IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хаки, може и Фулъм, тъкмо имаме да избиваме пропуснати ползи

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Домусчиев не е нова звезда - той даваше пари на Титаните досега и ги светна за врътката с Делев...
      Е...задкулисно сигурно е давал пари тук-там, ама сега скочи остро с много пари и лудна горците...

ПП Каква врътка с Делев?

Коментар

• Евентуалните съперници!

на ЦСКА: Спортинг Лисабон, Фулъм, Глазгоу Рейнджърс, Локомотив Москва и Стяуа

на Литекс: ПСВ, Динамо Киев, Селтик, Лацио, Бирмингам и Рапид Букурещ

За нас си пожелавам Стяуа или Рейнджърс, за Литекс Рапид или Лацио, защото имам специално мнение за силата на италианските отбори в Европа през този сезон (Палермо вече отпаднаха)
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Мисля че е време Борат да се събере с Гришата, Титаните, Бат' Венци, Домусчиев (нова звезда на хоризонта), ..и прочие други "президенти" и просто да закрият първенството.
          И без това голямата цел на всеки български футболист е да бъде продаден в долните турски, гръцки, румънски дивизии или в такива велики първенства като азебрайджанското например!!!
          Домусчиев не е нова звезда - той даваше пари на Титаните досега и ги светна за врътката с Делев...
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Добре ти се получи
            Мисля че е време Борат да се събере с Гришата, Титаните, Бат' Венци, Домусчиев (нова звезда на хоризонта), ..и прочие други "президенти" и просто да закрият първенството.
            И без това голямата цел на всеки български футболист е да бъде продаден в долните турски, гръцки, румънски дивизии или в такива велики първенства като азебрайджанското например!!!

Коментар

• ГОЛЯМОТО ЕВРОПЕЙСКО МОТКАНЕ !!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Дано след като вчера Литекс се "класира" за следващия кръг в Лига Европа, днес и Локото и Уефски да я свършат тази работа, че да дойде някой по интересен отбор в България!
                Добре ти се получи

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Жалки сме, този отбор, с играта си тази вечер, не заслужаваше да продължи и всичко това благодарение на "гения" на Гонзо и "бижутерските" изпълнения на Йовов. Заслужаваме си всички бъзици, които е нормално да последват

Гонзо и Йовов - вън!!!!!!
                  "Гонзо: Тежко е, разочаровани сме, сега трябва да докажем, че сме мъже"

Целокупния български футбол е жалък! И клубните отбори и националния!
                  Смърт за голямата перука дето иска да ни вземе и радостта от гледане на истински футбол!!!

Коментар

• Жалки сме, този отбор, с играта си тази вечер, не заслужаваше да продължи и всичко това благодарение на "гения" на Гонзо и "бижутерските" изпълнения на Йовов. Заслужаваме си всички бъзици, които е нормално да последват

Гонзо и Йовов - вън!!!!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дано след като вчера Литекс се "класира" за следващия кръг в Лига Европа, днес и Локото и Уефски да я свършат тази работа, че да дойде някой по интересен отбор в България!

Коментар

• Аз предлагам само първия да взима.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Направо си ги разпределете 50/30/15/5 , че и четиримата да се окажете спечелители накрая
                          ние сме 6 бре ман-е
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Аз съм съгласен с 50/30/20 разпределение. Нека и другите, които ще плащат вход да кажат какво мислят, защото е добре да сме го изяснили преди началото на сезона.
                            ако искате може да нпарвим и разпределение 50/30/10, а 10% да останат за този, който е реализирал най-много точки в единичен кръг, като се приспадната точките от трансфери (естествено, ако е уайлд кард, няма да има какво да му се маха). Така ще има още един приз, за който могат да се борят всички и то до последния кръг реално

Коментар

• Направо си ги разпределете 50/30/15/5 , че и четиримата да се окажете спечелители накрая

Коментар

• Аз съм съгласен с 50/30/20 разпределение. Нека и другите, които ще плащат вход да кажат какво мислят, защото е добре да сме го изяснили преди началото на сезона.

Коментар

Working...
                                X