Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък мисля - овър!
Безсмислен мач с маркетингово значение (развиващия се китайски пазар)...мисля 2-1 за Милан!
Когато НЕ ЗАЛАГАМ познавам мачовете даже с точен резултат...като отворя сметката при буките парите летят като птички...далеч от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък мисля - овър!
Безсмислен мач с маркетингово значение (развиващия се китайски пазар)...мисля 2-1 за Милан!Last edited by kev; 06.08.2011, 15:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеми за Х май се бутам - пък и ще го дават в 3 часа и ако не го заложа, няма да ми е интресно да го гледам, особено ако спукат от блъскане топката за 0:0
Безсмислен мач с маркетингово значение (развиващия се китайски пазар)...мисля 2-1 за Милан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетроен мач - къде се буташ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепичове, как го виждате милан-интер. За мен и двата отбора са отвратително слаби и отдавам предпочитания за интер, но тренерчето им е на нивото на наш гонзо, та не знам. Мнения?
Коментар
-
още не е почнал сезона, а дъртия алкохолик дедо сашо съвсем изперка
АЛФ изригна срещу журналист: Ш*бай се!
Коментар
Коментар