IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евалата на Байерн.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Aбе щеше ми се да свирне дузпа ама не беше.И по добре станА така.Вкараха си баварците от игра.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Браво вее!!! Тъкмо пишех, че това срещу Рибери беше 5 пъти по-дузпа от онова срещу Ашли Йънг, но ето че справедливостта възтържествува бързо Т'ва ако беше срещу Юнайтед, няй-вероятно и червен картон щеше да покаже Уеб
        Колчо, дано ги биете тия звезделини!
        Last edited by kev; 18.04.2012, 09:08.

Коментар

• И понеже темата са съдийски отъждания ви предупреждавам предварително:
          http://www.sportal.bg/news.php?news=360219
          Тоя рефльо е известен с две неща;
          1. Ритуално отряза главата на Арсенал миналата година за да се подмаже на Райли и манксчетата.
          2. Фен е на Челски.
          Да се знае, че съм предвидил нещата овреме.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Обърнал съм внимание на "гола" на Мата, а мача на Сити не съм го гледал, защото беше по едно и също време с нашия полуфинал за ФА Къп
            Аз чистосърдечно си признавам, че гледах нашия мач а не мача на Шити и видях само 6-ия гол на Джонсън.Не мога да коментирам дузпата на Тевес.Колкото до положението на Мата Космата - го видях и него на повторение и беше ясно, че:
            1.Топката не мина голлинията;
            2. Тери направи нарушение срещу ТРИМА защитници;
            Те т'ва е моя коментар та да не се сърди Никола, че "ядеме" само манксчетата и нефелния Фъргьо
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Аз пък съм ядосан на мойте любимци, Арсенал!
              .........А вместо това какво - коректна и спортсменска игра, отворен и красив футбол.....
              кевче, и ти си се превъзбудил от снощи - споко и аз позагубих малко евро - къде я видя тази красивата игра снощи? Или ти говореше за Уигън, които ви скриха и топката, и топките, като изключим селското бавене на играта в последните 15-на минути. Красотата в играта, готините отигравания, дори подигравателните отигравания с петички и елеминареното на 2-3-ма съперника с едно отиграване бяха само с една марка - Уигън. Иначе си прав, мачът беше хубав и техничен, но не заради Арсенал
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Kолче, вие имате едно огромно предимство (то ви е и единственото, де) - традицията повелява в последните 15-на години на сблъсъците ви с Реал, по-слабият отбор с клизма и ултра късмет да продължава, а реално в пъти по-слабия отбор е баварише маншафте
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Опала, момци ...
                  Не че нещо, само да Ви напомня, че освен големите футболни събития, дето обсъждате, има и едно (не толкова важно разбира се) - Шампионска Лига се казва...
                  Липсата на интерес към турнира от Ваша страна (особено на някои ) е разбираема, но това не променя факта, че днес ще се играе единият полуфинал...
                  Аз лично съм доста скептично настроен относно мача(с оглед последните шампионатни мачове на мойте лъвове)... И като състав. И като треньор.. И като история.. И секво Реал си е Реал... Тях воще не ги мисля
                  Някак си се надявам да си поверват повече и да ни подценят..(Макар, че с тоа треньор не ми се верва много много...)
                  ПЕРФЕКТНО би било да не пуснем гол ... Може и да не успеем да вкараме, но да не пускаме... Дано, дано ... ама ???
                  Общо взето при нас въпросът е, дали Швайни ще започне титуляр... (интересно, дали ще пусне Алаба титуляр, след добрите мачове нопоследък... Ама па той напрао си е малък .. ??? Ама па Лам ще трябва да се опита да се бори ЦР 7 и няма как да отиде на левио бег.. Ще видим..)
                  Уффф, като се замисля, че сигурно пак ще гледам тоа Боатенг, напрао ми се свива сърчицето - Много е тромав и тъп ...
                  Надявам се, Арженката да намери начин да компенсира осрания персонално от него мач (и титла) срещу Борусия... Нападението ни е добро, но много се надявам в центъра да са Швайни и Тимошчук (Густаво)...
                  Както се казва, нека по-добрият победи ...
                  НАПРЕТ МАШИНАААААААААААА
                  МУАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААА
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Нямам линк към положението. Гледах коментарите в Match of the Day.
                    В кой мач е тая дузпа, че срещу Норич не видях да е имало дузпа

Коментар

• Аз пък съм ядосан на мойте любимци, Арсенал! Кога най-после Венгер ще ги инструктира и научи - да търсят по-често съприкосновения в наказателното поле на противника, да падат при всяко едно такова в търсене на дузпа, да играят затворено и да рушат играта на противника, да влизат остро дори с риск да контузят противников състезател, да чувстват съдията като 13-ия си играч (след публиката) и т.н. и т.н, с две думи - да търсят победата с цената на всичко!?
                      А вместо това какво - коректна и спортсменска игра, отворен и красив футбол, без груби прояви на терена, принудени да търпят грубостите на рецидивисти като Балотели например, оспорване на съдийските решения само когато са в правото си, резултатни мачове и игра за публиката, макар и често крайният резултат в цифрово изражение да не е положителен (особено срещу по-непретенциозни противници) и т.н. и т.н....
                      А титлите и купите все ни убягват До кога така, мосю Венгер!? Вземете мерки, поучете се от Сър Алекс, Манчини и Ди Матео!
                      ...Но не за всичко разбира се! Арсенал е марка градена с деситилетия и трябва да се отстоява във всеки един мач, сезон и турнир, а мястото на отбора е редом до най-добрите в Англия, Европа и Света!

Go Gunners!
                      Last edited by kev; 17.04.2012, 23:44.

Коментар

• Нямам линк към положението. Гледах коментарите в Match of the Day.

Коментар

Обаче пак коментирате само Юнайтед и не обръщате внимание на гола фантом за Мата и абсурдната дузпа на Сити, която Тевез вкара.

Поне бъдете последователни в мрънкането си.
                          За Челси писах, там не е проблемът само с гола, а и недадения червен картон за Чех. Сити не съм ги гледал, за да коментирам, дай линк за тая дузпа

Коментар

Обаче пак коментирате само Юнайтед и не обръщате внимание на гола фантом за Мата и абсурдната дузпа на Сити, която Тевез вкара.

Обърнал съм внимание на "гола" на Мата, а мача на Сити не съм го гледал, защото беше по едно и също време с нашия полуфинал за ФА Къп
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Обаче пак коментирате само Юнайтед и не обръщате внимание на гола фантом за Мата и абсурдната дузпа на Сити, която Тевез вкара.

Коментар

• Фен на МЮ след мача с Вила: " Не става само с пари , трябват и съдии ! "
                                Модератора да реши дали да го остави тук или да го сложа в бисери и вицове

Коментар

Working...
                                X