IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ееее, Инвестора изкарали интересна статия, на спортно-икономическа тема:

Как Кристияно Роналдо стана банкова гаранция

Коментар

• Не е истина колко сме добри на турнето ни в Щатите. Такива атаки праскаме, че просто не е истина.

Иначе Агуеро в Сити..... интересно.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Тогава Гара-та не спираше да мачка, пък и отбора имаше настроение...не знам къде се загуби това настроение - някъде около автогола на Иванов и загубата от Латекса в Ловеч?!?
        баш, баш - просто свърши инерцията от новия тренер и така. Но нищо, де и тази година може да е наша - лошото е чорбата вземат М'боли, който наистина е много добър вратар, но пък продадоха Маркиньос, а той беше горе-долу същото като Гаргарата за нас. Абе:
        САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще продължа спора, защото във форума много сме задълбали в Премиършип+Барцелона, Реал и Байерн (заради Колчо и ал-трейдъра), а Серия А остава в "миманса".
          Аз пък не споделям мнението ти за бразилците в Милан - Тиаго Силва е един от най-добрите централни защитници в света и за това първото полувреме Байерн си правеше каквото иска. Робиньо е малко талантливо келешче, не ме кефи, щото като всяко цигане му дай само маймунджълъци да прави ама иначе има фантазия (то за това не издържа дълго в Англия), а Патето е страхотен нападател, само дето много рано го почнаха контузиите и доста е зазлял напоследък.
          Ван Бомел е типичното ренде "Бьорнер", ама стабилизира нещата в средата на терена...може би и заради него оставиха Пирло да си отиде, но отбора е балансиран...и резерви има почти на всеки пост - още един отбор може да изкара равностоен!
          Докато вчерашния им противник, има 2-3 равностойни поста, а другите резерви са далеч назад в класа!

Относно ШЛ, спокойно могат да затворят играта на Барса, Реал и Ман Ю (не толкова трудно) с Гатузо, Амброзини и Ван Бомел, а напред Ибряма да тормози защитите! Така че мисля че за тях 1/4 - финал е минимума...освен ако не се осерат в групите и не изтеглят някой от силните още на 1/8-финал!
          Aми манчо, имаш си право на мнение з лично мисля, че Милан мат всички шансове за Скудетото (и най-вероятно ще го вземат), но не защото са силни, а защото другите (Юве, Интер, Рома, Лацио и т.н.) са слаби. За ШЛ нямат никакви шансове- баварците имат повече шансове от тях. За бразилците си казах мнението - супер прехвалени мърди, а пък бразилец опорен халф, звучи като цска в шампионската лига - лукаш лейва в Ливера е типичния пример....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            +1 Колче, ама пусто съм си българче и си ги подкрепям, а и миналата година направиха доста добри мачове в Европа и ако не беше уникалната малоумщина на иво, щяхме пакд а се кефим на пролетни мачове, но пък всички мачове бяха много, много завързани, драматични, абе въибще от тези дето се помнят. така че тази година имат кредит на доверие от мен, макар че Гонзо-тренер?!?!?!? Ама друга страна, щом хора с подобно на неговото отрицателно IQ като ристе Естойкоски (Кюрда) или любо супата са тренери, що и наш Гомньо да не се пробва
            Тогава Гара-та не спираше да мачка, пък и отбора имаше настроение...не знам къде се загуби това настроение - някъде около автогола на Иванов и загубата от Латекса в Ловеч?!?

Коментар

Е, манчо, то "бразилците' ги видяхме колко струват на Копа-та (нарочно ги пиша в кавички) - освен да си развяват новите прически, за друго нишо не стават, хеле пък Рибиньо От горните дет си ги изброил, само Мексес и Златко Ибряма, ако има ден и си поозапти малко арогантността, стават (ван бомел съшо е далече от истината - мое мнение) са горе-долу на ниво, останалото е тотална плява. Е, може и да вземат титлата в Жабария - то тям титлата е ясно как се взема, но в Европа, който и да е от Барса, Реал, Челси и манчо ще ги смаже, осен ако нямат ултра късмет да добутат два мача до 0:0 или пък да вкарат някой случаен гол. Просто Милан е много, ама много далеч и от горните 4 отбора и от отбора в началото на века, да не говорим пук за този от 89-92 година.
              Ще продължа спора, защото във форума много сме задълбали в Премиършип+Барцелона, Реал и Байерн (заради Колчо и ал-трейдъра), а Серия А остава в "миманса".
              Аз пък не споделям мнението ти за бразилците в Милан - Тиаго Силва е един от най-добрите централни защитници в света и за това първото полувреме Байерн си правеше каквото иска. Робиньо е малко талантливо келешче, не ме кефи, щото като всяко цигане му дай само маймунджълъци да прави ама иначе има фантазия (то за това не издържа дълго в Англия), а Патето е страхотен нападател, само дето много рано го почнаха контузиите и доста е зазлял напоследък.
              Ван Бомел е типичното ренде "Бьорнер", ама стабилизира нещата в средата на терена...може би и заради него оставиха Пирло да си отиде, но отбора е балансиран...и резерви има почти на всеки пост - още един отбор може да изкара равностоен!
              Докато вчерашния им противник, има 2-3 равностойни поста, а другите резерви са далеч назад в класа!

Относно ШЛ, спокойно могат да затворят играта на Барса, Реал и Ман Ю (не толкова трудно) с Гатузо, Амброзини и Ван Бомел, а напред Ибряма да тормози защитите! Така че мисля че за тях 1/4 - финал е минимума...освен ако не се осерат в групите и не изтеглят някой от силните още на 1/8-финал!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Именно,
                ас не съм родоотстъпник, а просто ме вбесява бесхоберието, манекенството, женскополовоорганното поведениена терена и извън него ... А нашите тимчета (ЛЕВСКАР съм от както се знам) просто играят някаква друга игра ...
                За късмета си прав, но той помага на силните и на тия, дето го търсят, а не на неудачливото мрънкало, дет като му нашокат репата на терена, нема да псува от яд и на тренировките да изяде тревата на тереназа да се подобри, а излиза и с питекантропски изказ и мучене ти обявява, че съдията го е порязал и се е подиграл с труда на момчетата, противника е имал три гола от три удара и всъщност е бил далеч по слабия отбор, НО преди всичко трябва да сме профисионалисти и гледаме напрет...
                топка е ...
                Долу педерасите !!!
                +1 Колче, ама пусто съм си българче и си ги подкрепям, а и миналата година направиха доста добри мачове в Европа и ако не беше уникалната малоумщина на иво, щяхме пакд а се кефим на пролетни мачове, но пък всички мачове бяха много, много завързани, драматични, абе въибще от тези дето се помнят. така че тази година имат кредит на доверие от мен, макар че Гонзо-тренер?!?!?!? Ама друга страна, щом хора с подобно на неговото отрицателно IQ като ристе Естойкоски (Кюрда) или любо супата са тренери, що и наш Гомньо да не се пробва

Коментар

Груйче, с последната част от изречението не съм съгласен хич! Вчера отбора излезе без бразилците и без да се натяга направи Х с ДОМАКИНИТЕ! Както казах, те са още далеч от добра форма защото Серия А почва след месец (имат протоколен мач за суперкупата, ама там само кинтите от реклами в Китай ще са важни), докато след седмица Байерн играе мач за купата, а веднага след това почва първенството.

Росонерите през последните години може да бяха скръб, но след като се видя, че с продажби само няма да стане и Берлускони развърза кесията (Ибряма, Робиньо, Касано, ВАН БОМЕЛ..и сега Тайво, Мексес) и да не забравяме разкарването на недоразумението Леонардо, отбора е много корав и мисля, че заедно с Ман Ю, Реал и Челси са единствената реална заплаха за трета поредна титла в ШЛ на БарЦелона!!!
                  Е, манчо, то "бразилците' ги видяхме колко струват на Копа-та (нарочно ги пиша в кавички) - освен да си развяват новите прически, за друго нишо не стават, хеле пък Рибиньо От горните дет си ги изброил, само Мексес и Златко Ибряма, ако има ден и си поозапти малко арогантността, стават (ван бомел съшо е далече от истината - мое мнение) са горе-долу на ниво, останалото е тотална плява. Е, може и да вземат титлата в Жабария - то тям титлата е ясно как се взема, но в Европа, който и да е от Барса, Реал, Челси и манчо ще ги смаже, осен ако нямат ултра късмет да добутат два мача до 0:0 или пък да вкарат някой случаен гол. Просто Милан е много, ама много далеч и от горните 4 отбора и от отбора в началото на века, да не говорим пук за този от 89-92 година.
                  П.С. Милан са ми любим отбор, заедно с Интер, в Италия - малко странна комбинация, но са си головодници, особено на тренерското поприще 9сега и Интер ще си патят от Леонардо, но те си взеха лимита слава за 20-на години напред, така че могат да си го позволят, друг е въпроса, защо си го причиняват, но това е съвсем отделна тема)

Коментар

Е, па за БайРен е ясно,ч е са по-добри от Милан - не заради друго, просто росонерите са пълна скръб в последните години.
                    Груйче, с последната част от изречението не съм съгласен хич! Вчера отбора излезе без бразилците и без да се натяга направи Х с ДОМАКИНИТЕ! Както казах, те са още далеч от добра форма защото Серия А почва след месец (имат протоколен мач за суперкупата, ама там само кинтите от реклами в Китай ще са важни), докато след седмица Байерн играе мач за купата, а веднага след това почва първенството.

Росонерите през последните години може да бяха скръб, но след като се видя, че с продажби само няма да стане и Берлускони развърза кесията (Ибряма, Робиньо, Касано, ВАН БОМЕЛ..и сега Тайво, Мексес) и да не забравяме разкарването на недоразумението Леонардо, отбора е много корав и мисля, че заедно с Ман Ю, Реал и Челси са единствената реална заплаха за трета поредна титла в ШЛ на БарЦелона!!!

Коментар

Е, па за БайРен е ясно,ч е са по-добри от Милан - не заради друго, просто росонерите са пълна скръб в последните години. То и баварците са твърде далече от машина, ама тая година ще вземат титлата в Джърмани, а за ШЛ - всичко над 1/4 финал ще е голям успех (то може и излизането от групите да е успех, зависи от групата).

Колкото до нашите хубавци - аз пък се вълнувам от всички наши отбори. За съжаление няма да мога да отида на Герена утре, щото тогава ще пътувам към морето, но нищо - за следващият съперник съм там Латексите винаги са били гола вода в европа, изключая 2 сезона - когато влязоха и излязоха от групите на ЛЕ, както и когато късмета на чичо пенчо (беше им нещо в щаба) ги покри и и 3 поредни кръга им се падаха възможно най-слабите отбори от поставени (включително Унион дет играха във В група на Дойчландия) - като на чорбата миналата година с ТКЗС-то и предните смешници Клифтънвил ли там, каквито бяха. Та късмета си е важно нещо - примерно чорбата миналата година, ако не се бяха срещнали с ТКЗС-то, а скойто и да е друг отбор, гаранция си заминаваха - просто формата им беше много слаба. латекса снощи игра в стил Левски с Дебрецен или Жилина - просто късмета не ги покри, а другите от първо или второ положение вкараха гол и уйде коня у ряката.....

Та клубните отбори ги гледам и доста се вълнувам от тях, все пак са си наши. Виж за национла а ед руга работа - тай след резила от Кипър, дето си напарвиха такъв ташак с изтерзаните българи на шибания маляшки остров, дети се бяха събрали да ги подкрепят, няма да ида да ги гледам поне още 6-7 години, та ако ще не с Ингилизия, ами сборен отбор на Барса и Реал да дойде да играе с тях естествено, мога да си променя мнението, ако видя желание за игра и победа над голям отбор, ама победа, а не лигня -тогава и с Андора да играят, ще ида да ги гледам, но сега - не.
                      Именно,
                      ас не съм родоотстъпник, а просто ме вбесява бесхоберието, манекенството, женскополовоорганното поведениена терена и извън него ... А нашите тимчета (ЛЕВСКАР съм от както се знам) просто играят някаква друга игра ...
                      За късмета си прав, но той помага на силните и на тия, дето го търсят, а не на неудачливото мрънкало, дет като му нашокат репата на терена, нема да псува от яд и на тренировките да изяде тревата на тереназа да се подобри, а излиза и с питекантропски изказ и мучене ти обявява, че съдията го е порязал и се е подиграл с труда на момчетата, противника е имал три гола от три удара и всъщност е бил далеч по слабия отбор, НО преди всичко трябва да сме профисионалисти и гледаме напрет...
                      топка е ...
                      Долу педерасите !!!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Ми аз да ти кажа, така и не разбрах, защо не звехме един мешач в центъра ... Трябва нов разиграващ халф...
                        Кроос и Швайни просто трябва да го допълнят в офанзивната фаза на играта ...
                        Пранич става само за резерва ..
                        Въпреки това, вярвам, че с новите попълнения и тренер имаме сили и мотивация да битка в ШЛ. За първенството Байерн занеш че ВИНАГИ се бори(въпреки, че миналата година много-много не си личеше ) за титлата ...
                        Пак казвам, при здрав титулярен състав, вярвам, че можем да премерил сили с най-добрите !!! Не мисля че е еФтина фенщина, а просто мисля че полека сглобихме читав отбор. Единственото което липсва е ЛИДЕР, който да поведе отбора в труден момент...
                        Жалко за Марк.. Аз го харесвах, като капитан.
                        .

Напълно подкрепям! Ама мисля, че Груьо е прав, че с този състав 1/4 финал ви е максимума! На мен ми беше много странно да гледам МВБомел точно снощи да играе срещу Байерн и се чудех на акъла им, ама нейсе! По принцип имате много "убави" халфове - Роб-ери, Кроос, Швайни, Мюлер, отпред дървото, ама дефанса нещо ми се струва лабав: бековете са повече за нападатели, пък централните са пълна скръб според мен! Ще видим дали Нойер ще спаси всичко което мине през тях.
                        А най-слабото място ви е дефанзивния халф, щото Тимосчук е слабичък, а бразилчето дето го взехте от Хофенхайм има още леб да яде докато стане голям..ще видим - и аз мисля 95% че ще си върнете титлата у дома

Коментар

• Е, па за БайРен е ясно,ч е са по-добри от Милан - не заради друго, просто росонерите са пълна скръб в последните години. То и баварците са твърде далече от машина, ама тая година ще вземат титлата в Джърмани, а за ШЛ - всичко над 1/4 финал ще е голям успех (то може и излизането от групите да е успех, зависи от групата).

Колкото до нашите хубавци - аз пък се вълнувам от всички наши отбори. За съжаление няма да мога да отида на Герена утре, щото тогава ще пътувам към морето, но нищо - за следващият съперник съм там Латексите винаги са били гола вода в европа, изключая 2 сезона - когато влязоха и излязоха от групите на ЛЕ, както и когато късмета на чичо пенчо (беше им нещо в щаба) ги покри и и 3 поредни кръга им се падаха възможно най-слабите отбори от поставени (включително Унион дет играха във В група на Дойчландия) - като на чорбата миналата година с ТКЗС-то и предните смешници Клифтънвил ли там, каквито бяха. Та късмета си е важно нещо - примерно чорбата миналата година, ако не се бяха срещнали с ТКЗС-то, а скойто и да е друг отбор, гаранция си заминаваха - просто формата им беше много слаба. латекса снощи игра в стил Левски с Дебрецен или Жилина - просто късмета не ги покри, а другите от първо или второ положение вкараха гол и уйде коня у ряката.....

Та клубните отбори ги гледам и доста се вълнувам от тях, все пак са си наши. Виж за национла а ед руга работа - тай след резила от Кипър, дето си напарвиха такъв ташак с изтерзаните българи на шибания маляшки остров, дети се бяха събрали да ги подкрепят, няма да ида да ги гледам поне още 6-7 години, та ако ще не с Ингилизия, ами сборен отбор на Барса и Реал да дойде да играе с тях естествено, мога да си променя мнението, ако видя желание за игра и победа над голям отбор, ама победа, а не лигня -тогава и с Андора да играят, ще ида да ги гледам, но сега - не.

Коментар

Колче, разбира се че ме интересува!
                            Въпреки че мача беше пуснат в другата стая, щото нямах нерви да седя да го гледам много ми се искаше латексите да отстранят Висла, пък после каквото сабя покаже!
                            Не че съм им фен, но са български отбор (верно българите се броят на пръстите на една ръка)...
                            ...като гледаме шампионите какъв пълен резил са, направо не ми се мисли за другите в първенството! А голямата перука ще ни забранява да гледаме чуждите, за да ходим стадиона - абсурт!

ПП Ти какво мислиш за Байерн-Милан. Гледах мача от 30тата минута и мисля че напълно надиграхте росонерите, НО както гледам тяхната подготовка е някъде към 40%, докато вие почти сте си в максималната форма...честно казано, ако през есента се срещнете в ШЛ мисля че ще ядете бой - ти как ги чувстваш нещата?
                            Ми аз да ти кажа, така и не разбрах, защо не звехме един мешач в центъра ... Трябва нов разиграващ халф...
                            Кроос и Швайни просто трябва да го допълнят в офанзивната фаза на играта ...
                            Пранич става само за резерва ..
                            Въпреки това, вярвам, че с новите попълнения и тренер имаме сили и мотивация да битка в ШЛ. За първенството Байерн занеш че ВИНАГИ се бори(въпреки, че миналата година много-много не си личеше ) за титлата ...
                            Пак казвам, при здрав титулярен състав, вярвам, че можем да премерил сили с най-добрите !!! Не мисля че е еФтина фенщина, а просто мисля че полека сглобихме читав отбор. Единственото което липсва е ЛИДЕР, който да поведе отбора в труден момент...
                            Жалко за Марк.. Аз го харесвах, като капитан..
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз лично го гледах по Ал Джазира Спорт 3!...че даже с коментар на английски - там явно ще въртят доста мачове, защото минаха реклами за Примера, Шотландската висша лига и мачовете на английския национален отбор!

Коментар

• Вчера сме шамаросале Росонерите ...
                                Верно с дузпи, ама пише(щот не съм го гледал) че сме играли по-добре ...
                                Май Кроос започва да се отпуска и да доказва защо така настоятелно си го прибрахме от Леверкузен...
                                Днес, ще се напна да гледам финала срещу Барса...
                                Некой знае ле, къда га дават тез мачови ?

Коментар

Working...
                                X