Чудим се в кой химн съм виждал аватара.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нека и аз си изкажа мнението за Левси-ЦСКА, след ден след мача, малко поохладени страстите вече.
Преди да си кажа основната мисъл е коректно да кажа, че гледах мача от 60тата мин нататък, но мисля, че хванах основното.
От това, което видях, съдията си свърши перфектно работата - всички картони и отсъждания, нарушения след 60тата мин.
Трябва много добре да разберете, че не винаги съдията е виновен за това, че играчите вместо да играят, повече се псуват, спорят, блъскат, ритат.
С такива главнокомандващи като Батков и Томов, които явно вместо да налагат спортно-технически тренировки дават директиви как да се говори и повдига напрежението както на терена така и на трибуните, че чак и извън стадиона и по медиите.
За това съдиите не са виновни. Съдиите не са виновни, че футболистите играят с изключително ниска футболна култура. Каквато държавата - такъв и футболът - абсолютно огледало. Аз питам, защо играещите в бг първенството ако отидат да играят в западна европа изведнъж престават да правят простотиите, които правят тук? Аз да питам, защо когато български селтак, който си хвърля хартишката от мазната баница на улицата, като отиде в Лондон изведнъж почва да търси кошче за боклук?
Не съдията развали мача. Мача беше развален от Батков и Томов и техните пионки футболистите. Съдията ли е виновен за смешната ситуация в Левски - помнейки още случая с Петев? Съдията ли е виновен за финасовите и задкулисни игри на Томов, които като малко дете иска вниманието на медиите, ама като стане въпрос за отговорност се крие за разни постове, бордове, директори - абсолютно огледало на държавата.
Ако не се сещатае сами да ви кажа - Левски и ЦСКА са много зле отвътре - и двата отбора са гангренясали отвътре. И какво се прави за да се задържи статуквото? Ами търси се отклоняване на общественото внимание от истинските проблеми във футбола към съдията. Лесно, бързо, ефективно. Отваряте всеки по-популярен спортен сайт и ви залива облъчване, ама не от журналисти или неутрални лица, а от футболисти и футболни администратори - как съдията, съдията, съдията педе...ст.
Перфектен съдия на фона на подобието наречени "футболисти" играещи в бг първенство.
Аз не харесвам Домусчиев и Лудогорец по не футболни причини, но трябва да призная, че неговата стратегия отборът да е далеч от центъра на българската футболна кочина и да е изолиран води само до това, да се работи футболно, а не да се губи време в нефутболни начинания. Преди да почне в Лудогорец, имаше голям натиск върху Домусчиев да вземе Спартак Варна. Забележете - натиск още преди да е собственик! Това е българската действителност. А за Разград - има и други причини, поради които е избран.
А и сега като се сетя за оня селския отбор, със селския треньор...
Аи че стана май много дълго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ не си прав.Номер 2 е бил.Те са вечно втори
Пак калъфка да'е ... - поне да се беше сборил веднъж да е пръв да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, т'ва да не е Гондзю Ренски - най-добрият бояджия на резервни пейки у Франсету?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.....а някога беше дерби...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ вкара гол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГрую, не ги мисли тия палячовци! Честит празник (не на жената, разбира се) и наздраве
Когато някой ден разкарате Борат, може и да потръгнат нещата, но дотогава няма да можете да си защитавате прозвището "Вечно вторите". Без лоши чувства го казвам. Предпочитам да ви бием, когато не сте толкова слабипоне залозите излизат, така че се компенсират нещата. Просто ме е яд, че можеше да стане мач, а някога беше дерби...
Лека на всичкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеГруйчи,
не с лошо, бря
Имаше някакви наченки да стане мач, ама не би.
Нашите малко трудно влизат в мачовете в първите минути, ама поне пейката ни вече е дълга и никакъв проблем за 3-те червени картона.
П.П. Ти мисли защо 4-ри мача вече денсим и не може да ни вкарате гол. Там е заровен песа, според мен.
Ха, сега да си погледаме Бербатката - сефте го пуснаха титуляр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХа, сега да си погледаме Бербатката - сефте го пуснаха титуляр.Life won't wait for you.
Коментар
-
Груйчи,
не с лошо, бря
Имаше някакви наченки да стане мач, ама не би.
Нашите малко трудно влизат в мачовете в първите минути, ама поне пейката ни вече е дълга и никакъв проблем за 3-те червени картона.
П.П. Ти мисли защо 4-ри мача вече денсим и не може да ни вкарате гол. Там е заровен песа, според мен.
Ха, сега да си погледаме Бербатката - сефте го пуснаха титуляр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГрую, не ги мисли тия палячовци! Честит празник (не на жената, разбира се) и наздраве
Когато някой ден разкарате Борат, може и да потръгнат нещата, но дотогава няма да можете да си защитавате прозвището "Вечно вторите". Без лоши чувства го казвам. Предпочитам да ви бием, когато не сте толкова слаби
Коментар
-
Грую, не ги мисли тия палячовци! Честит празник (не на жената, разбира се) и наздраве
Когато някой ден разкарате Борат, може и да потръгнат нещата, но дотогава няма да можете да си защитавате прозвището "Вечно вторите". Без лоши чувства го казвам. Предпочитам да ви бием, когато не сте толкова слаби"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБатка, не знам какво пиеш, но го спри!!! Толкова жалка чорба аз не съм виждал, не че нашите говеда играха нещо, но реално направиха всичко по-интересно в мача. А мангалът рязан мболи трябва завинаги да го извадят от футбола - за подобно поведение в Англия щяха да го линчуват на терена!!! Шибан мангал да пукне от рак дано скапания му резак!!! Съдията е ясно, че осра мача - българските съдии са единствените, които са по-зле от английските. Иначе можеше и да стане не лош мач, но не и стол кова безумн съдия. Крайно време е за тежки телесни повреди на тези лайнаеи и после да не се чудят защо така ескалират нещата сред бг феновете, след като дори нормален фен като мен ме принуждават да стана ултрас...
Коментар
Коментар