IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ужас...
    готов е за каскадьор в холивуд

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Ужас...
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://www.101greatgoals.com/blog/gi...v-aston-villa/

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Вторият "гол" на Челси! Май наистина е време да се въведат видеоповторенията във футболните срещи! Не знам за вас, но на мен ми станаха досадни тия съдийски грешки - къде случайни, къде не чак толкова...
          няма нищо случайно - случайни и спорни са само умствените възможности на вЕрващите в истинността на "висшата" лига....
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Вторият гол на Челси е поредното доказателство в полза на твърдението ми, че английските съдии са умствено изостанали! А този Мартин Аткинсън им се води от елитните съдии... Смях
            Не вярвам да са умствено изостанали, не са случайни тези грешки, убеден съм, прекалено редовно и все в полза на едни и същи отбори. Измисли си гол при положение, че виждаше перфектно ситуацията, после не знам защо няма червен картон за Чех, когато за същото нещо Дони го изгониха онзи ден. Изобщо за мен разочарованието от футбола в Англия става много голямо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Вторият "гол" на Челси! Май наистина е време да се въведат видеоповторенията във футболните срещи! Не знам за вас, но а мен ми станаха досадни тия съдийски грешки - къде случайни, къде не чак толкова...
              Точно същото пишех и аз
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Вторият гол на Челси е поредното доказателство в полза на твърдението ми, че английските съдии са умствено изостанали! А този Мартин Аткинсън им се води от елитните съдии... Смях

Коментар

• Вторият "гол" на Челси! Май наистина е време да се въведат видеоповторенията във футболните срещи! Не знам за вас, но на мен ми станаха досадни тия съдийски грешки - къде случайни, къде не чак толкова...
                  Last edited by kev; 15.04.2012, 21:15.

Коментар

• Oчевидно ФА са се стреснали, че титлата може да се реши на стадиона на Шити.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Супер тъпа дузпа. То беше ясно, че Ианг ще потърси контакт.

Не са ни нужни такива подаръци.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Очаквам следващият път Ашли Йънг да се спъне в гредата и да получи дузпа. Някой още съмнявали се, че има нещо нередно в премиършип?

Коментар

• Всяка следваща дузпа за МЮ е по-смешна от предходната

Коментар

• http://vbox7.com/play:f19a78abb5 това е изрязано от някоя арабска телевизия, арабина как вряка при головете на Роналдо ( АЛААААААААААААААААА чоп чоп чоп ...)

Коментар

• Стига с тез гифове, че ми въртят мозъка като отварям страницата.

тука има 2 минутен репортаж с головете:
                              http://www.novsport.com/news186381_1030.html

...и втория гол на КР не е лош

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                според мен ще има поне една изненада, иначе статват прекалено логични, а това значи загуби за букитата. иска ми се изнендата да е на маню....
                                е, то пък да не си пожелае нещо човек

За мача снощи - абсолютно заслужена победа на Уигън. Спестен червен картон на Джониту и недадена дузпа за Маню, както и гол от измислен корнер, но пък и незачетен абсолютно редовен такъв за Уигън. Между другото при 1:0 и аз заложих на 1:2, но явно директивата за титла на Шити все още е жива, така както беше и в Бг за титла на нашите и единственото, което може да прецака Шититу са си самите те, но пък може все пак да се развие драматиргично-комичния финал за шампион сити с голова разлика, както го рпедвидих преди няколко месеца....

А Колец, пусни едно гиф-че и с гола на Кристиано от пряк свободния, ако имаш подръка някъде - поздрав за феновете на джуджака, естествено
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X