IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кев и аз я четох тази статия!

Според мен превода не е точен. Като я чета си мисля, че човека е искал да каже, че Венгер го чака ВАЖЕН сезон - ако отново останете на сухо може и търпението на шефове и фенове да се изчерпа окончателно...и да има УВО 2012

Коментар

• Рей Парлър ги разбира нещата :

""Арсенал смени стадиона, а не всеки отбор може да го направи. Това е една огромна дупка в бюджета, да смениш стадион "Хайбъри" за нов стадион, който струва 300 милиона паунда."

"В Арсенал се опитаха да действат по правилния начин, следвайки бизнес-политиката", допълни Парлър.

"Зная, че феновете са ядосани, те искат отборът да печели трофеи, а последните 6 години бяха тъжни. Предстои голям сезон пред Арсен Венгер", прогнозира англичанинът."

Остава да видим дали ще се окаже прав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Навсякъде се хвърляме така Груец. Този мач беше с огромен заряд, защото с него просто казахме на сити: Know your place bitch.

От нашия отбор към момента само Рууни, Евра, Видич и Рио са сигурни титуляри. Всички останали ще бъдат връткани жестоко.
        Според мен пък САФ точно на Видич и Рио им каза - НЕ СТЕ СИГУРНИ ТИТУЛЯРИ, ако играете както първото полувреме. Все пак Смолинг, Джоунс и Еванс също ще трябва да играят.
        По скоро мисля че ще се въртят две двойки централни: Видич и Смолинг / Рио и Джоунс!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          вторият гол наистина беше много красив - чак ми беше трудно да повярвам, че играят дърводелците от манчо колкото до титлата - не бързайте, а и не отписвай шити - там има двойно повече класа и потенциал отколкото при авс, просто нямат достатъчно добър тренер - сър-а е недостижим в това отношение.
          Не съм съгласен с това за класата!
          Вчера се видя класата на Шити - посредствен отбор пълен с ритни-краковци (даже и за ритнитопковци не стават). Разбира се с 2 изключения - Силва и донякъде Дзеко. Пак казвам - без Квазимодо са посредствен отбор, който ще се бори с Тотнъм и Пуул за четвъртото място.

ПП Кун е много добър нападател, но не е лидер като Квазимодо и не вярвам да успее да го замести! Дано Квазимодо да успее да се измъкне от Шити и да ги остави да се мъчат

Коментар

• Навсякъде се хвърляме така Груец. Този мач беше с огромен заряд, защото с него просто казахме на сити: Know your place bitch.

От нашия отбор към момента само Рууни, Евра, Видич и Рио са сигурни титуляри. Всички останали ще бъдат връткани жестоко.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              ....а втория гол наистина беше страхотен! Добре че натрихме носа на "шумните съседи", защото дори и първото полувреме бяхме с класа над тях. А като се замислиш че играчи като Гигс, Валенсия и Парк въобще не влязоха, а Барбуков игра 3 минути...определно ставаме ПО-СИЛНИ от миналия сезон.
              Ще видим Челски как ще се представят - до сега вървят добре в контролите, но официалните мачове са друго нещо.
              Арсенал и Пуул имат още да градят доста докато настигнат тези два отбора, а Шити без Тевез ще се бори отново за топ 4!...така мисля!
              вторият гол наистина беше много красив - чак ми беше трудно да повярвам, че играят дърводелците от манчо колкото до титлата - не бързайте, а и не отписвай шити - там има двойно повече класа и потенциал отколкото при авс, просто нямат достатъчно добър тренер - сър-а е недостижим в това отношение.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груец, всеки един трофей е важен за MUFC. Винаги играем на всички възможни фронтове. Това е нашия начин.

1. Смоулинг е централен защитник, но този мач игра десен бек. Той е толкова добър играч, че може да играе където иска баси. Уникален футболист.
                2. Андерсон е box to box midfielder. Неговата функция е да спира атаките и бързо да навлиза в противниковото наказателно поле. Този мач просто игра по-назад поради техническа гледан точка. Мисля, че вчера направи страхотен мач. Ти как мислиш?
                3. Валенсия си контузи глезена на крака, който счупи миналата година.

Наш Митко за съжаление няма място вече в този отбор. Виж ги младите на каква скорост играят баси.
                мда, особено за карлинг и факъп как се хвърляте - не е истина просто Смолинг много ме изненада - дали ще го пуска бек и в официалните мачове? щото е добра инвестиция за фентъзито в такъв случай
                Андерсон игра добре, но някакси не ми е таргет - прекалено скъп и не е много ясно дали ще играе.

Гадно ми е за Митко, ама той си е такъв - слабохарактерен и не достатъчно мотивиран полугений, но пък от друга страна за 2 години в манчо спечели повече трофеи отколкото в цялата му предишна кариера, барабар с юношеските формации
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ....а втория гол наистина беше страхотен! Добре че натрихме носа на "шумните съседи", защото дори и първото полувреме бяхме с класа над тях. А като се замислиш че играчи като Гигс, Валенсия и Парк въобще не влязоха, а Барбуков игра 3 минути...определно ставаме ПО-СИЛНИ от миналия сезон.
                  Ще видим Челски как ще се представят - до сега вървят добре в контролите, но официалните мачове са друго нещо.
                  Арсенал и Пуул имат още да градят доста докато настигнат тези два отбора, а Шити без Тевез ще се бори отново за топ 4!...така мисля!

Коментар

• Груец, всеки един трофей е важен за MUFC. Винаги играем на всички възможни фронтове. Това е нашия начин.

1. Смоулинг е централен защитник, но този мач игра десен бек. Той е толкова добър играч, че може да играе където иска баси. Уникален футболист.
                    2. Андерсон е box to box midfielder. Неговата функция е да спира атаките и бързо да навлиза в противниковото наказателно поле. Този мач просто игра по-назад поради техническа гледан точка. Мисля, че вчера направи страхотен мач. Ти как мислиш?
                    3. Валенсия си контузи глезена на крака, който счупи миналата година.

Наш Митко за съжаление няма място вече в този отбор. Виж ги младите на каква скорост играят баси.

Коментар

• Мисля, че Дани Уелбек няма да се задържи на титулярното място, но все пак си прав - този сезон Митко ще играе още по-малко от края на последния. Да не забравяме, че освен Руни, Уелбек и Чикарито има още чакащи - Оуен и Македа...освен да се борим с Арсенал за Карлинг къп не виждам къде ще играят всички...

Коментар

През второто полувреме играхме със следния състав:

De Gea, Smalling, Jones, Evans, Rafael, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Rooney and Welbeck.

Това е средна възраст от 22 години. Не знам, дали има отбор с по-добри млади играчи в момента в Англия. Просто сме нереално добри. Вторият гол вчера беше чисто изкуство.

Честито от мен, макар това да е един супер безсмислен трофей, каквито манчо има толкова, че с лопата да ги ринеш

Аз обаче имам няколко въпроса:
                        1. откога Смолинг стана крило - той не е ли централен?
                        2. Андерсон - дефанзивен халф?
                        3. Защо не игра валенсия и ако играе, кой от останалите няма да играе?

Стана ясно и друго:

Наш Митко ще е смъртна резерва този сезон - щом като чикирики е контузен, Манчо играе в схема с 2-ма нападатели, а нашичкия е резерва на Уелбек и влиза в 89-тата, то значи, че едва ли ще има повече от 5 мача като титуляр в Шипа, ако поне 2 напдатели в юнайтед са здрави Тоя сър-а е за тотален разстрел от нашата родна гледна точка, но пък отбора си върви, така че сър-а пак е прав......

Коментар

...Вторият гол вчера беше чисто изкуство.
                          Тук си прав! Цялата атака и самият гол много ми напомниха на играта на Арсенал от преди известно време Кофти е само това, че при вас подобни неща са проблясъци и едва ли феновете ще бъдат свидетели на още такива изпълнения Иначе, лично аз съм доволен, познах обръщалката

Коментар

• През второто полувреме играхме със следния състав:

De Gea, Smalling, Jones, Evans, Rafael, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Rooney and Welbeck.

Това е средна възраст от 22 години. Не знам, дали има отбор с по-добри млади играчи в момента в Англия. Просто сме нереално добри. Вторият гол вчера беше чисто изкуство.

Коментар

• Glory glory MAN UNITED!

Започваме новия сезон под пара!
                              Дано Де Хея бързо влезе в час и поредната титла ще грее на витрината на Олд Трафърд!

Коментар

• This is how it feels to be city,
                                This is how it feels to be small,
                                This is how it feels when your team wins nothing at all,
                                Nothing at all,
                                Nothing at all,
                                Nothing at all.....

Коментар

Working...
                                X