Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМое и така да е ...
Ще ми се вече, да излезем да мерим сили с Барса, Манчо, Реал и т.н. ама шом Майнц ни мушка два парцала за един час игра, явно още не сме готови ...
Знам ли ...
Обаче на нас, на Реал, на Челси, Милан и Интер (които са другите фаворити за ШЛ според мен) ще се опреде доста!
ПП Мисля че някой ще излъже каталунците тази година, но дали ще е Моу, дали ще е Сър Алекс, Алегри или Вияш Бояш...ще видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНапълно съм съгласен! Пък и статистиката, която бях пуснал преди месец-2 показва твърдо шампионите в Бундеслигата: Байерн-Байерн-Кайзерслаутерн-Байерн-Байерн-Дортмунд-Байерн-Вердер-Байерн-Байерн-Щутгарт-Байерн-Волсбург-Байерн-Дортмунд...
Както се вижда няма 2 години по ред, в които да имат пропуск, така че вероятността пак да са шампиони (от статистическа гледна точка) е към 99%
Ще ми се вече, да излезем да мерим сили с Барса, Манчо, Реал и т.н. ама шом Майнц ни мушка два парцала за един час игра, явно още не сме готови ...
Знам ли ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКолчо, споко пич, от тоя измисления турнир от 2 по 30 мин. не мое си прайш такива изводи. Убеден съм че Байерните ще са фаворити идния сезон и ша мачкат наред,....
Както се вижда няма 2 години по ред, в които да имат пропуск, така че вероятността пак да са шампиони (от статистическа гледна точка) е към 99%
Коментар
-
Какво е това правило? За първи път го чувам. Най-вероятно ти си единствения, който го е чувал. Ние всяка година мачкаме по турнетата ни. Това какво ти говори? Също така по твоята логика грандовете в световния футбол всяка година трябва да фейлват всеки сезон понеже бият в контролите?
Абе какво да ти кажа. Фенове на Арсенал и логика.
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеА и нали знаеш неписаното правило, че който побеждава в подготвителния период, у редовния сезон яде дръвцето...Та аз по тая причина съм много доволен от резултатите на Манчестърци и бях яко за тях в АмерикаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Колчо, споко пич, от тоя измисления турнир от 2 по 30 мин. не мое си прайш такива изводи. Убеден съм че Байерните ще са фаворити идния сезон и ша мачкат наред, макар че им бях голям фен единствено през 1999-та, и много са бях ядосал, но това е минало...
А и нали знаеш неписаното правило, че който побеждава в подготвителния период, у редовния сезон яде дръвцето...Та аз по тая причина съм много доволен от резултатите на Манчестърци и бях яко за тях в Америка
Коментар
-
Нешо не ми аресва претсезонната путготовка ...
Падаме от тоа и оня ..
Едвам равен с Майнц ..
Дузпи, музпи ...
секи мач получаваме голове ..
Кво стаа ся ???
в интерес на истината не съм гледал ни един мач налЕ, но тия факти, ама ич не ми харесват ...
Надяаам са тия слабости да са изчистени до началото на сезона, че ама никак не ми се гледа, пак борба за третото место ...
Айде деХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Без Бербатов Юнайтед смачка Сиатъл (видео)
Гледах видеото и ми направи впечатление тази издънка Обертанчо! Дано да се вземе в ръце, и да заиграе както може, защото иначе ще го връщат във Франция по бързата процедура!
Коментар
-
Mancini to buy entire Arsenal squad for a laugh
ROBERTO Mancini will purchase every member of Arsenal's squad, with the obvious exception of Eboue, just to see the look on Arsene Wenger's face.
After his signing of Clichy and the bid for Nasri enraged the self-proclaimed 'Professor Of Third Place', Mancini will continue buying the rest of their former teammates every couple of days until Wenger performs an as-yet-unnamed forfeit.
Mancini said: "By the time we get to Bendtner, it's going to be obvious we're just taking the piss, but to be honest that's just going to make it even better when we follow it up with a £21m bid for Almunia.
"It's going to be difficult to keep a straight face when Almunia holds up a City shirt up, especially as he will drop it several times - but it'll be totally worth it."
Mancini has also asked City's billionaire owners to buy Arsenal's Emirates Stadium and rename it the 'Arsene Stinks Of Piss Stadium' as the cherry on the top of his elaborate prank.
Despite Mancini's prank injecting hundreds of millions of pounds into Arsenal to rebuild the squad, the money will be useless as the Italian plans to follow Wenger to every transfer negotiation and offer an extra 50p on top of whatever Wenger bids.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
City accept Tevez offer
Mancini says agreement reached with Corinthians
http://www.skysports.com/story/0,,11679_7045626,00.html
Last edited by Nikola; 18.07.2011, 12:01.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Чак пък Райт. Честно казано трансферната ви политика е правилна поне от финансова гледна точка. Просто не знам, до колко е приложима в съвременния футбол.
man_united, ще има доста басове с Груеца тази година може да си сигурен.
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПич, не знам на теб, но на мен тоя младеж ми изглежда като новия Йън Райт!
Но си прав, че трансферната ни политика май не се променя. Ще видим...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар