IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    То и входящите им трансфери са пълна скръб като изходящите
    Всичко е въпрос на гледна точка!
    Ако си "комисионер" как се радваааш! Даже и с вероятността ЦСКАту да не ти платят навреме, а със забавяне от 3-4 години -

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      При тях всички трансфери са ВХОДЯЩИ (с няколко изключения като препродадените Гара Дембеле и тълпа бразилци в посока екс-СССР)!
      То и входящите им трансфери са пълна скръб като изходящите
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Още един показател, по който ЦСКА и Левски са пълни издънки.
        При тях всички трансфери са ВХОДЯЩИ (с няколко изключения като препродадените Гара Дембеле и тълпа бразилци в посока екс-СССР)!

Коментар

• Още един показател, по който ЦСКА и Левски са пълни издънки.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Да поздравим дъртата хиена Гриша Ганчев, за поредния доходоносен за Литекс трансфер: Славчев в Спортинг Лисабон! Дано момчето се развие там и да ни радва с добри игри в ШЛ, а по-нататък и в националния отбор!

ПП Чета някъде, че и Зенит искал да вземе Ивелин Попов, така че ще имаме и още един представител там...евентуално!

Коментар

• Стратегически те тая последната новина не е много добра ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Ами за повечето неща не съм съгласен! Аз мислех, че ще стане хубав мач но не би!
                  Бях пуснал малко залогче онлайн, че ще вкарате 2 гола - вкарахте ги ...ама в добавеното време не се брои!
                  Това положение, в което Мюлер нацели главата на Вайденфелер ви беше единственото в мача! Имам чувството, че и двата отбора играха да не загубят! Ако нямахте шанс при ситуацията за гола на Робен въобще не виждах да вкарате гол!
                  Иначе добре че Лам се контузи и се наложи да се пуска Рибери, че иначе щяхте да си играете цял мач със система 5-5-0!
                  Да, донякъде може би, имаш право, но с оглед последните няколко мача на Байерн, мисля, че се представихме направо великолепно ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Най-интересното нещо в мача бе как "Пеп масажира" Рибери

Still a better love story than Twilight

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Хало ...
                      У събота, взехме и купата на Германия ...
                      Ако некой е гледал мача, нек се изкаже са състава, с който започнахме мача ...
                      трима в защита, десен халфбек Рафиня, ляв Хойберг, Манджата извън групата (явно вече е пътник. Дано го разменим за Луис, както се говори...) ...
                      Пепито, за първи път, НЕ опита БЕЗСМИСЛЕНАТА игра с 25489658 паса на два квадрата...
                      Резултата от играта бе добър, но топката не влизаше... Хубави комбинациЙ с двойни подавания по крилата, скорост, УДАРИ...
                      Ами за повечето неща не съм съгласен! Аз мислех, че ще стане хубав мач но не би!
                      Бях пуснал малко залогче онлайн, че ще вкарате 2 гола - вкарахте ги ...ама в добавеното време не се брои!
                      Това положение, в което Мюлер нацели главата на Вайденфелер ви беше единственото в мача! Имам чувството, че и двата отбора играха да не загубят! Ако нямахте шанс при ситуацията за гола на Робен въобще не виждах да вкарате гол!
                      Иначе добре че Лам се контузи и се наложи да се пуска Рибери, че иначе щяхте да си играете цял мач със система 5-5-0!

Коментар

• Хало ...
                        У събота, взехме и купата на Германия ...
                        Ако некой е гледал мача, нек се изкаже са състава, с който започнахме мача ...
                        трима в защита, десен халфбек Рафиня, ляв Хойберг, Манджата извън групата (явно вече е пътник. Дано го разменим за Луис, както се говори...) ...
                        Пепито, за първи път, НЕ опита БЕЗСМИСЛЕНАТА игра с 25489658 паса на два квадрата...
                        Резултата от играта бе добър, но топката не влизаше... Хубави комбинациЙ с двойни подавания по крилата, скорост, УДАРИ...
                        Вайденфелер - играч на мача за Борусия (спаси доста добър удар на Мюлер с чело, още в четвъртата минута)..
                        Според мен, гол на Хумелс имаше, ама садята, реши друго ... Що, нямам идея...
                        Първо, засада, НЯМАШЕ - Мартинес я покри и второ топката ВЛЕЗЕ във вратата, преди гнездото да я изчисти... Ако го бе зачел, мача отиваше в друга посока...
                        Друг е въпроса, че Борусия, реално имаха за цял мач, само това положение и един удар на Обамеянг, извън рамката ...
                        Та, ако изключим съдийския подарък, абсолютно надиграхме Борусия, както и остана искрица надежда, че при Гуардиола, има и друга игра, освен онова мотане...
                        Честит ДУБЪЛ БАВАРЦИ !!!
                        НАПРЕТ МАШИНААААА
                        МУАХАХАХАХАХАХАХАХХААААААААААА ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ....- бахти неблагодарниците, та ако го нямапе Меси, щяха да ядат хурката в последните 7 години и щяха да вземат точно дедовия ...
                          Начи това го прочетох вчера и не повярвах на ушите си .... Тия нямат грам акъл, баси
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            П.П. Поздрави на всички фенове на Арсенал и огромна благодарност за проявеното търпение! Нека възходът започне... сега!
                            за съжаление много лоши новини долетяха от Острова - Венгер ще остане Жалко, много жалко - ще продължите да бъдете Юлюпилнята на таланти", които да се продават за кинта в големите отбори, ще си стоите на 3-4 място в шипа, 1/8-1/4 финалче в Европа и през 5-6 години да вземате някой маргинален турнир, на който да се кефите все едно сте привърженици на Нотс Каунти Жалко, а можеше да вземете Клоп и наистина да се пробвате да вземете нещо сериозно. Ами да ви е честит мосюто - още много години да ви бъде начело (май прозвуча като проклятие, за съжаление)
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Поздравявам ги, само дето съм страхлив и си затворих предварително залога, а го бях играл и 1/Х на първо/краен (е, там имах и застраховака на 2/Х), и 1:1 краен резултат. Та не си взех още 30 еврарки, аккто ми се полагаха, но здраве да е, и така става Пожелавам им успех и срещу Преял Мърдит. макар да считам, че нямат шансове срещу тях, но аз същото си го мислех и за мача им с Челси. Дано Коща и резака да се оправят

П.С. А ако това е реалното състояние на Меси и Неймар, мисля, че максимум на Бразилия и Арженстина е 1/4 финал (пряко сили - 1/2 финал). Тотални фигуранти на терена. Макар че и феновете на Пърцилоната се оказаха едни "фенове" - Близо 40% от феновете на Барса искат Меси да се маха - бахти неблагодарниците, та ако го нямапе Меси, щяха да ядат хурката в последните 7 години и щяха да вземат точно дедовия дано го продадат на Абрамчика

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Нека поздравим Атлетико и треньора им Симеоне за спечелената титла в Примера!
                              Въпреки че съм фен на Барцилоната не мога да отрека очевидното: от 6 мача, които играха двата отбора помежду си - БарЦа не спечели нито 1!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нека поздравим Атлетико и треньора им Симеоне за спечелената титла в Примера!
                                Въпреки че съм фен на Барцилоната не мога да отрека очевидното: от 6 мача, които играха двата отбора помежду си - БарЦа не спечели нито 1!

Коментар

Working...
                                X