IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• marandi

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Не съм - има доста БГ История тук и няма как някой да огрее навсякъде. Ако отидеш някой ден на Царевец - просто легни на земята за 5 мин. - тя ще ти каже всичко кои са Българите

Сподели?
    Така. Атанас Консатанцалията ми е прапрадядо по майчина линия. Доказан болярин от древен род. Посети къщата му в Арабанаси и ще научиш много за рода ми. Майка ми е кореняк търновлийка. Родът й е живял стотици години в Търново, никой не помни някой от тях да е живял другаде. Баща ми е също от едно село наблизо.
    Но аз не се отнасям високомерно като тебе, макар да имам пълното основание да кажа, че ние сме ви болярите.
    Впрочем да ми кажеш нещо за твоя род?
    ПП. Подновиха ли тениса? Как се очертава като време мачът на Гришо?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      коефицента за Гришо е берфеър е 1.29 дават го силен фаворит
      На полуфинал ще е точно с Федерер, но той не играе добре в момента и току-виж пак се разминали по трасето.

Не би трябвало да има проблем за Григор в този мач. В следващият - да.

Франсетата са му неудобни, но той доста си смени смени стила за няма и година - би трябвало да ги прегази.

Успех на нашето лъвче!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Доколкото разбирам се каниш да гледаш Гришо. Аз също.
        Дотогава да ми кажеш като си болярин чувал ли си за болярина Атанас Констанцалията? Къщата му в Арабанаси е музей сега.
        Не съм - има доста БГ История тук и няма как някой да огрее навсякъде. Ако отидеш някой ден на Царевец - просто легни на земята за 5 мин. - тя ще ти каже всичко кои са Българите

Сподели?

Коментар

• коефицента за Гришо е берфеър е 1.29 дават го силен фаворит

Коментар

• Радев,

ей тук ти излъчват пряко и току-що казаха, че започват скоро:

http://www.frombar.com/20140820/vv53...93-874152.html

Също казаха и за Григор, че го очакват коментаторите.

Със слушалки съм и затова мога да гледам ТВ, да слушам и да пиша

Сега пак загряват Федерер - мисля, че на този корт ще е Григор - може и да греша.
            Last edited by marandi; 01.09.2014, 01:41.

Коментар

• Гришо

Ние сме ви болярите = билярите = болгарите, както сте ни наричали над 900 години.

Старата Столица на БГ империя.

В момента не съм сигурен, че има нещо българско останало в БГ и затова сте "вие".
              Доколкото разбирам се каниш да гледаш Гришо. Аз също.
              Дотогава да ми кажеш като си болярин чувал ли си за болярина Атанас Констанцалията? Къщата му в Арабанаси е музей сега.

Коментар

Благодаря за инфото. от къде черпиш информация . дай линк
                http://www.sportlemon.tv/ <- това са скрийновете ( пиратките )

+ евроспорт

По принцип съм доста бърз по издирване на инфо - подсушават вече кортове и ако не завали - ще отложат девойките ( мачовете ) за сметка на Григор, за да играе той.

Това е последното инфо досега - може и да се промени - не знам.

Коментар

Ти какъв си? Турчин, циганин, грък, евреин? Упорито се разграничаваш от българите.

В същото време "...затова ни наричате "старата" столица на България"
                  Кои вие? ти какъв си?
                  Ние сме ви болярите = билярите = болгарите, както сте ни наричали над 900 години.

Старата Столица на БГ империя.

В момента не съм сигурен, че има нещо българско останало в БГ и затова сте "вие".

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Дъждът спря и сега подсушават кортовете с машини.

Мисля, че се пада на корта на Федерер да играе ( не съм сигурен ), но това 30 мин. прекъсване ще го наваксат. Няма информация още, че Григор ще пропусне мача.

Поздрави!
                    Благодаря за инфото. от къде черпиш информация . дай линк

Коментар

• ?

Донов,

Предполагам не знаеш, но и тук турците се опитаха да хванат Етър ( старата ви столица на БГ ) -

По-добре във В група, отколкото турци - затова ни наричате "старата" столица на България, щото не сме продажници за един автобусен билет и пликче с храна.
                      Ти какъв си? Турчин, циганин, грък, евреин? Упорито се разграничаваш от българите.

В същото време "...затова ни наричате "старата" столица на България"
                      Кои вие? ти какъв си?

Коментар

знае ли някой дали мача на Гришо ще започне на време. гледам другите мачове са прекъснати
                        Дъждът спря и сега подсушават кортовете с машини.

Мисля, че се пада на корта на Федерер да играе ( не съм сигурен ), но това 30 мин. прекъсване ще го наваксат. Няма информация още, че Григор ще пропусне мача.

Поздрави!
                        Last edited by marandi; 01.09.2014, 01:20.

Коментар

• знае ли някой дали мача на Гришо ще започне на време. гледам другите мачове са прекъснати

Коментар

Ти къде ги видя тези 10 000 души? Разград има не повече 350-400 жители. Максимум 410/12.
                            Донов,

сарказма ти е ненужен.
                            -----------------------------------

Разград 33 880 население: Хората са необразовани

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/..._neobrazovani/
                            ------------------------------------

Разбирам, че 3 купени титли те впечатляват, ама пак казвам на дерби Локо ГО - Етър се събират 10к фенове ( без автобуси ).

Толкова трудно правите на ЦСКА - Левски.

Дано си ме разбрал

Разград няма фенове - причината е тъпите изказвания на самозабравилия се ибрикчия Домус. Той се вживя в ролята кой на кого да бъдел фен със смешното си отборче на 3 години.

Бъди Левскар - не бъди подлога!
                            -------------------------------------

Предполагам не знаеш, но и тук турците се опитаха да хванат Етър ( старата ви столица на БГ ) - знаеш ли какво се случи? Не можаха да изкарат и половин сезон, а ги заритаха с шутове - нищо, че бяха в А група.

По-добре във В група, отколкото турци - затова ни наричате "старата" столица на България, щото не сме продажници за един автобусен билет и пликче с храна.
                            Last edited by marandi; 01.09.2014, 01:03.

Коментар

• 10 хиляден град?!

[QUOTE=KAPO; Лудогорец пак ще си стане едно отборче от по долните групи и това е.... Нормално за 10 хиляден град..[/QUOTE]

Ти къде ги видя тези 10 000 души? Разград има не повече 350-400 жители. Максимум 410/12.

Коментар

• Първоначално изпратено от KAPO Разгледай мнение
                                Маранди, в Разград футбол на ниво А група, до 5 години няма да се играе. Просто ще се източат едни милиони, един олигарх ще стане по-богат, един кмет милионер, стадиона ще остане собственост на най-бедната община в България, дето няма пари улиците да си измие, ще западне, ще се срути, циганите ще го окрадат, Лудогорец пак ще си стане едно отборче от по долните групи и това е.... Нормално за 10 хиляден град. Поне да го направят в Русе тоя стадион, ега някой инвеститор развие местният футбол, че по има логика. Знам много за Разград, защото там съм служил в периода 86та - 88ма година и още имам няколко приятели. Има и футболисти от другия градски отбор - Ураган от квартал Гецово (сега село).

Айде да лягаме че утре сме на работа.
                                Бе, аз малко по-късно ще се гипся - валутите си отвориха, ще гледам и Гришо и към сутринта ще се захлюпя.

П.П. Иначе си прав - то на Локо ГО им е над 10 хил. и в пъти по-секси от този в Разград. Затова ми е смешно какво дуене и надуване пада от селяците в Делиормана. На всичкото отгоре предполагам правят по-голяма агитка на мачовете си от село Домусчиеви

Ама, засега сме в Б група

Коментар

Working...
                                X