IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Не забравяй как на магия мина първия кръг преди очаквано да падне от Бердих!
    Ако нямах принцип да не залагам срещу булгариен щях да си играя победа за Бердих при 1-0 сета за нашето момче...
    сега се чудя над 21.5 гейма на 1.72 защото очаквам Карлович да не даде много пробиви - 75 64 за нашия в най-добрия случай!
    Май ще ставам гуру:

Dimitrov goes through in straights sets over Karlovic 76(3) 64

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Половината фланелка червена ... На прав път са
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Григор ще се справи ли с Карлович? Не съм го гледал скоро
        Не,категорично!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          e, то останалите са атп 1000, така че за там си требе и малко ксъметец. Примерно ако беше в потока, в който се падна джапанката предния турнир, спокойно си стигаше до 1/2 финал - Иван Додиг, Гарсиа Лопез, Раонич (ок, само той е що-годе играя, ама е много спорен играч), Фелисиано Лопез (който пък се отказа) и ето ти 1/2 финал за Кейчето, докато нашия трябваше да бие Бердих и Надал, за да играе 1/2 финал

Карлович не е във форма, но да не забравяме, че той държи рекорда по най-много асове в един мач на Ролан Гарос - 55 (ако не се лъжа), което е ултра брутална цифра за клей
          Не забравяй как на магия мина първия кръг преди очаквано да падне от Бердих!
          Ако нямах принцип да не залагам срещу булгариен щях да си играя победа за Бердих при 1-0 сета за нашето момче...
          сега се чудя над 21.5 гейма на 1.72 защото очаквам Карлович да не даде много пробиви - 75 64 за нашия в най-добрия случай!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            По-точно - Григор си все един турнир на клей (Букурещ) и в останалите - слаба работа!
            Хаки е прав - би трябвало да бие Карлович, но не се знае "кое лице ще покаже"!
            e, то останалите са атп 1000, така че за там си требе и малко ксъметец. Примерно ако беше в потока, в който се падна джапанката предния турнир, спокойно си стигаше до 1/2 финал - Иван Додиг, Гарсиа Лопез, Раонич (ок, само той е що-годе играя, ама е много спорен играч), Фелисиано Лопез (който пък се отказа) и ето ти 1/2 финал за Кейчето, докато нашия трябваше да бие Бердих и Надал, за да играе 1/2 финал

Карлович не е във форма, но да не забравяме, че той държи рекорда по най-много асове в един мач на Ролан Гарос - 55 (ако не се лъжа), което е ултра брутална цифра за клей
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Нашият не играе добре откакто започнаха мачовете на клей, но би трябвало да се справи с Карлович. Той е само един начален удар и почти нищо друго... Мачът може да се закучи, подобно на онзи с румънеца на предния турнир, но в крайна сметка би трябвало Григата да се справи
              По-точно - Григор си все един турнир на клей (Букурещ) и в останалите - слаба работа!
              Хаки е прав - би трябвало да бие Карлович, но не се знае "кое лице ще покаже"!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Григор ще се справи ли с Карлович? Не съм го гледал скоро
                Нашият не играе добре откакто започнаха мачовете на клей, но би трябвало да се справи с Карлович. Той е само един начален удар и почти нищо друго... Мачът може да се закучи, подобно на онзи с румънеца на предния турнир, но в крайна сметка би трябвало Григата да се справи
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Григор ще се справи ли с Карлович? Не съм го гледал скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Голям си Жека

Личи си веднага, че новата звезда Лозанов си е манекенче отвсякъде. Лече, Лецке, се тая, звездата си е звезда

И какъв поглед е извадил - май имитира Левски от снимките в легията (учебника за 5ти клас)????

Коментар

• Коментар

За тренер на Левски предпочитам чужденец, но паре за такъв немъ, така че не знам какво е налично реално на пазара. Ако търсим евтин вариант, аз бих избрал един малко по-нетрадиционен дует Бай Гроздан (Стефан Грозданов) и Ясен Петров, но това е с вероятност 1/10 000, а и никой не ме пита мен
                        Бе тоз бай Гроздан не идва ли малко дрът вече за грандовете, все едно любимото ви Гоче

Аз си мисля, че накрая пак ще докарат Илианчо, па да видим...

Коментар

• За тренер на Левски предпочитам чужденец, но паре за такъв немъ, така че не знам какво е налично реално на пазара. Ако търсим евтин вариант, аз бих избрал един малко по-нетрадиционен дует Бай Гроздан (Стефан Грозданов) и Ясен Петров, но това е с вероятност 1/10 000, а и никой не ме пита мен
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Moже, ето ги прогнозите

Знаещ:
                            ЛЕ - 2:0 за Бенфика
                            ШЛ - 2:1 за Реал
                            Купата на България - 2:1 за Лудогорец

Манчо:
                            Севиля - Бенфика 1-1 (Севиля с продължения)
                            Реал - Атлетико 2-1
                            Ботев - Лудогорец 1-0

Хаки:
                            Ботев-Лудогорец 1-0
                            Бенфика-Севиля 2-1
                            Реал-Атлетико 1-1 в редовното време, Атлетико печели купата

ами няма много съвпадения, така че който - той

Коментар

Дидак, какво да ти кажа за Левски - поумрели сме, но доколко сме умрели, ще се разбере на 23.05 срещу Лацио. Ако се напълни стадиона, значи има надежда, ако ли не - ще чакаме поредния Месия в лицето на Глупи, Паткоф, Домуса, Джуджака, Коко Забременителя и т.н.

За Тити - ми наел се е да организира и засега се справя. Менатлните му данни няма да ги коментирам. На 23.05 ще си проличи какво, как и до колко, така както си проличаха сърцата милиони при Ипо-то на чорбата
                              Знаех си, че ще лавнеш за ИПО-то Всички знаехме, че сърцата милиони хабер си нямат от борса, а комисионните ще стъписат всеки чичак тръгнал с 20 лв. да става акционер. Естествено факторът Лупи и близката история с пернишки страсти просто доубива всеки ентусиазъм да даваш пари. НО самата идея е перфектна, успяха да я реализират НЯКАКСИ и сега си мисля, че към края на седмицата или в понделник Томов ще плясне решителен коз на масата и ще изкара играта (дали ще е той или загадъчните "могъщи инвеститори" е все едно, важното е да прелетят кьофтаци на монитора). Иначе ще е наистина жалко да докарат нещата до тук и да започнем новия сезон във В група.

И ако се върнем към столетницата - кой предпочиташ за тренер в екипа на Гого специалиста???

Коментар

вече имам прогнози и от тримата - нека най-добрият победи
                                Сега можеш да ги напишеш - вече няма как да има преписване! Да видим кой-какво е прогнозирал!

Коментар

Working...
                                X