IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления и пожелания за бъдещи успехи на ФК "Левски". Имаше години, в които съм се радвал на футболните им успехи, въпреки че присъствах на стадиона при 7:2..
    Иначе в спортния клуб има велики имена, като на някои работата е довеждала до издигане на три еднакви знаменца на голямо първенство.
    Успех!
    И това ще мине ...

Коментар

• Честит рожден ден!

Коментар

• идваме от север, идваме от юг, старите левскари до един са тук......

И аз не съм стъпвал на стадиона от финала за купата миналата година в Ловеч, а на Герена от 2,5 години, но довечера съм там. Сърцето не се продава - то страда, кърви, боли, надява се, копнее, влага разум, докато накарая литва в еуфорията на необузданата емоция, като част от онази ЛАВИНА ОТ СИНИ СЪРЦА, която винаги е давала последния си дъх за отбора, който не винаги е заслужавал, скалъпен от скъпоплатени наемници, но сърцето, то винаги е оставло там, на трибуните - истинско, биещо до пръсване и СИНЬО.

САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!!!

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Въпреки, че плюя доста по нашенското "първенство" (предполагам ясно защо), довечера сам на стадиона !!!
        От както се знам, съм привърженик на ЛЕВСКИ и такъв ще си остана ...
        ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, СИНИ !!!
        САМО ЛЕВСКИ !!!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://sporta.bg/?load=OtherSports::...282&id=1086995

Какво нещо е журналистическата професия. Статията е духа на джентълменството и ала бала.
          А другата гледна точка дали е разгледана. Примерно за големи суми заложени за тоя дето го биха като "тъпан на сватба".

Коментар

• Въпреки, че плюя доста по нашенското "първенство" (предполагам ясно защо), довечера сам на стадиона !!!
            От както се знам, съм привърженик на ЛЕВСКИ и такъв ще си остана ...
            ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, СИНИ !!!
            САМО ЛЕВСКИ !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              aбе да ти кажа честно - не, не съм наясно защо ни глобиха? То без Лудоглавец (и то за тази година) няма ни един роден клуб, който да спазва финансовия феърплей. Но предполагам, че причината е една - наш бай Ганя не спонсорира клуба, а го кредитира. Последният качен доклад за Левски е за 2010 и там фигурират 17 млн текущи задължения. Колко са към момента - идея си нямам, но може би са се увеличили и в един щастлив момент срещу тях няма достатъчно приходи, които осигурят евентуалното им безпроблемно плащане. Дали е така или не е - не се наемам да давам твърда прогноза, но глобата е факт и за мен лично е супер учудваща, но ще гледаме и ще видим какво ще се случи в крайна сметка
              Явно мислим в една и съща посока, но интересно какво е накарало УЕФА да се зарови точно в отчетите на Левски. Както казваш, всички БГ клубове са така без вероятно Л-ц. Наште борсови лъвове малко понапудриха около листването, но пак е пълна трагедия, категорично.

Или нещо ги е провокирало УЕФА-та, или това което са представили ЛС на хартия е ужасно и УЕФА не са можели да го подминат Прави впечатление, че санкцията е по споразумение, т.е. Батков е преговарял и това е резултата...

Добре е някой, който знае детайли, да хвърли малко светлина...

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Абе Груя, на теб стана ли ти ясно за какво глобиха Лецкете ве? Какво беше туй нарушение на финансовия феърплей???
                aбе да ти кажа честно - не, не съм наясно защо ни глобиха? То без Лудоглавец (и то за тази година) няма ни един роден клуб, който да спазва финансовия феърплей. Но предполагам, че причината е една - наш бай Ганя не спонсорира клуба, а го кредитира. Последният качен доклад за Левски е за 2010 и там фигурират 17 млн текущи задължения. Колко са към момента - идея си нямам, но може би са се увеличили и в един щастлив момент срещу тях няма достатъчно приходи, които осигурят евентуалното им безпроблемно плащане. Дали е така или не е - не се наемам да давам твърда прогноза, но глобата е факт и за мен лично е супер учудваща, но ще гледаме и ще видим какво ще се случи в крайна сметка
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Абе Груя, на теб стана ли ти ясно за какво глобиха Лецкете ве? Какво беше туй нарушение на финансовия феърплей???
                  Батков изхарчил 100 милиона евро за трансфери, а в клуба имало само 200 лв. по документи ...

Коментар

• Абе Груя, на теб стана ли ти ясно за какво глобиха Лецкете ве? Какво беше туй нарушение на финансовия феърплей???

Коментар

• Суарес май ще пропусне световното ?
                      интериорни врати, монтаж врати

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Предлагам да се организираме за финала на шампионската лига да го гледаме - ще е интересен мач. Място - обичайното. Желаещи?!
                        ни моем - сестра ми има рожден ден и ще съм под типйетата тогаз

Коментар

• Предлагам да се организираме за финала на шампионската лига да го гледаме - ще е интересен мач. Място - обичайното. Желаещи?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Хало ...
                            У събота, взехме и купата на Германия ...
                            Ако некой е гледал мача, нек се изкаже са състава, с който започнахме мача ...
                            трима в защита, десен халфбек Рафиня, ляв Хойберг, Манджата извън групата (явно вече е пътник. Дано го разменим за Луис, както се говори...) ...
                            Пепито, за първи път, НЕ опита БЕЗСМИСЛЕНАТА игра с 25489658 паса на два квадрата...
                            Резултата от играта бе добър, но топката не влизаше... Хубави комбинациЙ с двойни подавания по крилата, скорост, УДАРИ...
                            Вайденфелер - играч на мача за Борусия (спаси доста добър удар на Мюлер с чело, още в четвъртата минута)..
                            Според мен, гол на Хумелс имаше, ама садята, реши друго ... Що, нямам идея...
                            Първо, засада, НЯМАШЕ - Мартинес я покри и второ топката ВЛЕЗЕ във вратата, преди гнездото да я изчисти... Ако го бе зачел, мача отиваше в друга посока...
                            Друг е въпроса, че Борусия, реално имаха за цял мач, само това положение и един удар на Обамеянг, извън рамката ...
                            Та, ако изключим съдийския подарък, абсолютно надиграхме Борусия, както и остана искрица надежда, че при Гуардиола, има и друга игра, освен онова мотане...
                            Честит ДУБЪЛ БАВАРЦИ !!!
                            НАПРЕТ МАШИНААААА
                            МУАХАХАХАХАХАХАХАХХААААААААААА ...
                            съдиите пак ви подпряха в последния мач на онзи който им плащаше, а сега влиза на топло ................. не, че няма да намерите някой друг който да "менаджира" парите за подкупи

но да радва човек на такава купа и на такава игра си е диагноза от където и да го погледнеш...
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Всичко е въпрос на гледна точка!
                                Ако си "комисионер" как се радваааш! Даже и с вероятността ЦСКАту да не ти платят навреме, а със забавяне от 3-4 години -
                                Абсолютно
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X