IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    нека да помогнем на Бащицата да вземе заслуженото звание Футболист на 2011 - гласувайте тук. След другаря Леонид Брежнев, Мао Дзе Дун, Ким Чен Ир и Ким Ир Сен, нека превърнем нашия Вожд и Учител в ръководителя с най-много титли на тиква от населението и в единственият премиер, спечелил наградата Футболист на годината по време на мандата си.

П.С. Вече поведохме в класацията и изпреварихме Барбуката - ама с какво барбуков е по-добър от Бойко? Единият само топли пейката в Манчестър, а другия е активен състезател и гаранция има повече голове от барбуката за тази година. Ураааааааа
    Подкрепям !
    Футболист на България ? Кой, ако не Първия ?

Коментар

• нека да помогнем на Бащицата да вземе заслуженото звание Футболист на 2011 - гласувайте тук. След другаря Леонид Брежнев, Мао Дзе Дун, Ким Чен Ир и Ким Ир Сен, нека превърнем нашия Вожд и Учител в ръководителя с най-много титли на тиква от населението и в единственият премиер, спечелил наградата Футболист на годината по време на мандата си.

П.С. Вече поведохме в класацията и изпреварихме Барбуката - ама с какво барбуков е по-добър от Бойко? Единият само топли пейката в Манчестър, а другия е активен състезател и гаранция има повече голове от барбуката за тази година. Ураааааааа
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        аз съм на 100% убеден, че ако сте 2-ри, а Апоел са първи, то гаранция, ще сте с тях на 1/8 финалите. Все пак Съра е такъв калитар, че имам чувството, че с чичо Митко от една майка са раждани или поне един баща ги е правил
        Не знам САФ какъв калитар е ама такъв малшанс като вчера не съм гледал много-много отдавна: един мач, който трябваше да си свърши резонно 2,3-0 завърши наравно и може сериозно да ни отдалечи от първото място ако днес Пуул не устискат поне до равенство!!!

Коментар

• Бойко Борисов номиниран за "Футболист на годината"

Министър-председателят Бойко Борисов се оказа сред 71-те най-добри футболисти на България, номинирани за званието "Футболист на годината за 2011 година". Легендарната анкета, основана преди 80 години от вестник "Спорт", през тази година се организира от рекламната агенция "Дакси медия" на простреляния бизнесмен и бивш президентски съветник Манол Велев. Освен с футбол и реклама фирмата развива и издателски бизнес с дамското списание "Бела".

"Дакси медия" купува правата за анкетата през 2006 година за срок от 5 години. За първи път през 2011 година рекламната агенция решава да промени правилата за гласуване и с право на глас се оказват и феновете на футбола в страната. За целта е направен сайта www.futbolist1.bg, където са изброени имената на най-заслужилите 71 български футболисти.

Сред тях е попаднало и името на премиера Бойко Борисов, който има картотека в отбора на Витоша от столичния квартал "Бистрица". Той е единственият футболист от отбор в аматьорски групи, на когото е оказана честта.

Mediapool се свърза с "Дакси медия" в опит да разбере по какъв начин са избрани най-добрите футболисти в България, но не успя да говори с отговорни за анкетата служители, защото са "в срещи" или "в движение".

Докато Борисов беше кмет на София, отборът в Бистрица успя да си направи напълно обновено игрище върху общинска земя.

Номинацията за "Футболист на годината" е второ признание за премиера в област, която е далеч от преките му професионални занимания. Съвсем наскоро той бе предложен и за почетен член на съюза на художниците.

Прави впечатление още едно случайно, но многозначително съвпадение. Докато футболистът Христо Стоичков бе удостоен с академичното звание "Доктор хонорис кауза", докторът на науките Бойко Борисов (защитил дисертация на тема “Психо-физическата подготовка на оперативния състав”) е номиниран за футболист на годината.

http://www.mediapool.bg/%D0%0-news186772.html

Може да гласувате за Бойко Борисов ето тук http://futbolist1.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Какво да го мисля, очаквам Барса или Байерн, като се има предвид, че Арсенал и Челси сигурно ще си спечелят групата. Е може и Апоел Никозия да ни се паднат, ама мисля че това ще е най-големия майтап ако се случи...

Дано само не е балета, че тази година гази наред и ще ни напере по 3-4 парцала и в Мадрид и в Манчестър!
            аз съм на 100% убеден, че ако сте 2-ри, а Апоел са първи, то гаранция, ще сте с тях на 1/8 финалите. Все пак Съра е такъв калитар, че имам чувството, че с чичо Митко от една майка са раждани или поне един баща ги е правил
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              голям мач правят Милан и Барса
              да бе, още ме е яд - толкова бях убеден, че ще свърши 2:3, ама пусто изгърмях миналата седмица и акаунта за тази и не успях да го отиграя, а беше кум 30 коефициента Малко се учудих как Милан вкараха 2 гола, като особено на Боатенг беше много красив, почти шедьовър

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=v3xwC...eature=related
                Боатенг

Коментар

• голям мач правят Милан и Барса
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    за мен основното е отбора да те радва -> играта, изпълненията на футболистите, головете , многото голове и т.н.

тези отборчета които играят да не допуснат гол и да се радват на 1 гол с помощта на съдията никога не са ме кефили и няма да ме кефят...
                    Пич, не се заяждай с другите фенове! И Арсенал преди години в един от звездните си сезони имаха няколко поредни мача с победи с по 1:0... Ти от къде си мислиш че се е появило прочутото скандиране на феновете на Хайбъри навремето "Boring Boring Arsenal!" и стадиона ни са го наричали "Библиотеката"...едва ли е било защото зрителите са се наслаждавали на играта и им е било драматично и напрегнато Нека си се радваме на сегашната си форма, да се молим Ван Перси да е здрав и да се надяваме довечера Дортмунд да не ни приземят и еуфорията да секне, макар че не ми се вярва да стане. Все пак новината, че се целим в Гьотце и той е основен кандидат за попълнение през зимата, и то за 30 милки, може да окаже някакво влияние, знам ли? В тоя ред на мисли, една тънка двойчица довечера никак няма да е нелогична, а и си мисля че е добре премирана по къщите.. Както и да е, аз си имам принципи Арсенал да не ги закачам при залозите, дори онова 3:5 и то с обрат срещу Челси, са ми едни от любимите залози но и грам не съм съжалявал че не съм ги потърсил точно тогава. Много се разприказвах... Лека ви вечер и нали си знаете Go Gunners!!!

Коментар

Абе то и Арсенал има инерция, ама все до второ-трето място ви кара тая инерция!
                      То не че е лошо да си втори-трети, да играеш всяка година в Шампионската лига, да вземаш кинти от там, да си продаваш най-добрите играчи по света и у вас (разбирай Ингланд)...ама само да не си от феновете дето плащат най-скъпите билети във Висшата лига. Тогава си загубен от всякъде!
                      за мен основното е отбора да те радва -> играта, изпълненията на футболистите, головете , многото голове и т.н.

тези отборчета които играят да не допуснат гол и да се радват на 1 гол с помощта на съдията никога не са ме кефили и няма да ме кефят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Интер вече спечелиха своята група, а вашия късмет при жребиите е по-голям от на чичо Митко, така че недей да го мислиш толкова
                        Какво да го мисля, очаквам Барса или Байерн, като се има предвид, че Арсенал и Челси сигурно ще си спечелят групата. Е може и Апоел Никозия да ни се паднат, ама мисля че това ще е най-големия майтап ако се случи...

Дано само не е балета, че тази година гази наред и ще ни напере по 3-4 парцала и в Мадрид и в Манчестър!

Коментар

преди 3-4 години като ви пишех тук, че лузърите ще станат един посредствен средняк не ми вярвахте

иначе челски ги очаквам да останат извън топ 4 в шипЪ ако останат с това набедено тренерче...

това ще е и вашата съдба когато дъртия пияндур се разкара -> все още се държите благодарение на съдиите и на инерцията от предни години
                          Абе то и Арсенал има инерция, ама все до второ-трето място ви кара тая инерция!
                          То не че е лошо да си втори-трети, да играеш всяка година в Шампионската лига, да вземаш кинти от там, да си продаваш най-добрите играчи по света и у вас (разбирай Ингланд)...ама само да не си от феновете дето плащат най-скъпите билети във Висшата лига. Тогава си загубен от всякъде!

Коментар

Снощи ос*ахме пейзажа хубавичко!
                            Сега (ако случайно не паднем от Базел и не отидем в ЛЕ) можем да очакваме късмета на Арсенал от миналата година: Барса, Реал, Байерн...

Сигурно това е тактиката на Сър Алекс: Да играем с Барселона преди финала, защото явно там нямаме много шансове
                            Интер вече спечелиха своята група, а вашия късмет при жребиите е по-голям от на чичо Митко, така че недей да го мислиш толкова
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• преди 3-4 години като ви пишех тук, че лузърите ще станат един посредствен средняк не ми вярвахте

иначе челски ги очаквам да останат извън топ 4 в шипЪ ако останат с това набедено тренерче...

това ще е и вашата съдба когато дъртия пияндур се разкара -> все още се държите благодарение на съдиите и на инерцията от предни години

Коментар

по-скоро вървите по стъпките на челски от преди една година -> силно начало в първите кръгове, а после знаем какво се случи...
                                Говорим за Шампионска лига където успяхте да поиграете с Барселона и вие малко...

...а за Премиършип, време много! Има още 26 кръга и до май месец я камилата я камиларя!!!
                                Last edited by man_united; 23.11.2011, 14:59.

Коментар

Working...
                                X