IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Съжалявам за Киро парахода ама аз от тук съм срещу неговото смешно отборче.И ще викам за Ливърпул и Реал.Желая му да пада с по 10:0 щото така си е заслужил.Не може така да се свири всяко падане на зелен свирка и картон.Нема такива смешници
    Бате, напълно те подкрепям. Всеки си има разни причини да подкрепя или не един отбор, но най-тъжното е когато има толкова много които са против изкуствения отбор Лудогорец. Аз съм против този отбор защото Домусчиев ограби и унищожи БМФ за да създаде този отбор. Иначе срещу играчите и самия отбор нямам нищо против, но начина на създаването му и финансирането му...нямаш си на предствава колко псувни във Варна отнасят.

П.П> Какво пак каза, че те редактираха пак?

Коментар

• Баси мамата тия модератори не спят ли нямат ли почивен ден.Кат Павлик Морозов постоянно на амбразурата

Коментар

• Съжалявам за Киро парахода ама аз от тук съм срещу неговото смешно отборче.И ще викам за Ливърпул и Реал.Желая му да пада с по 10:0 щото така си е заслужил.Не може така да се свири всяко падане на зелен свирка и картон.Нема такива смешници
        Last edited by Andi11; 31.08.2014, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от KAPO Разгледай мнение
          Млъквам и повече нищо няма да кажа.... Явно Лудогорец ще е шампион. Дузпа в 5тата минута. Еби му майката... Направо са нагли. Такива дузпи от живково време не бях виждал. Тогава ги даваха на Левски и ЦСКА. Сега явно други са силните на деня....
          Същата простотия като мача с чорбата. Съдията фал в тяхната половина няма да свирне за Берое, но за сметка на това всяко падане на зелен е вече е фал и натика старозагорци в тяхната половина само с фалче-та

Да видим, може па да устискат Х-чето.

Коментар

• Млъквам и повече нищо няма да кажа.... Явно Лудогорец ще е шампион. Дузпа в 5тата минута. Направо са нагли. Такива дузпи от живково време не бях виждал. Тогава ги даваха на Левски и ЦСКА. Сега явно други са силните на деня....
            Last edited by Andi11; 31.08.2014, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Тъкмо гледам Ливер-а срещу Тотнъм.

Ами, не знам къде виждат шанс Лудогорец срещу тях?

Ще им напълнят поне тройка на Анфилд първия мач, може и повече.
              повече ще е, пуул имат да наваксват в европа и ще играят на 100%. мадридския гел пък има да печели златни топки и му трябват 3-4 хеттрика срещу крейзитата. забавата ще е пълна

а чорбите верно играят прилично, гледах последния мач - повече от 3 паса не могат да вържат но на фона на останалите са си направо машина.

Коментар

• Тъкмо гледам Ливер-а срещу Тотнъм.

Ами, не знам къде виждат шанс Лудогорец срещу тях?

Ще им напълнят поне тройка на Анфилд първия мач, може и повече.

Коментар

• Ей, тук вече програмата ни изглежда доста по-лека:
                  --------------------------------

12 кръг: ЦСКА – Литекс

13 кръг: Левски – ЦСКА

14 кръг: ЦСКА – Славия

15 кръг: Хасково – ЦСКА

16 кръг: ЦСКА – Лудогорец

17 кръг: Марек – ЦСКА

18 кръг: ЦСКА – Локо Пд

19 кръг: ЦСКА – Черно море

20 кръг: Локо Сф – ЦСКА

21 кръг: ЦСКА – Берое

22 кръг: Ботев - ЦСКА
                  ---------------------------------------

Само едно гостуване на Ботев - другото трябва да си го вземем

Коментар

• 8 кръг: Черно море – ЦСКА

9 кръг: ЦСКА – Локо Сф

10 кръг: Берое – ЦСКА

11 кръг: ЦСКА – Ботев
                    ------------------------------------

Ако от тия мачове измъкнем 10 точки ще е перфе

Само, че сега ще ни оритат на Тича и предполагам половината отбор ще е в лазарета после.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Ами аз като твърдя, че в момента Левски е футболно джудже, получавам нападки от...чорбари. Един дори казва, че съм се предал, щом не съм заслепен кон с капаци. Просто съм обективен.
                      А за ЦСКА какво да говорим. Справка - Зимбру. Сами си прецакаха милионите от лига Европа. И никакви обяснения, че по време на мача футболистите не са се познавали не фелат. Оправдания - на Четвъртък пазара.
                      Донов,

други са ни приоритетите в момента:

1. Беше вземане на лиценза.
                      2. Сега след първия дял да не изостанем много от Лудогорец.

На пролет чорбата вече ще е друг отбор. Ако им гледаш мачовете ще видиш, че от мач на мач играят по-добре. И тогава вече ще имаме шанс да се стъркаляме с Лудогорец за титлата. До 2-3 точки пасив ще е добре, ако удържим.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от KAPO Разгледай мнение
                        Вчера Велико ЦСКА,

В Пловдив беше супер. За тези които са гледали мача (ясно че всичките дрънкалници ходите на мач по веднъж в годината и гледат мач 5 пъти само като е модерно...), отбора показа стил, който не бях виждал от световното и отборите на Германия и Холандия. Мисля че шампиона е ясен.. Уф забравих - шампион трябва да е Лудогорец... но най добрият отбот е ясен.

Еваларка Бруте, еваларка Стойчо, еваларка Маранди - вие сте хора с позиция и си я отстоявате. Такива хора влизат в историята. Сигурно и по турско робство, някои странни човечета са се правели на много умни и са подкрепяли турците. То лесно да си със силните на деня (велика личност е Домсчиев - честен бизнесмен и филантроп, целият му отбор е съставен от млади перспективни български момчета, нашата гордост), трудно е да си на страната на истината и на правдата. Спомням си как едни като Вас защитаваха Цар Киро когато го подпалиха агитките... и тогава същите простотии слушах.

Доне и Човече със странен ник, а довечера може ли да викаме за Берое? Да не сбъркаме пак нещо? Я звъннете да питате преди да отговорите да не "ударите греда"...
                        Ти тотално бъркаш нещата!

1.Когато Лудогорец играе в А група срещу който и да е отбор освен Левски, аз съм за съперника им, защото искам ЦСКА да е шампион!

2.Когато обаче Лудогорец играе в Европа срещу който и да е отбор, аз съм за Лудогорец защото представляват БЪЛГАРИЯ!

3.Когато Левски е играл в Европа срещу който и да е отбор аз съм бил вътрешно за сините, макар и емоционално да не съм го показвал така както преди няколко вечери.

4.Когато Дунав (Русе) има отново отбор дори в Б група, ще съм постоянно на стадиона и ще ги подкрепям от сърце.

А днес, точно преди финала на Каменица, който се игра в нашия град, наградиха 6-7 легенди на клуба, сред които беше и голмайсторът в знаменателната победа с 1:0 над Рома през 1975-та година, мач който по субективни причини не съм могъл да видя на живо, но човек изключително скромен и земен, който познавам и поздравявам винаги като го видя.

Така че малко или много всичко се помни и историята за БГ успехите в Европа е жива, а в момента тая история за добро или лошо я твори Лудогорец.

А аз лично за себе си съм убеден, че е за добро!

Go Crazy, Go!!!

П.П. И викай довечера за Берое с всички сили
                        Last edited by kev; 31.08.2014, 15:46.

Коментар

• Левски?!

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Брей, много говедца, много нящу. Я, да видим ко пише тук
                          ----------------------------------------

Цък:
                          Ами аз като твърдя, че в момента Левски е футболно джудже, получавам нападки от...чорбари. Един дори казва, че съм се предал, щом не съм заслепен кон с капаци. Просто съм обективен.
                          А за ЦСКА какво да говорим. Справка - Зимбру. Сами си прецакаха милионите от лига Европа. И никакви обяснения, че по време на мача футболистите не са се познавали не фелат. Оправдания - на Четвъртък пазара.

Коментар

• ПС. Днес Любо Пенев има рожден ден. Жалко че е дългогодишен футболист на Левски и на Лудогорец.

Коментар

• А, това са цъфналите и вързалите, дето ни лайкат:
                              ------------------------------------------

Левски губи по над 400 хил. лв. на месец

Цитат:

"Ако приложим принципите за действащо предприятие по всички показатели "Левски" в момента няма как да оцелее", коментира Александър Чакъров, който е направил одит да данните за целите на тръста.

Според него е реалистично да се смята, че загубата тази година ще е 3.8 милиона лева, при 8.5 милиона лева за 2013 г. Очаква се през втората половина загубите да са по-малки от първата половина заради раздялата със скъпоплатените футболисти и намаляването на фонда работна заплата за първия отбор.

Друг от експертите Ивайло Тасев обаче смята, че е по-реалистично да се очакват още 1 милион скрити разходи и загубата да е близка до тази от 2012 г. - 5 милиона лева.

Източник: Novsport.com

http://a-pfg.com/новина/левски-губи-...ц-1409407800/
                              -----------------------------------------------------------------------

Мдамм ..... Ганя ги ожени доживотно за себе си

За 3 годинки загуба от 17.5 милки. Е, на това се вика феърплей.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Къв диалог ве брат.
                                Ти на мача с Лудогорец си викал за чуждия отбор.
                                Представител на нация, която мразиш (идея нямам защо).
                                И той на всичко отгоре е паднал.
                                Даваш ли си сметка какво си причиняваш сам?
                                Старнно човече. Още вчера Ви казах, че се пише се "бе", в Разград викате "ве"..... Много Ви личи че сте фенове на Лайногорец. Поне се прикривайте малко.

Коментар

Working...
                                X