IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Ама много Ве обичам фенчетата ...
    Като начало мисля, че първо не е лошо да видим Байерн на кое място ще завърши в групата ...
    напред машина ! Ако не е Байерн, то нека е поне Борусия. (Английските педали тази година, май няма да влизат в сметките)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      че аз нали точно това казах - имат перфектен отбор без нападател и зашита (каквито съшо има, но нещо не им се получава). Напдателят е ясен и ако и рафа не го мотивира, не виждам кой може да го направи, а в зашита - бенитес се е доказал като много добър специалист, т.е. има всички предпоставки да успее само с наличния мат'риал и акъл. Ако не успее - проблемът ше си е в него
      П.С. А Пепи гуардиолта мен лично не ме кефи и предпочитан рафата пред него, не че някой ме пита
      Мдаа, казал си го, ама аз съм чел по диагонала явно
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

П.С. А Пепи гуардиолта мен лично не ме кефи и предпочитан рафата пред него, не че някой ме пита
        Аз също не виждам какво ще прави Гуардиола в Челси, В Барса имаше успехи с "момчетата от школата"! Каква е гаранцията, че Челси, който е на ОБРАТНАТА СТРАТЕГИЯ - да купуваш изградени футболисти от топ класа (до скоро само в компанията на Реал, вече и с Шити и с ПСЖ)!

Аз пък мисля че идеалния тренер за тях е Хидинк, ама не знам какво стана - дали дагестанските пари се оказаха повече от Абрамовичите....?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Аз мисля, че Реал ще бие Дортмунд на полуфинала, а Барса ще бие нас (стандартно).

На финала Жозе ще си върне за загубите от Барса и от лятото ще дойде да наследи САФ!...ама не знам дали няма да стане догодина тая работа де!
          Ама как така ще го пуснете изкуфелия сър !??? Та той ви е талисмана, заслужава място в музея ....на "славата"... ще го сложите там, седнал до Бербата

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Помисли и за още един детайл! Кой мениджър на Ливърпул привлече Торес и при кого играеше най-силно? Според мен има голяма вероятност представянето му да се промени към по-добро с пристигането на Рафа
            че аз нали точно това казах - имат перфектен отбор без нападател и зашита (каквито съшо има, но нещо не им се получава). Напдателят е ясен и ако и рафа не го мотивира, не виждам кой може да го направи, а в зашита - бенитес се е доказал като много добър специалист, т.е. има всички предпоставки да успее само с наличния мат'риал и акъл. Ако не успее - проблемът ше си е в него
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              Е да дем ама Сити и те отпаднаха от ШЛ и ще се хвърлят в шипа, а освен централен нападател им липсва ляво крило, което срещу юве си беше видно
              на Сити им липсва едно много важно нешо (всъщност са две, но второто се купува) - тренер (то и той се купува, принципно) и манталитет (той пък противно на обшественото мнение, най-лесно се купува, като привлечеш опитни играчи).
              За Челси - Азар може да е ляво крило, Оскар - също, точно халфовете са много голямото предимство на Челси пред останалите в шиТ-а - по едно време манчестър им бяха конкуренция в тази линия, но съра прееба португалското цигане, върна валенсия назад и йънг се контузи...

За Арсенал - много ме кефите като тръгнете да ми повтаряте мантрите за финансовта стабилност и как не било важно да вземаш трофеи, и как сте били моралния шампоАн, щото с пари всеки можел, ама с гол гъз - само арсенал, и как Перси бил рпедател и пълна мърша, нищо, че е най-добрият чист централен нападател в света (меси и роналдо не са точно такива, иначе са класи над него) и т.н. Малко стана като герберастките глуспти, как било по-добре да ти сцепят гъза и да умреш от глад във фискално стабилна България, вместо да си живееш като цар и щом ти потрябва еВане да се присегнеш към близкостоящата българска бяла робиня и да й го нацепиш, само щото си маляка във "фалиралата" Гърция - разпознавате ли се гънерите в този портрет, щото сте точно там - един стадион, който сте си изплатили със собствените билети (най-скъпите в лигата), 0 титли за 7 години и един бездарник, който не може да задържи нито един от най-добрите си футболисти, а ги "дарява" на конкуренцията в перфектна футболна възраст и после плаче как бил финансово стабилен - ами ай--сиктир
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не знам какъв е формата на шампионската лига, знае ли се от сега кой с кой може да се падне или има жребий след групите. Защото според мен не са много отборите, които Манчо може да отстрани в преките елиминации с тази си игра.

Коментар

В случая изцяло съм избегнал фенските си пристрастия, като съм сложил Юнайтед четвърти! Реал този път ще Ви бие, с Барса ще се опитвате да се надигравате и ще загубите...а за Дортмунд имам предчувствие, че ако ви се паднат (мисля че на четвъртфинала вече може) пак ще са ви непреодолимо препятствие!...ама ще видим де!

Иначе какво очакваш - в последния кръг да паднете у дома от БАТЕ и да завършите на второ място ли?
                  Принципно ВСИЧКО е възможно ...
                  Мисля да дискутираме евентуалните двубои след изиграването на последните мачове в групите...
                  А дали можем да се справим с отборите дето си посочил, ще разберем, само ако изиграем по два мача с разменено гостуване ...
                  Другото са надежди ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абрамович взе Бенитес КАТО ВРЕМЕНЕН МЕНИДЖЪР ДО ЛЯТОТО, за да топли мястото за Гуардиола и за направи това, което прави най-добре: класира отборите си за СЛЕДВАЩОТО ИЗДАНИЕ на Шампионската лига!

ПП Дано, както казва Хаки, ефекта върху Торес от назначаването на Бенитес, поне краткосрочно е положителен и да вземат да издрънчат Шитито през уикенда, само дето не ми се вярва! Още повече ако Дрогба се върне (каквито слухове се носят) за 2 месеца Торес ще е окончателно и безвъзвратно изгубен за каузата Челски!

Коментар

И все пак, ще успее ли в Челси? Според мен - да, и и нищо чудно дори да спечели шиТ-а, защото има всикчи предпоставки за това: чесли имат завършен отбор, при това млад и с амбиции за бъдешето, като му лиспват 2 неща, за да мачка в англия (особено ако, почти сигурно, отпаднат от ШЛ) - нападател (ако и с рафа не му тръгне играта на торес, значи просто трябва да окачи обувките на пирона) и подредба на защитата. И за двете Рафа е отлично подготвен, но дали ще върже - ще видим

Апропо, ако не бият Шити през уикенда и им се вдигне коеф., ще си наруша принципите и ще им заложа едни 100-200 евро да спечелят шиТ-а
                      Е да дем ама Сити и те отпаднаха от ШЛ и ще се хвърлят в шипа, а освен централен нападател им липсва ляво крило, което срещу юве си беше видно

Коментар

мен пък ми е интересно какво ще стане с чукотките? Принципно рафа-та всички го броят за дърво, но човекът имаше успехи дори с "невероятен" клуб като Лузърпул и почти ги направи шампиони, да не говорим, че ги класира за два финала за ШЛ, това е непостижимо за друг мениджър на ингилизки отбор, освен Сърчето, дори ултра прехваления венгер няма подобно постижение. Просто ливърпул си е ливърпул и има някаква "харзима" да НЕ печели титлата в англия. Та увлониха го и какво - да не би да дръпнаха след него, дори кралицата кени се осра жестоко, а накупиха дървета за 150 млн паунда, ако не греша в цифрите. Да, в Интер не успя, но там единствено вълшебник като Моу може да успее, а престоят му във Валенсия е пвече от показателен за възможностите му.

И все пак, ще успее ли в Челси? Според мен - да, и и нищо чудно дори да спечели шиТ-а, защото има всикчи предпоставки за това: чесли имат завършен отбор, при това млад и с амбиции за бъдешето, като му лиспват 2 неща, за да мачка в англия (особено ако, почти сигурно, отпаднат от ШЛ) - нападател (ако и с рафа не му тръгне играта на торес, значи просто трябва да окачи обувките на пирона) и подредба на защитата. И за двете Рафа е отлично подготвен, но дали ще върже - ще видим

Апропо, ако не бият Шити през уикенда и им се вдигне коеф., ще си наруша принципите и ще им заложа едни 100-200 евро да спечелят шиТ-а
                        Помисли и за още един детайл! Кой мениджър на Ливърпул привлече Торес и при кого играеше най-силно? Според мен има голяма вероятност представянето му да се промени към по-добро с пристигането на Рафа
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ами верно е време да уволнят и Венгер! След седем години суша всеки уважащ се топ-отбор би уволнил треньора си!...ама май вие вече не сте такъв (топ-отбор)!
                          Венгер никога няма да бъде уволнен, по-скоро ще му издигнат паметник пред стадиона, благодарение на него Арсенал имат стадион който осигурява на отбора най-високите приходи от билети - което дава конкурентно предимство в дългосрочен план много повече от една титла или купа....а ако не бяха дошли Арабите да му изкупуват играчите примамвайки ги с двойни заплати можеше дори и трофей да вземе....

бтв: имаш ли разумен аргумент да сложиш Юнайтед пред, Юве, Порто, Байерн и Шахтиор
                          Last edited by Avalanche; 22.11.2012, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Като начало мисля, че първо не е лошо да видим Байерн на кое място ще завърши в групата ...
                            В случая изцяло съм избегнал фенските си пристрастия, като съм сложил Юнайтед четвърти! Реал този път ще Ви бие, с Барса ще се опитвате да се надигравате и ще загубите...а за Дортмунд имам предчувствие, че ако ви се паднат (мисля че на четвъртфинала вече може) пак ще са ви непреодолимо препятствие!...ама ще видим де!

Иначе какво очакваш - в последния кръг да паднете у дома от БАТЕ и да завършите на второ място ли?

Коментар

Е в този ред ги виждам
                              1. Реал Мадрид
                              2. Борусия Дортмунд
                              3. Барселона
                              4. Ман Юнайтед!
                              , а както Реал са втори в тяхната група може още на осминафинала да излетите!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• мен пък ми е интересно какво ще стане с чукотките? Принципно рафа-та всички го броят за дърво, но човекът имаше успехи дори с "невероятен" клуб като Лузърпул и почти ги направи шампиони, да не говорим, че ги класира за два финала за ШЛ, това е непостижимо за друг мениджър на ингилизки отбор, освен Сърчето, дори ултра прехваления венгер няма подобно постижение. Просто ливърпул си е ливърпул и има някаква "харзима" да НЕ печели титлата в англия. Та увлониха го и какво - да не би да дръпнаха след него, дори кралицата кени се осра жестоко, а накупиха дървета за 150 млн паунда, ако не греша в цифрите. Да, в Интер не успя, но там единствено вълшебник като Моу може да успее, а престоят му във Валенсия е пвече от показателен за възможностите му.

Коментар

Working...
                                X