IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    По интересно е обаче твърдението ти за Муринио, според мен не е добър вариант за Юнайтед, пък и не виждам защо той да иска да ходи там...перфектния вариант е Клоп но той ще наследи Венгер
    Ами верно е време да уволнят и Венгер! След седем години суша всеки уважащ се топ-отбор би уволнил треньора си!...ама май вие вече не сте такъв (топ-отбор)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      ми, щом не давате по-нагоре от четвъртфинал
      (бихсе радвал, да разбера, кой ще ни изхвърли от турнира )...
      Е в този ред ги виждам
      1. Реал Мадрид
      2. Борусия Дортмунд
      3. Барселона
      4. Ман Юнайтед!
      , а както Реал са втори в тяхната група може още на осминафинала да излетите!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Аз мисля, че Реал ще бие Дортмунд на полуфинала, а Барса ще бие нас (стандартно).

На финала Жозе ще си върне за загубите от Барса и от лятото ще дойде да наследи САФ!...ама не знам дали няма да стане догодина тая работа де!
        Наистина, доста смело от твоя страна да си вярваш, че Юнайтед ще стигне полуфинал, не че е невъзможно ама гледай по реално на нещата.....

По интересно е обаче твърдението ти за Муринио, според мен не е добър вариант за Юнайтед, пък и не виждам защо той да иска да ходи там...перфектния вариант е Клоп но той ще наследи Венгер

Коментар

Колче, сори батка, ама тази година сте със сребърната салатиера!
          Догодина ще се борите и за сосиера
          ми, щом не давате по-нагоре от четвъртфинал
          (бихсе радвал, да разбера, кой ще ни изхвърли от турнира )...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ухаа ...
            вече и полуфиналистите са Ви ясни ...
            respect ...
            Да няма учуденоплачещи после
            Колче, сори батка, ама тази година сте със сребърната салатиера!
            Догодина ще се борите и за сосиера

Коментар

Аз мисля, че Реал ще бие Дортмунд на полуфинала, а Барса ще бие нас (евентуално).

На финала Жозе ще си върне за загубите от Барса и от лятото ще дойде да наследи САФ!...ама не знам дали няма да стане догодина тая работа де!
              Ухаа ...
              вече и полуфиналистите са Ви ясни ...
              respect ...
              Да няма учуденоплачещи после
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                Е как кой, Юве

А иначе финала най вероятно ще е Дортмунт - Шахтиор...ако разбира се Чесли/Сити/ПСЖ не купят Лавандовски и Вилям през зимата
                Аз мисля, че Реал ще бие Дортмунд на полуфинала, а Барса ще бие нас (стандартно).

Last edited by man_united; 22.11.2012, 10:48.

Коментар

Нищо чудно - предната година отписаха ШЛ за да дублират титлата, ама тази година Байерн много им избяга и със сигурност ще сменят приоритетите...само че ще им трябва някой опълченски отбор (от типа Интер, Челси) да спре Барцилоната, а от класиралите се не виждам кой ще е той!
                  Е как кой, Юве

А иначе финала най вероятно ще е Дортмунт - Шахтиор...ако разбира се Чесли/Сити/ПСЖ не купят Лавандовски и Вилям през зимата

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    19:00 Зенит - Малага 1
                    21:45 Манчестър Сити - Реал (Мадрид) Х
                    21:45 Аякс - Борусия (Дортмунд) Х
                    21:45 Андерлехт - Милан 2
                    21:45 Динамо (Киев) - Пари Сен Жермен Х
                    21:45 Порто - Динамо (Загреб) 1
                    21:45 Шалке 04 - Олимпиакос Х
                    21:45 Арсенал - Монпелие 1

Довечера пак ще се трупат загуби с тези непрогнозируеми мачове.
                    4 от 8, но пък на залозите се справих добре и избих загубите от вторник, като хванах обръщането на Зенит и на Сити

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                      Ей, големи задръстеняци тези от Сити и Риал ... не можаха да си вкарат повечко ... Гражданите, вече втора година не моат се приспособят към големио футбол ... за разлика от Борусия Дортмунт ... след 15 г що па да не земат да земат пак КЕШ
                      Нищо чудно - предната година отписаха ШЛ за да дублират титлата, ама тази година Байерн много им избяга и със сигурност ще сменят приоритетите...само че ще им трябва някой опълченски отбор (от типа Интер, Челси) да спре Барцилоната, а от класиралите се не виждам кой ще е той!

Коментар

• Ей, големи задръстеняци тези от Сити и Риал ... не можаха да си вкарат повечко ... Гражданите, вече втора година не моат се приспособят към големио футбол ... за разлика от Борусия Дортмунт ... след 15 г що па да не земат да земат пак КЕШ

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                          радвам се, че все повече играчори виждат предимствата на "оувър/ъндър" пред 1Х2 например при бетинга

преди 5 години във форума никой не играеше "оувър/ъндър" , а сега вече все по-често се коментира

поздравления
                          От година и нещо всеки уикенд пускам по една система от 8 мача само оувъри от всички първенства, като различни печалби ми носят 6, 7 или 8 хванати мача.... 3 пъти вече ми се е случвало да хвана всички

Предимства наистина има и колкото повече ми се струва, че започват да се нареждат мачовете в големите първенства, толкова повече започва да ме привлича да търся само броя голове, но не и победителя в тях

Снощи, разбира се, не ми се получи добре
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            КПР - последният в класирането! Какво по-добро продължение по пътя към спукването на един балон, надуван вече почти 20 години...

П.П. Сори, че въпросът не беше към мен, но с Полки служим на една и съща кауза и мисля че такова е и неговото мнение
                            Най-голямата излагация за червените дяволи беше че бихме Арсенал САМО с 2-1, а не както трябваше да бъде според показаното на терена - ПОНЕ 4-0!

А КПР могат отмъкнат нещо, защото са в позиция, в която само могат да спечелят....въпреки че до сега не са го правили! Както и да е - заслужават си съдбата след мизериите от последния кръг миналата година!

Коментар

• Пълен та*ак със залозите вчера ама поне имаше 2 неща за отбелязване: гола на Подолски и това:

Видео: Мексес опита да задмине Ибрахимович с гол шедьовър

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                КПР - последният в класирането! Какво по-добро продължение по пътя към спукването на един балон, надуван вече почти 20 години...

П.П. Сори, че въпросът не беше към мен, но с Полки служим на една и съща кауза и мисля че такова е и неговото мнение
                                но Полки щеше да го каже по-жестоко
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X