IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дидак, какво да ти кажа за Левски - поумрели сме, но доколко сме умрели, ще се разбере на 23.05 срещу Лацио. Ако се напълни стадиона, значи има надежда, ако ли не - ще чакаме поредния Месия в лицето на Глупи, Паткоф, Домуса, Джуджака, Коко Забременителя и т.н.

За Тити - ми наел се е да организира и засега се справя. Менатлните му данни няма да ги коментирам. На 23.05 ще си проличи какво, как и до колко, така както си проличаха сърцата милиони при Ипо-то на чорбата
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• вече имам прогнози и от тримата - нека най-добрият победи
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груя, чета тука спортната преса и ми прави впечатление, че тая работа с Херото и Мъриньото оттече явно, няма да ви огрее нито едно от тия светила

Оставате си сал с чича си Гого - като навремето САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ (е и с дядя Чшерней, де ).

Покоментирай малко статуквото, тоз Тити почна да се изявява като биг бос по телевизиите, това ли ви е новото лице ???

Коментар

• Получих прогнози от Ман-а и Хаки, Знаещ, само ти остана - имаш време до утре

Коментар

• 6-ти Септември 2014

Назначиха дата за дългоочаквания боксов мач на Кобрата с Кличко. Много ми се иска датата да бъде двоен празника за България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Пускам на лично да няма преписване
              получих, чакам другите двама

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                от юридическа гледна точка ми виси, щото си е изпълва изцяло състава на Публично обешание за награда

Така че предлагам следното:
                Хаки, знаещ и Манчо да пуснат по една прогноза с точен резултат за финалите в ЛЕ, ШЛ и Купата на България - може на лично, може и във форума, както ви е кеф, като за познат резултат давам 2 точки, за познат отбор - 1, ако има равен брой точки, гледаме турнирите по значимост -ШЛ, ЛЕ и нашенската купа. Победителят печели Джеймисъна. Успех
                Пускам на лично да няма преписване
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  От моя гледна точка не ти виси нищо

Джеймисъна е твоя самоинициатива, така че най-честно е ти да определиш кой печели, а ако има баражи - как да се проведат.
                  от юридическа гледна точка ми виси, щото си е изпълва изцяло състава на Публично обешание за награда

Така че предлагам следното:
                  Хаки, знаещ и Манчо да пуснат по една прогноза с точен резултат за финалите в ЛЕ, ШЛ и Купата на България - може на лично, може и във форума, както ви е кеф, като за познат резултат давам 2 точки, за познат отбор - 1, ако има равен брой точки, гледаме турнирите по значимост -ШЛ, ЛЕ и нашенската купа. Победителят печели Джеймисъна. Успех

Коментар

ами хайде разберете се с Хаки и Ман-а и вижте как да стане работата с Джемисъна, че да не ми виси като неизпълнено обещание Аз предложих да предполажите по един шампион и една резерва, та ако пак се засечете с шампиона, да гледаме по резервата. Може и да се даде по една прогноза за трите финала - за ЛЕ, ШЛ и ... Купата на България ако искате да стане по-бързо (поне за мен така е по-добре).
                    С две думи - разберете се помежду ми и ми кажете, за да знам какво да правя - наградата си е награда и колкото и да е дребна, все пак си е заслужена и трябва да се получи
                    От моя гледна точка не ти виси нищо

Джеймисъна е твоя самоинициатива, така че най-честно е ти да определиш кой печели, а ако има баражи - как да се проведат.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

голово реми?
                      Чак пък да очакваме головО реми - преди седмица паднаха 0-3!
                      Да ги ШИБАМ В ШКЕМБЛИЙСКИТЕ БАВАРСКИ ЗАДНИЦИ (че бях заложил на ГОЛ/ГОЛ!
                      Очаквам нов пирон в Гуардиоловия ковчег!

Коментар

ами хайде разберете се с Хаки и Ман-а и вижте как да стане работата с Джемисъна, че да не ми виси като неизпълнено обещание Аз предложих да предполажите по един шампион и една резерва, та ако пак се засечете с шампиона, да гледаме по резервата. Може и да се даде по една прогноза за трите финала - за ЛЕ, ШЛ и ... Купата на България ако искате да стане по-бързо (поне за мен така е по-добре).
                        С две думи - разберете се помежду ми и ми кажете, за да знам какво да правя - наградата си е награда и колкото и да е дребна, все пак си е заслужена и трябва да се получи
                        1. Понеже всеки чака да е Бразилия, аз мисля че няма да е тя!
                        2. Испания е много силна, но не очаквам да ме изненадат с нова титла, освен ако новоизпечения испанец Коста не направи мачовете на живота си (което е малко вероятно след като е играл 1-2 контроли с този отбор)!

Аз мисля, че традициите ще се нарушат и шампион ще е Германия или Холандия! Допълнително надъхване швабите ще получат от "проваления" сезон за Байерн и Дортмунд - сега ще играят с двойни усилия да вземат най-големия трофей!

Надявам се на второто! Уругвай и Колумбия (ако Фалкао е възстановен също омат сили да се борят за финал)!
                        Last edited by man_united; 13.05.2014, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Абе, ний, че бием ле Борусия на финалот за купата ?
                          Ъ ?
                          голово реми?

Коментар

• Абе, ний, че бием ле Борусия на финалот за купата ?
                            Ъ ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              излезе състава на еспаньолите и като го гледам не виждам кой може да ги спре и този път

Коментар

• излезе състава на еспаньолите и като го гледам не виждам кой може да ги спре и този път

Коментар

Working...
                                X