Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
-
Ха ха, Грую, як анализ и още по-яки изводи! Нещо като в оня виц за логиката "...Ей пе..л, да върнеш на хората кравата!" За други сравнения ставаше дума, и то предимно в сегашно време, миналото и бъдещето нямат особена стойност. Резултатите също са нещо относително, предвид това, че колкото и да си добър и каквото и име и играчи да имаш, никога не можеш да си сигурен че накрая на сезона ще финишираш с купа, която и да е от всичките. Идеята ми беше за емоциите, които доставят в момента отборите на феновете си, и разбира се в мащаба и отразяването на първенствата. Добра новина е, че ще можем да гледаме свободно Европейските първенства!
Айде лек ден, и Go Gunners!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнениеТе тези двата нямат с какво повече да се похвалят от Левски и ЦСКА
1. Манчо нямат ни едно отстраняване на действащ шампион
2. Арсенал имат само едно и то чак 2008
3. Ливера и те като Арсенал - едно и то през 2007
4. Челси и те ни едно отстраняване
5. Пък за Шити хич и дума не отварям
6. Сумарно всички английски клубове имат точно толкова отстранявания на действащи носители на КЕШ и ШЛ, колкото и цска - точно 3 броя (тук добавям и Нотингам), т.е.
ЦСКА Е ТОЧНО ТОЛКОВА ДОБЪР, КОЛКОТО ВСИЧКИ АНГЛИЙСКИ ОТБОРИ УЧАСТВАЛИ НЯКОГА В КЕШ И ШЛ ВЗЕТИ ЗАЕДНОNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрую, запомни от мене едно елементарно нещо НЕ СЪЩЕСТВУВА ОТБОР, срещу който ЦСКА да има нулеви шансове. Просто такъв НЯМА, иначе нямаше ЦСКА да е на второ място на светът по победи над действащи европейски шампиони, след Реал Мадрид.
Специално за теб се разрових из статистиките за КЕШ и ШЛ и за твое сведение ситуацията е следната:
1. Реал - 6 отстранени шампиона (64, 88, 89, 98, 2000, 2002)
2. Юве - 4 отстранени (83, 85, 96, 2003)
3. Барса (61, 86, 2009)
Динамо К (68, 77, 99)
ЦСКА (74, 81, 82)
та дет се вика, не е като само Реал да е пред вас, нали. Освен ако не си броиш и отстраняването на майка ви - цска (москва) на Барса през 93, щото нали вие обчиате да си приписвате история - щом като може шумкарските генерали от 48 да са наследници на царските офицери от 23, що да не може да си броите и успехите на свинята-майка - цска )москава) да не напомням пак за българската генералска униформа, която дадохте да облече шумадийската свиня плешич И ракива като вас ще ми говорят за национализъм, чест и достойнство - ай, сиктир
П.С. Иначе по същество си прав - няма отбор, който да няма шансове срещу друг отбор. дори и букитата го отчиатат това, може 1/1000 да е, но има шанс. пожелавам ви късмет.
П.П.С И сериозно те моля - имаш претенциите да поназнайваш нещо, а микога не си проверяваш данните и само праскаш глупостите и брътвежите на полумалоумните комуноидни червени драскачи. Стегни се, нали си човекозастраховател - там би трябвало да работите с точни и коректни данни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнениеАрсенал или Ливерпул...Те тези двата нямат с какво повече да се похвалят от Левски и ЦСКА...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕй ей, не превръщайте един от малкото свестни форуми на спортна тема, в която си говорим интелигентно и приятелски в спорове и дразги на тема ЦСКА - Левски, особено с употребата на ненужни епитети! Просто в последните години нито единия нито другия лагер имат сериозни аргументи в своя подкрепа, аргументи доказани на игралното поле и подплатени с добри резултати. Така че, докато дойдат по-добрите времена за БГ футбола като цяло, според мен е много по-добре да водим спорове и да се "дракаме" за Манчо, Арсенал или Ливерпул - там поне наистина ще има защо!
БОЖЕЕЕЕЕ, КОЛКО МЪКА ИМА В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАрсенал или Ливерпул - там поне наистина ще има защо!
А за нашите отбори дори не ми е тъжно...можех да съм съпричастен, ако ми бяха дали възможност да ги гледам по нормална телевизия, но след като предпочетоха да вземат парите на Булсатком от единствения си мач, тяхна воля. Локо няма да ме видят на мач на стадиона, докато не започнат да показват нещо хубаво по телевизията.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Ей ей, не превръщайте един от малкото свестни форуми на спортна тема, в която си говорим интелигентно и приятелски в спорове и дразги на тема ЦСКА - Левски, особено с употребата на ненужни епитети! Просто в последните години нито единия нито другия лагер имат сериозни аргументи в своя подкрепа, аргументи доказани на игралното поле и подплатени с добри резултати. Така че, докато дойдат по-добрите времена за БГ футбола като цяло, според мен е много по-добре да водим спорове и да се "дракаме" за Манчо, Арсенал или Ливерпул - там поне наистина ще има защо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрую, запомни от мене едно елементарно нещо НЕ СЪЩЕСТВУВА ОТБОР, срещу който ЦСКА да има нулеви шансове. Просто такъв НЯМА, иначе нямаше ЦСКА да е на второ място на светът по победи над действащи европейски шампиони, след Реал Мадрид.Last edited by marinbg; 05.08.2011, 14:43.
Коментар
-
Грую, запомни от мене едно елементарно нещо НЕ СЪЩЕСТВУВА ОТБОР, срещу който ЦСКА да има нулеви шансове. Просто такъв НЯМА, иначе нямаше ЦСКА да е на второ място на светът по победи над действащи европейски шампиони, след Реал Мадрид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ...задкулисно сигурно е давал пари тук-там, ама сега скочи остро с много пари и лудна горците...
ПП Каква врътка с Делев?
Врътката беше да продадат Делев на Академик за 10 000EUR ,че имат да дават на Пирин 50% от трансферната сума и после(след като преведат 5 000ойро на Пирин) да си го откупят за да го продадат както трябва,ама днес четох,че май са се отказали да я правят,което ме много ме учуди при положение,че всички знаят,че те са изявени далавераджии и друго всъщност не ги инетересува,камо ли пък футбола...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=987449Last edited by mussi; 05.08.2011, 13:13.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНа фона на отборите, с които можехме да се срещнем, тези потенциални съперници са доста приемливи
Без шанс сме единствено срещу Спортинг, а за руснаците нямам много наблюдения...
Аз лично желая късмет на цска - извадихте късмет с първите 5 отбора:
Спортинг - шанс зеро, ама може да им продадете Прас делев, келепир ще има
Рейнджърс - в ужасна форма са, имате всички пансовое да ги отстраните
Рашъните - не ги знам, но се движат зле в първенството, имате 20% шанс
Фулхам - принципно нямате шанс, но играете добре срещу ингилизи по традиция, а и фулхамите са в турнуира по милост, заради тъпите феърплеи и прочие
Стяуа - тук е хипер непредвидимо - принципно нямате шанс, но там сте в много близки отношения, така че гаранция ще има тото мачове. Ако се паднете с тях и първия мач сте гости, ще ви пиша една победа като гост и една загуба като домакин, акой ще се класира - не се наемам да кажа....
В резюме - пожелавам ви рейнджърс, тъй като са най-слаби от всички в 5-цата, а от друга страна са име и ще можете да се похвалите, ако ги отстраните
Ловешките селяци също имаха късмет, но на тях нишо не им пожелавам, за да не им тегля една - с техният тренер ще са до там, все пак имат близък умствен капацитете с наш Гомньо.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Живейте бе:
Окончателно: БФС се отказа да блокира Висшата лига
05 август 2011 | 11:06
спортал.бг
Българските фенове на английския футбол ще могат да гледат Висшата лига по телевизията и през следващия сезон. Това стана ясно днес, след като президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че централата няма да се възползва от опцията да блокира чужди първенства. "Преценихме, че за да не лишаваме любителите на футбола от Английското първенство, е по-добре да не се възползваме от правото на блокирани часове. Така всеки може да гледа каквото си иска", заяви Михайлов.
Президентът на футболния съюз обяви официално и телевизиите, по които през следващия сезон ще се предават срещи от "А" група. Това са БНТ и ТВ 7. "Искам да благодаря на Цветан Василев и банката КТБ. Те винаги са помагали на спорта. Също така пихме кафе с премиера Бойко Борисов и се договорихме държавата да отпусне 1,8 млн. лева на БНТ. Единствената оферта, която бе получена във футболния съюз, бе тази на Валентин Михов. Той осигури банковата гаранция и е най-добрият в това отношение", каза още Борислав Михайлов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХаки, може и Фулъм, тъкмо имаме да избиваме пропуснати ползи
Без шанс сме единствено срещу Спортинг, а за руснаците нямам много наблюдения..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар