IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сигурна победа за Барселона момци. Единствената интрига в мача е колко нови рекорда ще счупи Меси днес.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      За днес искам Барцилоната да бие...ама за начало да зачетат на Челскито един гол 20на сантиметра пред вратата, за да се поизпотят малко каталунците и да докажат най-добрия отбор ли са, аджеба или най-подкрепяния?
      aз пък искам Челси да бие с 2:0 - един гол от 5 метрова засада и един гол от несъществуваща дузпа. Също така искам червен картон за маймуната Алвеш за измислено нарушение, без да е докоснал съперника и червен картон за джусжака Меси за две симулации за пдане в наказателното поле Писна ми от малоумните циркаджии от измислената ултра селска и вечно недовлна провинция Каталуния
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За днес искам Барцилоната да бие...ама за начало да зачетат на Челскито един гол 20на сантиметра пред вратата, за да се поизпотят малко каталунците и да докажат най-добрия отбор ли са, аджеба или най-подкрепяния?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          А такаа ...
          За жалост пуснахме гол (МНОГО ТЪП).. ама това е положението...
          Преди мача мои другари - фенове на Реал дружно ме уверяваха че отнасяма минимум тройка в Мюнхен и реванша ще е протоколен...
          А коко се оказа ... ???
          Според мен играхме точно както трябва срещу този противник. Като постройка и мотивация... Много нервен мач. Добре, че всички са здрави...
          Моля, некой безпристрастен (който е гледал мача де ) да коментира съдята...
          Принципно мразя да го правя, ама мисля че на моменти за идентични ситуации свиреше различни неща...
          Честито за победата, Колче...ама честно казано и двата отбора поиграха малко Ганкиното!
          На баварската машина повече се получи и заслужено спечели, въпреки че втория гол беше смешен - на Главоча топката се удари в опорния крак и влезе...ама какво да се прави! Все пак това обръща нещата и мисля, че сте фаворити за краен успех!
          Мисля че ще хързулнете балерините точно както ни хързулнахте нас преди 2-3 години!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Кога най-после Венгер ще ги инструктира и научи - да търсят по-често съприкосновения в наказателното поле на противника, да падат при всяко едно такова в търсене на дузпа, да играят затворено и да рушат играта на противника, да влизат остро дори с риск да контузят противников състезател, да чувстват съдията като 13-ия си играч (след публиката) и т.н. и т.н, с две думи - да търсят победата с цената на всичко!?
            А вместо това какво - коректна и спортсменска игра, отворен и красив футбол, без груби прояви на терена, принудени да търпят грубостите на рецидивисти като Балотели например, оспорване на съдийските решения само когато са в правото си, резултатни мачове и игра за публиката, макар и често крайният резултат в цифрово изражение да не е положителен (особено срещу по-непретенциозни противници) и т.н. и т.н....
            А титлите и купите все ни убягват До кога така, мосю Венгер!? Вземете мерки, поучете се от Сър Алекс, Манчини и Ди Матео!
            аз такъв АРСЕНАЛ не искам да наблюдавам

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
              парвиа гол е от 4иста zасада. мадрид требваха да zавар s 10.
              но радоста на немците сте е времена и сте бадат раzпилени в мадрид.
              и аз съм на мнение, че на реванша баварците ще ядат дебелата хурка ...................... допуснаха много лек гол, а след като поведоха с първия гол те спряха да играят

дебелия балет играха (всъщност нищо не играха) много пестеливо и бяха дошли за 0-0 или за някакво равенство ....................... повече мислеха за гостуването на БАРСА

все пак като неутрален зрител , от двата отбора предпочитам на финала да играят баварците

ако на финала се класират мадридчани, то тогава мъдуриньо ще излезне пак с тактика подобна на снощната, пак ще има много груби нарушения, никакъв футбол и единствената им мисъл ще е да спечелят ШЛ без значение с какви средства ще бъде постигната .................... за справка мачовете на интер с БАРСА или миналогодишния финал за купата на краля в испания

Коментар

• парвиа гол е от 4иста zасада. мадрид требваха да zаварshat s 10.
                но радоста на немците сте е времена и сте бадат раzпилени в мадрид.

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                  Аз като що годе безпристрастен, макар откровено да не симпатизирам на баварците, мисля че Уеб свири много по-добре в този мач, отколкото го прави в английското първенство.
                  Сега, че Марсело можеше да бъде изгонен, можеше...но дузпите си бяха имагинерни, а играчи на Байерн можеше да бъдат декорирани за постоянните си ръкомахания, удари с юмрук по терена и тем подобни реакции.
                  Да, товае нещо което просто не мога да понасям...
                  Отвратително е ... Тъпото е че всички го правят и някак се "наложи" в съвременния футбол... Тъпо..

Кольо, аз пъ си мисля, че след тоя мач шансовете ни са равни...
                  Да, пуснахме гол, ама все пак бихме...
                  Видя се, че при правилно подредена и сгъстена средна линия, Реал трудно минават напред... Ронално, реално имаше една възможност да набере скорост по крилото - в този Лам (и Робен) го опази... Като цяло - много силен мач за Лам. Освен в дефанзивен план, много помогна по крилото, а накрая записа асистенция...
                  Дано смяната на Швайни не е продиктувана от здравословен проблем...
                  В Мадрид, Реал трябва да вкара, което за нас има и добра страна - дано се поотворят отзад и да дадат малко пространство на крилата ни ...
                  Предстои им мач с Барса - много тежък физически (макар, че в днешно време ги реанимират жестоко и футболистите след ден, са като нови ) и психически мач...
                  Очаквам да видя как ще играят с Кака...
                  Абе, очаквам много здрав мач...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Влизането на Марсело беше абсурдно. С бутоните напред, отзад и и високо вдигнат крак. Това, ако не е ЧИСТ червен картон, тогава не знам кое е.

Много се радвам за Байерн и се надявам да продължат, но не ми се вярва да удържат равен на Бернабеу.
                    Ха, защо не!? Мисля, че даже са ги и били, когато им е трябвало....А този път Реал ще трябва да атакува, за да вкара поне 1....
                    Немската машина тръгне ли да мачка става интересно и се играе до 101-та минута.
                    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Влизането на Марсело беше абсурдно. С бутоните напред, отзад и и високо вдигнат крак. Това, ако не е ЧИСТ червен картон, тогава не знам кое е.

Много се радвам за Байерн и се надявам да продължат, но не ми се вярва да удържат равен на Бернабеу.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Принципно мразя да го правя, ама мисля че на моменти за идентични ситуации свиреше различни неща...
                        Аз като що годе безпристрастен, макар откровено да не симпатизирам на баварците, мисля че Уеб свири много по-добре в този мач, отколкото го прави в английското първенство.
                        Сега, че Марсело можеше да бъде изгонен, можеше...но дузпите си бяха имагинерни, а играчи на Байерн можеше да бъдат декорирани за постоянните си ръкомахания, удари с юмрук по терена и тем подобни реакции.
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

А такаа ...
                          Преди мача мои другари - фенове на Реал дружно ме уверяваха че отнасяма минимум тройка в Мюнхен и реванша ще е протоколен...
                          А коко се оказа ... ???
                          Според мен играхме точно както трябва срещу този противник. Като постройка и мотивация... Много нервен мач. Добре, че всички са здрави...
                          Пощади ги откъм картони. Влизането на Марсело малко преди края с бутоните в коляното на Мюлер без топката изобщо да е близо си беше за 2 червени картона (дори и да не го беше ударил пак е картон), защото можеше да му откъсне крака. Явно на Моуриньо му е любим подход към считаните за по-тежки мачове да излязат и да ритат яко противника, според мен така ще направят и в Събота на Ноу Камп балеринките, но ще запишат ново поражение

Като цяло заслужена победа на Байерн, щеше да е по-добре, обаче, ако беше с 1-0
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А такаа ...
                            А коко се оказа ... ???
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Аз чистосърдечно си признавам, че гледах нашия мач а не мача на Шити и видях само 6-ия гол на Джонсън.Не мога да коментирам дузпата на Тевес.Колкото до положението на Мата Космата - го видях и него на повторение и беше ясно, че:
                              1.Топката не мина голлинията;
                              2. Тери направи нарушение срещу ТРИМА защитници;
                              Те т'ва е моя коментар та да не се сърди Никола, че "ядеме" само манксчетата и нефелния Фъргьо
                              Нито един от шестте гола на Сити не е бил от дузпа... явно за някой стар мач става дума
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Евалата на Байерн.
                                Винаги съм смятал, че Баварците са един от малкото отбори, който никога и въобще, ама въобще не се притеснява от звездни иберийски гелосани селекции.....ако те са на финал ще е по-интересно
                                Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

Working...
                                X