IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Не кради!!!Ашли Коул/Йънг/!!!
    Много уместна забележка

Кев, за БарЦелона моето мнение е малко по-различно!
    Въпреки че и аз им симпатизирам ПО ПРИНЦИП, напоследък почвам много да им се дразня!
    Освен че ме завлякоха с доста лефчета заради безхаберната си игра, просто няма как да не им се дразниш на мурафетите - цък, цък,..вратарчето на бека, на вратарчето!
    Някак отбора взе да губи мотивация и този сезон заслужено ще "духа супата"! Въпроса е дали само в Примера или в Шампионската лига или по-вероятно и на двете места!!!

Коментар

• А ве пичове, аз кат се замисля, тая събота бяхме свидетели на нещо уникално, и същевременно показателно за това, че във футбола логика понякога нема,а ма никаква И понеже и аз като фен на един от замесените отбори ми беше много кофти след последния съдийски сигнал, после дълго и самостоятелно, само с поредната чаша бяло вино и мезе пред мен, разсъждавах защо аджеба се получи така Та, какво имам предвид? Имам предвид 3 мача изиграни последователно в съботния следобед и вечер, които адски много си приличаха и по съперници, и по игра и дори по резултат: Манчо - Нюкясъл, Арсенал - Фулъм и Хетафе - Барса!!! Е няма такова тотално надиграване на съперника (с малки вупросителни около наще де, но това е логично тоя сезон), такива положения, такава амбиция и желание за победа, след които обаче завършваш мача без пълен актив точки, а в случая с Барса и без нито една!!! И как ние, а и всички фенове на тия големи отбори трябва да се чувстваме след такъв мач, не само емоциаонално ами и чисто математически погледнато ако тия точки накрая на сезона се окажат решаващи за титла или по предно класиране!? Тъпо е, но се случва! Нещо подобно всъщност стана и на мача на Ливърпул със Сити в неделя, макар и не толкова силно изразено като преимущество през целия мач. Но това е футболът, спорт в който не винаги по-добрият печели и за това самите резултати не бива винаги да са единственият критерий за формата и качеството на един отбор.
      Лек ден, бъдете здрави и Само Арсенал и... ЦСКА!
      Last edited by kev; 28.11.2011, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Това е от темата за фентъзито, ама отговора е за тази!
        САФ започна "да ротира състава" след като 5ма от започналите като титуляри се контузиха (Видич, Рио, Клевърли, Андерсон, Уелбек). Докато за Уелбек това не е кой знае каква загуба, с халфовете сме толкова зле, че сега опитите някой измежду Гигс, Парк или Ашли Коул да играе вътрешен халф са също толкова неуспешни както и Рууни като ляв полузащитник!

Пък и шамарите, които отнесохме от Шити (чумата да ги тръшне дано) наплашиха дедо и сега играем за 1,2 на 0. Лошо че онова холанско момче направи мача на живота си онзи ден, че е*а мамата на системата ни!!!
        Не кради!!!Ашли Коул/Йънг/!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Не на него, на Манчестър не им се получава, щото когато бяха ок, дедото тръгна до ротира състава и им еба майката. в 8 поредни мача в Шипъ имат 9 гола, а рунтавото е едва с 2 асистенции Ще избухне скоро с хеттрик или просто Манчо ще сдадат багажа за титалата още по Коледа - също като Ливера в последните 20 години
          Това е от темата за фентъзито, ама отговора е за тази!
          САФ започна "да ротира състава" след като 5ма от започналите като титуляри се контузиха (Видич, Рио, Клевърли, Андерсон, Уелбек). Докато за Уелбек това не е кой знае каква загуба, с халфовете сме толкова зле, че сега опитите някой измежду Гигс, Парк или Ашли Коул да играе вътрешен халф са също толкова неуспешни както и Рууни като ляв полузащитник!

Пък и шамарите, които отнесохме от Шити (чумата да ги тръшне дано) наплашиха дедо и сега играем за 1,2 на 0. Лошо че онова холанско момче направи мача на живота си онзи ден, че е*а мамата на системата ни!!!

Коментар

Наполи гаранция ще продължи, освен ако мафията не реши да прави кинти, защото мача им с Виляреал е протоколен. И да, Ливера бяха по-добри и трябваше да бият, както и вие трябваше да ударите Нюкясъл, ама на - късметче
            Първо:НИЩО СИГУРНО няма в класирането на Наполи! Виляреал както играха ганкиното до сега нищо чудно да извъртят някое Х-че, че дори 1-ца! Наполи навънка не е нищо особено! Байерн са се класирали и не се знае как ще играят на гости у Шитито, въпреки че аз лично (ако бях на мястото на шефовете на Байерн) бих искал да ги изхвърля още тук, защото на полуфинал Наполи ще си падне, а за шити не е ясно! Пък и формата на баварците нещо закуца през последните 2-3 седмици!

А относно късмета - всички го имат! Само дето при някои е лош
            Все пак.."пилците се броят на есен" (разбирай шампиона се гледа май месец).

Коментар

• Ами аз се надявам сега през зимния трансферен прозорец да привлечем някой креативен футболист. Иначе в защита сме закрепили положението и много сме намалили грешките в сравнение с миналия сезон. А не знам дали някъде има публикувана такава статистика, но сигурно сме с най-слабите показатели от всички отбори в PL за последните няколко сезона, ако се гледат мачовете с новаците То не беше Стоук, то не беше Блекпул... тази година Норич и Суонзи
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ами не знам колко кръга се измъква шибаното шити...вчера беше времето да си паднат, най-накрая...ама пак късмет! След седмица дано да го нямат тоя късмет срещу Байерн и поне там да гризнат дръФцето - Наполи къде-къде повече заслужава да продължи!!!
                Мани мани, че толко слаби мачове подред не съм гледал отдавна ...
                вчера срущу Майнц, напрао ми скъсаха нервите мойте лъвове...
                Много слаб мач.. Не мога да си обясня тоя срив от къде дойде...
                Вярно, че Швайни е важен за отбора, ама ча па толкоз ... ???
                Тоа Боатенг, напрао към трансферна издънка си върви...
                Кроос вчера се мъчеше, като грешен дявол в центъра ...
                Верно, че можеше и да бием, .. ама Ван Буйтен да ти е голмайстора на мача ???
                ...
                Та не съм много оптимистично ностроен за Шити... Като нищо ще ни ошамарят с тая игра... Просто Наполи да си вземат мача и Шити да го духат !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Професорът по компирология вече води в анкетата за Играч на годината !!!! И бил готов да приеме наградата...

http://www.dnes.bg/sport/2011/11/28/...lgariia.135020

Гласувайте хора туканка: http://futbolist1.bg/ - да си направим една яка гаргара с Тиквочот !!!!
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ами не знам колко кръга се измъква шибаното шити...вчера беше времето да си паднат, най-накрая...ама пак късмет! След седмица дано да го нямат тоя късмет срещу Байерн и поне там да гризнат дръФцето - Наполи къде-къде повече заслужава да продължи!!!
                    Наполи гаранция ще продължи, освен ако мафията не реши да прави кинти, защото мача им с Виляреал е протоколен. И да, Ливера бяха по-добри и трябваше да бият, както и вие трябваше да ударите Нюкясъл, ама на - късметче
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

хехе, фен на Юнайтед да говори за калитарщина - безценно

Коментар

Жалко че не успяхте да им набутате още един гол на края!
                        Чудя се кога на Харт някой главоч като Стивън Хънт ще му чупи некое ребърце...да почине 4-5 месеца и Шитито да изядат големите шитове тогава...
                        ....да гие' калитари мръсни!!!

хехе, фен на Юнайтед да говори за калитарщина - безценно
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Между другото вчера, теорията че българския национален отбор по футбол е черна котка за всички, които са го били получи ново, още по-зловещо потвърждение от Албиона

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Вчера в по-голямата част от мача надигравахме най-силният отбор в PL в момента и само силните прояви на Джо Харт в края ни попречиха да им нанесем първа загуба в първенството
                            Според мен с малко повече агресия в нападение победите неизбежно ще дойдат. YNWA
                            Хаки, вие имате много добър отбор, но само ако трябва да играете като ъндърдогс срещу фаворитите (то вече 1/3 от отборите в Шипъ ви се явяват такива). Когато играете срешу отборчета като Норич, Суонзи и т.н. и трябва да атакувате и да разбивате зашитни валове, никави ви няма и губите точки. Та още ви е рано за топ 4, то и за топ 6 ще ив е трудно, но започнете ли да биете безпроблемно дребосъка, определено ще имате шанс. Само дето не ви виждам как ще почнете да биете дребосъка, като имате един-единствен читав креативен футболист - Суарез и около него е мъка. предлагам да вземте да внесете промени в регламента на Шипъ и да си направите едно първенство от 6 отбора - Манчовците, Челси, Арсенал, Тотенхам и вие - гаранция ще сте вечно в тройката, пък и до титла може да стугнете. Ама със сегашният формат - топ 4 (и то по-точно 4-то място, пряко сили 3-то) ви е абсолщтния максимум

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Вчера в по-голямата част от мача надигравахме най-силният отбор в PL в момента и само силните прояви на Джо Харт в края ни попречиха да им нанесем първа загуба в първенството
                              Според мен с малко повече агресия в нападение победите неизбежно ще дойдат. YNWA
                              Жалко че не успяхте да им набутате още един гол на края!
                              Чудя се кога на Харт някой главоч като Стивън Хънт ще му чупи некое ребърце...да почине 4-5 месеца и Шитито да изядат големите шитове тогава...
                              ....да гие' калитари мръсни!!!

Коментар

• Вчера в по-голямата част от мача надигравахме най-силният отбор в PL в момента и само силните прояви на Джо Харт в края ни попречиха да им нанесем първа загуба в първенството
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X