IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ... А мангалът рязан мболи трябва завинаги да го извадят от футбола - ....
    A на Туре медал да дадат.Ама веднага.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Батка, не знам какво пиеш, но го спри!!! Толкова жалка чорба аз не съм виждал, не че нашите говеда играха нещо, но реално направиха всичко по-интересно в мача. А мангалът рязан мболи трябва завинаги да го извадят от футбола - за подобно поведение в Англия щяха да го линчуват на терена!!! Шибан мангал да пукне от рак дано скапания му резак!!! Съдията е ясно, че осра мача - българските съдии са единствените, които са по-зле от английските. Иначе можеше и да стане не лош мач, но не и стол кова безумн съдия. Крайно време е за тежки телесни повреди на тези лайнаеи и после да не се чудят защо така ескалират нещата сред бг феновете, след като дори нормален фен като мен ме принуждават да стана ултрас...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първо да честитя именния ден на орденоносеца агент Тара.Да е жив и здрав и во веки начело на говедата да иляди.Второ съдията какво да кажа съдията съдията съдията .........Съсипа мача.Говеждата чернилка трябваше да бъде изгонен още когато ритна топката във врата.После безумни ритания отзад на Чочев бяха подминати.Така говедата не могат да бъдат спасявани.А на Райс вратарчето браво ама трябваше юмрук да му набие в маймунската глава.Това говедо явно е в правилния отбор.Безумно продължение..А и за пръв път виждам да се дават картони след края на мача...Чвно някои съдии трябва да почнат да ядат бой както на селските мачове.
        Иначе и двата отбора са трагични.Те не са за Б група те са за А окръжна

Коментар

• Чорбата пак бие - то вече не е "новина".

Утре Григор ще бие.

Ех .. живот

Коментар

• Горан усети посоката , ама.....

Коментар

• Първоначално изпратено от musk Разгледай мнение
              Аз пък тогава много се издразних, защото поддържах Леверкузен (заради Барбуката разбира се)! Че Зидан е голям няма спор, но "му върза" точно в подходящия момент!

Коментар

• biah na tozi final................strashen gol nezabravim goooooooooool

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gd07XHxsyxA
                http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• HALA MADRID

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_PGfAUQ7U54
                  VIVA REAL MADRID
                  http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Даааа бе ...
                    Това ако не беше случайно, тоя пич, напрао е господ !!!
                    Не е случайно,лошото е,че се получава на десетина пъти веднъж.Колкото и нескромно да звучи на млади години се получаваше,но кой ще те търпи да пробваш по 10-15 пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Това се казва овладяване на топка:

Даааа бе ...
                      Това ако не беше случайно, тоя пич, напрао е господ !!!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Това се казва овладяване на топка:

Коментар

• благодаря, полкич - за стинките ми нямай грижа, няма да те държа отговорен
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            polki, polki, polki, този линк го знам, все пак съм от доста време в комарджийския бизнес, но той ми върви само на мобилната версия. Но благодаря де - оценявам - в замяна ще ти кажа, че се пише тИре, да си знаеш, че може да ти потрябва и на теб някога, макар всички да знаем, че си непогрешим
                            П.С. И успех на арсето, че нещо съвсем издъхнахте, а съм ви заложил
                            е аз от къде да знам ти кой линк знаеш и кой не знаеш

отделно, че като питаш за линкове е хубаво и да кажеш кой ти е доставчика на нет

пък и ти казах, че линковете не са за теб защото ще си проиграеш стинките

за всички които знаят как да печелят ето още 2 "линка"

бет тЕре март дот ком

бет три пет шест тЕре ита дот ком

енджой
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мерси за линковете - от полза са

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                                за всички останали които знаят как да печелят:

три шест пет тере осем нула осем дот ком
                                polki, polki, polki, този линк го знам, все пак съм от доста време в комарджийския бизнес, но той ми върви само на мобилната версия. Но благодаря де - оценявам - в замяна ще ти кажа, че се пише тИре, да си знаеш, че може да ти потрябва и на теб някога, макар всички да знаем, че си непогрешим
                                П.С. И успех на арсето, че нещо съвсем издъхнахте, а съм ви заложил
                                Last edited by Грую Груев; 04.03.2014, 16:07.

Коментар

Working...
                                X