IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колче, разбира се че ме интересува!
    Въпреки че мача беше пуснат в другата стая, щото нямах нерви да седя да го гледам много ми се искаше латексите да отстранят Висла, пък после каквото сабя покаже!
    Не че съм им фен, но са български отбор (верно българите се броят на пръстите на една ръка)...
    ...като гледаме шампионите какъв пълен резил са, направо не ми се мисли за другите в първенството! А голямата перука ще ни забранява да гледаме чуждите, за да ходим стадиона - абсурт!

ПП Ти какво мислиш за Байерн-Милан. Гледах мача от 30тата минута и мисля че напълно надиграхте росонерите, НО както гледам тяхната подготовка е някъде към 40%, докато вие почти сте си в максималната форма...честно казано, ако през есента се срещнете в ШЛ мисля че ще ядете бой - ти как ги чувстваш нещата?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Ей това латекса, е*ахти и чикиджийския отбор!

Не може от 3 контри да ти вкарат 2 гола! А после - имали 25 мача без загуба в местното първенство - кавали!
      Гришата да ги уволнява всичките!
      Стига бе човек ...
      верно ли те интересува какво правят нашите "отбори" ???
      те просто НЕ УМЕЯТ да играят футбол ...
      за мен, ПЪЛЕН ИГНОР на такива сополиви лигльовци ...
      Не говора за конкретния мач, а по принцип ...
      ... сегашните "футболисти" не заслужават НИКАКВО ВНИМАНИЕ !!!
      Докато не се види хъс за победа и себераздаване на терена !!! Иначе сичките наши футболни новини са от чалгаджийниците ...
      Ай сиктир !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей това латекса, е*ахти и чикиджийския отбор!

Не може от 3 контри да ти вкарат 2 гола! А после - имали 25 мача без загуба в местното първенство - кавали!
        Гришата да ги уволнява всичките!

Коментар

• Аваа ...
          некой знай ле дале некой теуевизионен кънал ше отразява Алди Къп ?
          Питам ва ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Голямата перука отиде на море и е време за personal vendeta: Лечков стопира трансфера на Маркиньос в Анортозис!

Коментар

• Един бисер от 'Блога на шматко'

"стив кларк казал, че суарес е адски уморен, защото копа америка"

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Ами груец дай да изчакаме малко за залозите, че в момента не ме кефи никои. Просто не ги следя тези латиноси малоумни.
                Кода за лигата е:

20815-37895
                ok - Вече се джойннах за лигата и вече сме цели 3 бройки - браво на sir Faith. Ще постна кода и в темата за фентъзи лигата.
                П.С. Манчо, коригирай си цитата на Колеца, че сега се получават 2 кода и става малко мазаница
                Last edited by Грую Груев; 24.07.2011, 11:50.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз вече направих предложенията си за следващия сезон, обаче никой не върза тогава.

Те бяха:

1. Да бъде една лигата на инвестора. В нея да играят всички, просто накрая тези дето са влезли с парички ще участват в разпределянето на наградите, а за останалите ще остане "моралното удовлетворение"

2. Мизата да е 20 кинта.
                  Тук пак ще кажа - може да направите едно проучване, кои влизат при 50 и кои при 20 и какъв е нетния ефект! Вие си решавате, но аз мисля, че като се тегли чертата резултата няма да е много различен!

Коментар

• Ами дайте да видим колко човека ще се съберем и после ще направим още едно. За сега се джойнвайте.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Ами груец дай да изчакаме малко за залозите, че в момента не ме кефи никои. Просто не ги следя тези латиноси малоумни.

Иначе кода за лигата е:

20815-37895

Джойнвайте се.
                      Това платеното или безплатното
                      Last edited by man_united; 24.07.2011, 18:00.

Коментар

• Ами груец дай да изчакаме малко за залозите, че в момента не ме кефи никои. Просто не ги следя тези латиноси малоумни.
                        Кода за лигата е:

20815-37895
                        Last edited by Nikola; 22.07.2011, 15:12.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Снощи как ме беше яд за Локото - нарисуван мач, а го изпуснах
                          Откъде знаеш, че съдията играл 1ца и овър

Коментар

http://fantasy.premierleague.com/

Пуснаха фентъзито. Нов дизайн момци.
                            мда, дизайнът не е лош, а ние май е време да се поорганизираме с участието.
                            Колец, ако искаш мога да ти предложа избор на 2 залога за онези 25 кинта, че са ми на мисъл - или мача за 3-тото място - т.е. кой ще го вземе, без начение в редовно време, продължения, дузпи (на който заложиш ти, аз съм за другия) или мача за титлата, но там го играем на редовно време - т.е. ако заложиш на уругвай, аз ще съм за равен или Парагвай и обратно. ОК?

Снощи как ме беше яд за Локото - нарисуван мач, а го изпуснах
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                              ехх, съдията как се гаври с тия Маталург и наште пак не мога да бият

Някой мафиот ще изгори с много пари ...
                              Поредно доказателство, че българския футбол не струва и 1 лев.

После заради такива безхаберници ще ни "забраняват" да гледаме Ман Ю - Арсенал или Дортмунд - Байерн М!

ПП За мача - абсолютно подпиране от страна на съдията и пак със зверски късмет отиват напред!
                              Мисля че в следващия кръг спокойно може да се играе срещу Локото с хендикап от поне 2 гола!!!

Коментар

• ехх, съдията как се гаври с тия Маталург и наште пак не мога да бият

Някой мафиот ще изгори с много пари ...

Коментар

Working...
                                X