Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Батка, не знам какво пиеш, но го спри!!! Толкова жалка чорба аз не съм виждал, не че нашите говеда играха нещо, но реално направиха всичко по-интересно в мача. А мангалът рязан мболи трябва завинаги да го извадят от футбола - за подобно поведение в Англия щяха да го линчуват на терена!!! Шибан мангал да пукне от рак дано скапания му резак!!! Съдията е ясно, че осра мача - българските съдии са единствените, които са по-зле от английските. Иначе можеше и да стане не лош мач, но не и стол кова безумн съдия. Крайно време е за тежки телесни повреди на тези лайнаеи и после да не се чудят защо така ескалират нещата сред бг феновете, след като дори нормален фен като мен ме принуждават да стана ултрас...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първо да честитя именния ден на орденоносеца агент Тара.Да е жив и здрав и во веки начело на говедата да иляди.Второ съдията какво да кажа съдията съдията съдията .........Съсипа мача.Говеждата чернилка трябваше да бъде изгонен още когато ритна топката във врата.После безумни ритания отзад на Чочев бяха подминати.Така говедата не могат да бъдат спасявани.А на Райс вратарчето браво ама трябваше юмрук да му набие в маймунската глава.Това говедо явно е в правилния отбор.Безумно продължение..А и за пръв път виждам да се дават картони след края на мача...Чвно някои съдии трябва да почнат да ядат бой както на селските мачове.
Иначе и двата отбора са трагични.Те не са за Б група те са за А окръжна
Коментар
-
Първоначално изпратено от musk Разгледай мнение
Коментар
-
biah na tozi final................strashen gol nezabravim goooooooooool
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gd07XHxsyxAhttp://www.jinglebell.hit.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДаааа бе ...
Това ако не беше случайно, тоя пич, напрао е господ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова се казва овладяване на топка:
Това ако не беше случайно, тоя пич, напрао е господ !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеpolki, polki, polki, този линк го знам, все пак съм от доста време в комарджийския бизнес, но той ми върви само на мобилната версия. Но благодаря де - оценявам - в замяна ще ти кажа, че се пише тИре, да си знаеш, че може да ти потрябва и на теб някога, макар всички да знаем, че си непогрешим
П.С. И успех на арсето, че нещо съвсем издъхнахте, а съм ви заложил
отделно, че като питаш за линкове е хубаво и да кажеш кой ти е доставчика на нет
пък и ти казах, че линковете не са за теб защото ще си проиграеш стинките
за всички които знаят как да печелят ето още 2 "линка"
бет тЕре март дот ком
бет три пет шест тЕре ита дот ком
енджойfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеза всички останали които знаят как да печелят:
три шест пет тере осем нула осем дот ком
П.С. И успех на арсето, че нещо съвсем издъхнахте, а съм ви заложилLast edited by Грую Груев; 04.03.2014, 16:07.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар