IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    малииии, това е брутално, честно
    груйче, ако те успокоява нещо , то е , че май се чете куржелевски, а не кур_ за_левски

Коментар

мислех, че това е някакъв бъзик, но се оказа, че има такъв играч

поразрових нета и номер 11 ------------ http://mrkskuzniajawor.futbolowo.pl/...,31,kadra.html

http://mrkskuzniajawor.futbolowo.pl/...rzelewski.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        това не е за тази тема -> прехвърлям го в бисери и вицове, без да ти искам разрешение дори

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://www.slava.bg/news/34559.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              М даааааааа... шансовете ви са точно толкова,колкото за джакпота в Тото 2 довечера...
              що бе, ако съра спре с малоумията, спокойно могат да вземат пак шипъ - шити все пак са със селски манаталитет, а и Манчини е смешен тренер. Ако Рунтавото влезе в серия, то спокойно могат да си вземат пак шипчето
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                М даааааааа... шансовете ви са точно толкова,колкото за джакпота в Тото 2 довечера...

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Иначе освен Валенсия, Смолинг и донякъде Македа останалите се видя на какво ниво са - долната половина на Чемпиъншип!
                нашите резерви пък са на добро ниво -> агуеро и джеко цял мач се мъчиха, а видяхме колко гола ви мушнаха тези двамата....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Ние поне имаме някакви шансове в Премиършип за разлика от вас.

(
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    [URL="http://www.gol.bg/manunited/2011-11-30/maikyl-karik-da-vdignesh-karling-kyp-e-strahotno-useshtane.119106"]само антонио валенсия струваше повече от целия отбор на кристъл палас ---- за Бербо, парк, смолинг, еванс, македа, гибсън, близнаците и т.н. няма смисъл да споменавам и да отпаднеш от подобен втородивизионен отбор е меко казано резил

така, че сега можете спокойно да се съсредоточите в спечелването на Шампионската лига и Премиършип!
                    Ние поне имаме някакви шансове в Премиършип за разлика от вас.

А относно снощния мач - Бербатов и близнаците се контузиха още до почивката, което съвсем ос*а представянето на отбора.

Иначе освен Валенсия, Смолинг и донякъде Македа останалите се видя на какво ниво са - долната половина на Чемпиъншип!

Коментар

• ОХ,И ШАХМАТИСТ ЩЕ СТАВАМ
                      АЗ съм с черните
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Слава богу тази година Арсенал няма да играе на финал за Карлинг, който да им развали сезона!

Сега спокойно могат да се съсредоточат в спечелването на Шампионската лига и Премиършип!
                        Майкъл Карик: Да вдигнеш Карлинг Къп е страхотно усещане

каквито футболистчетата, такива и фенчетата...

не се научихте да приказвате едва след като сте си свършили работата на терена...

целия месец май давахте интервюта как ще спечелите финала за ШЛ, всеки ден тренирахте как вдигате купата на ШЛ, а по време на мача гледахте отблизо как БАРСА играеше, а накрая гледахте БАРСА как вдига купата

само антонио валенсия струваше повече от целия отбор на кристъл палас ---- за Бербо, парк, смолинг, еванс, македа, гибсън, близнаците и т.н. няма смисъл да споменавам и да отпаднеш от подобен втородивизионен отбор е меко казано резил

така, че сега можете спокойно да се съсредоточите в спечелването на Шампионската лига и Премиършип!

Коментар

страшни, и аз съм фен на европейското
                          _ _ уйче,бе тия като пръднат ,май прах вдигат от земята бе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                            збогом// левски,аз вече съм фен на
                            страшни, и аз съм фен на европейското

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Баси страхотното изпълнение! Трябваше да видите как почна мача на Манчо с Кристъл палас!!!
                              Всички прави и ръкопляскат в чест на Спийд!
                              абе ще ме прощавате, ама за къв зор се скърби толкова за некъв побърканяк, дето се е самоубил Ок, мир на праха му, ама както знаем, дори и Господ мрази самоубийцитеи никога не им се е отдавала почит. да не говорим,че никога не е бил някакъв футболист или нещо от сорта, ама....

Мир на праха му, но всички тези салтанати са не само излияни, но и натруфено-малоумни - явно някой си чисти гузната съвест с цялата работа.....

Коментар

• збогом// левски,аз вече съм фен на
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X