IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Аре почва се!

Go Crazyforest!

Мооци, Мооци...

:-)
    Интересно ми е, ако играеха с арсето, за кой щеше да си?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аре почва се!

Go Crazyforest!

Мооци, Мооци...

:-)

Коментар

• То за туй хората са измислили интернет-стрийм, а пък да не кажем, че и кабеларката пуска някой чужд канал дето дава мачове

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Ясно е, че BTV ще правят така до края на груповата фаза - в деня, в който са мачовете на Лудогорец, без значение какви други мачове има, ще си дават само тази група.
          което пък е супер смешно - ще дават реал и ливера по ринг, а лудоглавец и базел по бтв екшън, пък по бтв - турски сериал
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Барусия Йок ?
            борусия по интернет канала им войо - ако щеш

Коментар

Барусия Йок ?
              Ясно е, че BTV ще правят така до края на груповата фаза - в деня, в който са мачовете на Лудогорец, без значение какви други мачове има, ще си дават само тази група.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ливера и лудоглавец са по бтв екшън, а реал и базел по ринг, по бтв - турски сериал
                Барусия Йок ?
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

кАде, ко ща показват днес на телевизора ?
                  ливера и лудоглавец са по бтв екшън, а реал и базел по ринг, по бтв - турски сериал

Коментар

• кАде, ко ща показват днес на телевизора ?
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      нйе, немЪ как да стане - арсето са прекалено силни гости в европа - статистика просто, а и арсен е от стара коза яре В този мач може да се търси над 4,5 гола примерно или пък да се заложи на антилогиката от под 2,5 гола. Аз няма да го пипам, не ми е интересен за залог, прекалено е хазартен, но все пак бих пробвал арсенал и над 2,5 гола, ако коеф е около 3,5
                      Това че мосюто добре се справя в Еуропата като гост е факт и за това и аз ще пропусна вероятно! Нищо чудно да отиде някое 0-0, 1-1 или 1-0 за единия отбор.

Сега пуснах един залог за Конференцията - Кидърминстър ГГ и Над 2.5.
                      ШЛ мачовете смятам да играя на живо, като ги видя каква игра играят!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Аз по-долу понаписах размисли и страсти, в диалога ми със Златния - Ел Президенте си разиграва коня и за 2 години с новите "Галактикос" разби работещ отбор на Татко Карло! В следствие на това я Сосиедад, я Атлетико, като ги хване ги бие като тъпан на сватба!
                        Мисля, че нито ще станат първия отбор с две поредни ШЛ, нито за титлата ще се преборят!
                        Обаче като се раздразнят КР и Бале ще натоварят Базелистите поне днеска...ще видим!

Писах долу как съм ги играл: НАД 1.5 ГОЛА РЕАЛ, ЮВЕ, ЛИВЪРПУЛ с по-голям залог
                        И същите с -1.5 хендикап по-малък!
                        Обаче Дортмунд-Арсенал ме сърбят пръстите за ГГ или 1+ГГ, както и слабата форма на Монако също е интригуваща...обаче като гледах как Леверкузен пускат голове ония ден срещу Вердер, даже и "атомното нападение" на Левски би им вкарало гол!
                        Леверкузен лесно пускат, но и много вкарват, та аз се замислям за техния мач дали да не пробвам един сингъл на дебел коефициент за над 3.5 гола или направо над 4 азиатско
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Право думаш, ама ми се струва, че "нещо" става в Реал ...
                          Аз по-долу понаписах размисли и страсти, в диалога ми със Златния - Ел Президенте си разиграва коня и за 2 години с новите "Галактикос" разби работещ отбор на Татко Карло! В следствие на това я Сосиедад, я Атлетико, като ги хване ги бие като тъпан на сватба!
                          Мисля, че нито ще станат първия отбор с две поредни ШЛ, нито за титлата ще се преборят!
                          Обаче като се раздразнят КР и Бале ще натоварят Базелистите поне днеска...ще видим!

Писах долу как съм ги играл: НАД 1.5 ГОЛА РЕАЛ, ЮВЕ, ЛИВЪРПУЛ с по-голям залог
                          И същите с -1.5 хендикап по-малък!
                          Обаче Дортмунд-Арсенал ме сърбят пръстите за ГГ или 1+ГГ, както и слабата форма на Монако също е интригуваща...обаче като гледах как Леверкузен пускат голове ония ден срещу Вердер, даже и "атомното нападение" на Левски би им вкарало гол!

Коментар

Дортмунд дали ще напляскат артилеристите?
                            Мисля за един германски дубъл: Дортмунд + Леверкузен!
                            нйе, немЪ как да стане - арсето са прекалено силни гости в европа - статистика просто, а и арсен е от стара коза яре В този мач може да се търси над 4,5 гола примерно или пък да се заложи на антилогиката от под 2,5 гола. Аз няма да го пипам, не ми е интересен за залог, прекалено е хазартен, но все пак бих пробвал арсенал и над 2,5 гола, ако коеф е около 3,5

Коментар

Колче, помисли пак!
                              След резила с Атлетикото се очаква демолишън от страна на балерините!
                              Базела и той падна в първенството, не знам дали са се пестили , ама не изглеждат като отбор дето ще се докопа до повече от загуба с 2 гола разлика!
                              Аз го виждам 4-1!
                              Право думаш, ама ми се струва, че "нещо" става в Реал ...

Коментар

• Дортмунд дали ще напляскат артилеристите?
                                Мисля за един германски дубъл: Дортмунд + Леверкузен!

Коментар

Working...
                                X