право)
                          Иван Леков.
                          Life won't wait for you.

Коментар

бритнат го ашлито около центъра и той се търкулне до аулинията
                            Смях се с глас тук

Артета бе с картон
                            Жиру не става по принцип, камо ли за такъв мач.
                            Саного игра добре с/у Пуул и снощи пак показа качества, каквито Жиру няма...

За Подолски съм съгласен, но нямаше значение, защото той щеше да напусне при картона вместо Санти Касорла.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Занимаваме се, защото реално и в двата мача До картоните мача беше един, а след него друг. Нали за това си обсъждаме.
                              Иначе относно дузпата на Меси тук Груйчо може да види мнението на "специалиста" и да спре да спори!
                              буахаха, Атанас Узунов - това не е ли онзи, дето зачете автогола на Легендата, за който чорбичките още пищят (и с право) Ако искаш можеш да чуеш мнението и на другия "велик" експерт - Греъм Пол - братчеда на хомосекшуъла И той си мислел, че било имало дузпа Ако има такова правило, то на акробатите от манчестър ще им свирят дузпа всеки мач - ритнат го ашлито около центъра и той се търкулне до аулинията Или пък на Суарез летежите Стига глупости.

Факт е, че съдията снощи не повлия на мача, дори щеше да повлияе в посока подпиране на Арсето, но те са некадърни и не вкараha. Aрсен за пореден път обърка състава - как по дяволите няма да пуснеш Артета? И защо Йозил бие дузпата, при положение, че май има само една бита дузпа за арсенал и я пропусна? И как да му го фукна (както биха казали из северозапада) няма да пусне жиру или полди, а с онази маймуна саного, дето няма никаква игрова практика? Абе малоумщина на куб, а очаквах повече от венгер, все пак е вторият най-добър тренер в шипчето

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                                ами така е, разбирам, че боли, но как беше "миг невнимание, цял живот мъртъв". такива са правилата на тая игра
                                Да бе, правилата на играта, за влизане с еленски не се ли даваше опасна игра? В тези ситуации сичко е в ръцете на съдята...

Коментар

Working...
                                X