Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВторият "гол" на Челси!Май наистина е време да се въведат видеоповторенията във футболните срещи! Не знам за вас, но на мен ми станаха досадни тия съдийски грешки - къде случайни, къде не чак толкова...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеВторият гол на Челси е поредното доказателство в полза на твърдението ми, че английските съдии са умствено изостанали! А този Мартин Аткинсън им се води от елитните съдии... Смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВторият "гол" на Челси!Май наистина е време да се въведат видеоповторенията във футболните срещи! Не знам за вас, но а мен ми станаха досадни тия съдийски грешки - къде случайни, къде не чак толкова...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
http://vbox7.com/play:f19a78abb5 това е изрязано от някоя арабска телевизия, арабина как вряка при головете на Роналдо ( АЛААААААААААААААААА чоп чоп чоп ...)
Коментар
-
Стига с тез гифове, че ми въртят мозъка като отварям страницата.
тука има 2 минутен репортаж с головете:
http://www.novsport.com/news186381_1030.html
...и втория гол на КР не е лош
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеспоред мен ще има поне една изненада, иначе статват прекалено логични, а това значи загуби за букитата. иска ми се изнендата да е на маню....
За мача снощи - абсолютно заслужена победа на Уигън. Спестен червен картон на Джониту и недадена дузпа за Маню, както и гол от измислен корнер, но пък и незачетен абсолютно редовен такъв за Уигън. Между другото при 1:0 и аз заложих на 1:2, но явно директивата за титла на Шити все още е жива, така както беше и в Бг за титла на нашите и единственото, което може да прецака Шититу са си самите те, но пък може все пак да се развие драматиргично-комичния финал за шампион сити с голова разлика, както го рпедвидих преди няколко месеца....
А Колец, пусни едно гиф-че и с гола на Кристиано от пряк свободния, ако имаш подръка някъде - поздрав за феновете на джуджака, естественоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар