IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Юнайтед изигра най-слабия си мач в Премиър лийг тази година и заслужено загуби.
    съдийските отсъждания не ощетиха никой отбор, просто ние проспахме 75 минути от мача и после беше късно да се мисли за нещо повече от някакъв хаотичен натиск!

А иначе, вчера от всички мачове най-много ми хареса резултата на:
    СПАРТАК ВАРНА - Ботев Пловдив!

Коментар

• Даммм ...
      Честита титла на Борусия Дортмунд
      Заслужена победа и титла..
      Уффф ... за вчерашния мач,...
      - Време е да сменим тренера - това, което той вижда на терена, срещу по-агресивен противник очевидно не става... Даде много на Байерн, но вече не е за там...
      Клоп, щеше да е перфектен според мен ... Ама...
      - Кроос, сам не става за средата на терена... Точка... За поддържаща роля на Швайни е добър, но двамата с Густаво не можаха НИЩО да се справят (Густаво беше с персонална задача, ама и нея не можа да изпълни като хората. Кагава си разкарваше коня, както си пожелае...) Швайни и Тимошчук, мисля че беше вярната двойка вътрешни халфове... Кроос вместо Мюлер.. Лично мнение..
      - Алаба го чака ГОЛЯМО бъдеще - да е жив и здрав. Вчера може би беше най-младия и най-добрия за Байерн...
      - Нойер е ГОЛЕМ !!!
      - Робен няма да го коментирам воще...
      - Мюлер май не игра, или с Гомез са били на друг мач...
      - Рибери се стараеше, но остана сам...
      ............

Честито още веднъж на Борусия.
      Дано догодина покажат какво могат и в европа ...

Манчо не съм ги гледал, ама биле паднале
      някой да каже коко се е случило ..
      Реал, за мен отчаквано шамаросали градските си ...
      Юве също ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 1-1 .................... за дебелия балет

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Хаки, сигурно залагаш с отвращение ;-)
          Що се отнася до залозите се старая да съм безпристрастен... Днес заложих веднага след гола за Уигън, въпреки че виждах, че МЮ не играят нищо. Надявах се някои странични фактори да ми осмислят залога, но този път не се получи
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• дъртия алкохолик ще се ебава с БЕРБО цяла година и ще се радвам сега дедо сашо да духа , дейбеш и педерунгела дърт

да си прави тройка с уелбек и 4икирики дъртия манаф

и ако накрая не вземат титлата ще се изкефя максимално...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Явно начина МЮ да не станат шампиони е да залагам за тях
              Опитите им да изравнят за мое съжаление бяха доста жалки. Заслужена победа на Уигън.
              Хаки, сигурно залагаш с отвращение ;-)

Коментар

• Важното е, че интригата се запазва. Иначе браво на Уигън, много симпатичен отбор и заслужена победа.
                В Италия също мегадрама на мача на Ювентус, странни коефициенти при букитата и фамозния Дел Пиеро с пореден решаващ гол.
                Реал нещо издиша срещу Атлетико, доколкото гледам, очаквах повече от тях, така че нищо чудно второто полувреме да видим изравняване
                Last edited by znae6t; 12.04.2012, 00:20.

Коментар

• Явно начина МЮ да не станат шампиони е да залагам за тях
                  Опитите им да изравнят за мое съжаление бяха доста жалки. Заслужена победа на Уигън.
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Петте минути продължение са апогея на съдйиската тъпота тази вечер. Не си спомням мачът да е бил спиран за повече от 2. хахах
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Абе тоя коментатор по принцип знае ли, че Фил Джоунс и Джони Евънс са различни футболисти?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Айде мача е 1:2.
                        реал мадрид може

Коментар

• Айде мача е 1:2.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Тоя страничния цял мач не знае за какво му плащат.
                            Нормално е да грешат тея ботове. Просто on average през сезона тези грешки нетно се изравняват.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Тоя страничния цял мач не знае за какво му плащат.
                              бритиш хомосекшуъл, кво искаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                И дузпа не ни дадоха. хаха
                                стига аванти. хем грозен футбол играете хем ва подипрат хем мранкате

Коментар

Working...
                                X