IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    дано да си прав, не искам да споря, но ако не сме първи е горе-долу безсмислена.
    Разбира се, че ако не сме първи е безсмислена. Но ако я нямаше тази победа, то със сигурност нямаше да сме първи. Това й придава смисъла.

П.П. Сърбия и Германия правят хубав мач.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Т.е. Италия ще играе без мотивация последния си мач с нас, заради правилото при теглене на жребий между вторите и третите отбори за определяне на четвъртфиналните двойки.
      А на всичкото отгоре - тогава ще се срещнат и двата отбора с "посраните" гащи.
      Къде ги измислиха от ASICS тези гащета на екипите?!?!.....

Коментар

• дано да си прав, не искам да споря, но ако не сме първи е горе-долу безсмислена. За полските свирачи беше важно да ни бият, за да си осигурят един сравнително по-лесен мач срещу сърбия/дойчланд, вместо русия или сащ/бразилия (май рашъните нямат шансове вече за 1 място в другата група, освен при мега въртележка). Иначе си прав, че имаме уникална програма с този мач с австралия (които не са чак толкова слаби - гледах им мачовете на квалификацията в Токио, но все пак са поне 1 класа под нашите), който идва веднага след вирването на носовете, което винаги ни е играло лоша шега (ако сега играехме с италия, направо не ми се мисли, но може би съм рпекалено черноглед). А Арженстина наистина не са нищо особено, така че финалния ни мач с Италия е страхотен - дотогава почти всичко в групата ще е ясно и дори може вече предсрочно да сме се класирали първи, но да не слагам каруцата пред коня. Засега просто се кефя, че го турихме на шлюхите (ех да можеше в София да им го набием, така както бях до 2 полякинчета и 2/3 от агитката им, пък то селд мача само дето не ми се ревеше, но това е минало) и мощно:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Напротив. Това е една от най-смислените ни и важни победи последните 10 години.

Ще ти кажа защо:
        1. За поляците беше много важно да ни бият.

2. и по-важното. Тази победа ни отвори на 80% пътя към първото място в групата и с това шанса на четвъртфинал да играем със Сърбия или Германия. Защото в другата група първите три ще са Бразилия, САЩ и Русия и с тях не виждам много шансове.

А защо ще сме първи в групата. Днес бием Австралия. После, дори и да паднем от Аржентина, последният ни мач ще е с Италия, а тогава вече ще е ясно, че Италия ще са втори или трети в групата, като няма да имат шанс за първото място, но и няма да станат четвърти при загуба от нас. Т.е. Италия ще играе без мотивация последния си мач с нас, заради правилото при теглене на жребий между вторите и третите отбори за определяне на четвъртфиналните двойки.

Поне така мисля.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тоя Сашо Йовков много ме дразни. Хем е на Олимпиадата, хем не знае правилата. Освен, ако не са ги променили в последния момент.
          Той постоянно говори, че между вторите и третите отбори ще има пълен жребий т.е. втори и трети отбор от една и съща предварителна група е възможно да играят на четвъртфинал, но в сайта на FIVB за Олимпиадата пише друго:

Много ще ми е кеф да наденем поляците на четвъртфинала на Бразилия, Русия или САЩ.
          напълно си прав, не можем да играем с тим от нашата група, ако, не дай си Боже, завършим 2-3 място в групата, но понеже така се написа в няколко медии и народът не проверява и се получават обърквации от много вЕрване, а реално всички са преписали грешно новината един от друг - родна журналистика, какво да ги правиш
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тоя Сашо Йовков много ме дразни. Хем е на Олимпиадата, хем не знае правилата. Освен, ако не са ги променили в последния момент.
            Той постоянно говори, че между вторите и третите отбори ще има пълен жребий т.е. втори и трети отбор от една и съща предварителна група е възможно да играят на четвъртфинал, но в сайта на FIVB за Олимпиадата пише друго:

Много ще ми е кеф да наденем поляците на четвъртфинала на Бразилия, Русия или САЩ.
            Last edited by anon6706; 02.08.2012, 11:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Само да те поправя малко:
              Германия или Сърбия целим на ЧЕТВЪРТФИНАЛА!
              Ако ги нацелим на полуфинал няма лошо, ...ама ще е малко чудо и ние и те да стигнем до там!
              Според мен ти не го разбра. Той искаше да каже да "нацеПим" Германия на 1/4, пък после на полуфинала к'вото стане

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Мъдри думи, а дано нацелим Германия па на полуфинала, к'вото сабя покаже...
                Само да те поправя малко:
                Германия или Сърбия целим на ЧЕТВЪРТФИНАЛА!
                Ако ги нацелим на полуфинал няма лошо, ...ама ще е малко чудо и ние и те да стигнем до там!

Коментар

А защо ще сме първи в групата. Днес бием Австралия. После, дори и да паднем от Аржентина, последният ни мач ще е с Италия, а тогава вече ще е ясно, че Италия ще са втори или трети в групата, като няма да имат шанс за първото място, но и няма да станат четвърти при загуба от нас. Т.е. Италия ще играе без мотивация последния си мач с нас, заради правилото при теглене на жребий между вторите и третите отбори за определяне на четвъртфиналните двойки.

Поне така мисля.
                  Мъдри думи, а дано нацелим Германия па на полуфинала, к'вото сабя покаже...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    вярно, напълно безсмислена победа, но победа за самочувствие - не ни трябва за нищо, не печелим нищо от нея (дано ме опровергаят и да са първи в групата), но бихме мръсната шляхта (или шлюха, за знаещите рашънски). Е, по-добре щеше да ги цепнем тук, в Армеец, но за там и ние, феновете, сме виновни. И все пак:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
                    Напротив. Това е една от най-смислените ни и важни победи последните 10 години.

Ще ти кажа защо:
                    1. За поляците беше много важно да ни бият.

2. и по-важното. Тази победа ни отвори на 80% пътя към първото място в групата и с това шанса на четвъртфинал да играем със Сърбия или Германия. Защото в другата група първите три ще са Бразилия, САЩ и Русия и с тях не виждам много шансове.

Поне така мисля.
                    Last edited by anon6706; 02.08.2012, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      15-годишно дете-чудо от Литва е шампионката на 100 м бруст

Това "дете" ако ми вкара един тупаник сигурно ще се изпусна в гащите!
                      А има една 16-годияна китайка - Шъуън Йе, в съчетаното плуване 50 метра свободен стил - по добър резултат от Лохте и Фелпс !!!

http://www.dnevnik.bg/sport/london20..._koiato_pluva/

Коментар

• http://www.sportni.bg/london2012/nov...skoto-selo-785

Добре де..., Ивет с треньора си пристигнала в Лондон /то оставаше и без треньора си да е за сметка на шефа на БФЛ/. ОК! Така и би трябвало да бъде, нали все пак, ще учавства в някаква надпревара. Ама не разбирам оня чапраз /в последното изречение/, че утре и той щял да пристигне. Какъв грездей, ще дири там и кой, ще му плаща мастрафите на това влечуго?!!. Това да не би да е личният талисман на Ивет?!! Бахти и кухата държава...
                        Last edited by Djoro; 01.08.2012, 02:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Видя се, че и без Казийски можем.

Е що бяха ревовете тогава? И обиди?
                          Всеки сам си решава съдбата и дали ще играе за БГ или не. В случая губи.
                          защо бяха ревовете ли - ами защото българинът е чуждопоклонник, затова. Защото никога не вярваме, че в Бг може да има нещо читаво, нещо, което да е конкурентно на Запада, затова и внасяме всичко - калинки, дянковчета, юпита, че даже политикът най-висок рейтинг била някаква си Кристалина , дето никой ни я виждал, ни я е чувал. В спорта е същото - барбуков, матГей, педерастин и прочие предатели, но да не загрозявам темата:

вярно, напълно безсмислена победа, но победа за самочувствие - не ни трябва за нищо, не печелим нищо от нея (дано ме опровергаят и да са първи в групата), но бихме мръсната шляхта (или шлюха, за знаещите рашънски). Е, по-добре щеше да ги цепнем тук, в Армеец, но за там и ние, феновете, сме виновни. И все пак:

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Коментар

• Изкефи ли ви, как Майкъл Фелпс духна тараторчето ? Признайте си чистосърдечно (мен - да)
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Видя се, че и без Казийски можем.

Е що бяха ревовете тогава? И обиди?
                              Всеки сам си решава съдбата и дали ще играе за БГ или не. В случая губи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Полските овчари да духат супата
                                Але, але, але ))))))
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Working...
                                X