Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече аз нали точно това казах - имат перфектен отбор без нападател и зашита (каквито съшо има, но нещо не им се получава). Напдателят е ясен и ако и рафа не го мотивира, не виждам кой може да го направи, а в зашита - бенитес се е доказал като много добър специалист, т.е. има всички предпоставки да успее само с наличния мат'риал и акъл. Ако не успее - проблемът ше си е в него
П.С. А Пепи гуардиолта мен лично не ме кефи и предпочитан рафата пред него, не че някой ме пита"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. А Пепи гуардиолта мен лично не ме кефи и предпочитан рафата пред него, не че някой ме пита
Аз пък мисля че идеалния тренер за тях е Хидинк, ама не знам какво стана - дали дагестанските пари се оказаха повече от Абрамовичите....?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз мисля, че Реал ще бие Дортмунд на полуфинала, а Барса ще бие нас (стандартно).
На финала Жозе ще си върне за загубите от Барса и от лятото ще дойде да наследи САФ!...ама не знам дали няма да стане догодина тая работа де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПомисли и за още един детайл! Кой мениджър на Ливърпул привлече Торес и при кого играеше най-силно? Според мен има голяма вероятност представянето му да се промени към по-добро с пристигането на Рафа
П.С. А Пепи гуардиолта мен лично не ме кефи и предпочитан рафата пред него, не че някой ме питаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеЕ да дем ама Сити и те отпаднаха от ШЛ и ще се хвърлят в шипа, а освен централен нападател им липсва ляво крило, което срещу юве си беше видно
За Челси - Азар може да е ляво крило, Оскар - също, точно халфовете са много голямото предимство на Челси пред останалите в шиТ-а - по едно време манчестър им бяха конкуренция в тази линия, но съра прееба португалското цигане, върна валенсия назад и йънг се контузи...
За Арсенал - много ме кефите като тръгнете да ми повтаряте мантрите за финансовта стабилност и как не било важно да вземаш трофеи, и как сте били моралния шампоАн, щото с пари всеки можел, ама с гол гъз - само арсенал, и как Перси бил рпедател и пълна мърша, нищо, че е най-добрият чист централен нападател в света (меси и роналдо не са точно такива, иначе са класи над него) и т.н. Малко стана като герберастките глуспти, как било по-добре да ти сцепят гъза и да умреш от глад във фискално стабилна България, вместо да си живееш като цар и щом ти потрябва еВане да се присегнеш към близкостоящата българска бяла робиня и да й го нацепиш, само щото си маляка във "фалиралата" Гърция - разпознавате ли се гънерите в този портрет, щото сте точно там - един стадион, който сте си изплатили със собствените билети (най-скъпите в лигата), 0 титли за 7 години и един бездарник, който не може да задържи нито един от най-добрите си футболисти, а ги "дарява" на конкуренцията в перфектна футболна възраст и после плаче как бил финансово стабилен - ами ай--сиктирNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВ случая изцяло съм избегнал фенските си пристрастия, като съм сложил Юнайтед четвърти! Реал този път ще Ви бие, с Барса ще се опитвате да се надигравате и ще загубите...а за Дортмунд имам предчувствие, че ако ви се паднат (мисля че на четвъртфинала вече може) пак ще са ви непреодолимо препятствие!...ама ще видим де!
Иначе какво очакваш - в последния кръг да паднете у дома от БАТЕ и да завършите на второ място ли?
Мисля да дискутираме евентуалните двубои след изиграването на последните мачове в групите...
А дали можем да се справим с отборите дето си посочил, ще разберем, само ако изиграем по два мача с разменено гостуване ...
Другото са надежди ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Абрамович взе Бенитес КАТО ВРЕМЕНЕН МЕНИДЖЪР ДО ЛЯТОТО, за да топли мястото за Гуардиола и за направи това, което прави най-добре: класира отборите си за СЛЕДВАЩОТО ИЗДАНИЕ на Шампионската лига!
ПП Дано, както казва Хаки, ефекта върху Торес от назначаването на Бенитес, поне краткосрочно е положителен и да вземат да издрънчат Шитито през уикенда, само дето не ми се вярва! Още повече ако Дрогба се върне (каквито слухове се носят) за 2 месеца Торес ще е окончателно и безвъзвратно изгубен за каузата Челски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И все пак, ще успее ли в Челси? Според мен - да, и и нищо чудно дори да спечели шиТ-а, защото има всикчи предпоставки за това: чесли имат завършен отбор, при това млад и с амбиции за бъдешето, като му лиспват 2 неща, за да мачка в англия (особено ако, почти сигурно, отпаднат от ШЛ) - нападател (ако и с рафа не му тръгне играта на торес, значи просто трябва да окачи обувките на пирона) и подредба на защитата. И за двете Рафа е отлично подготвен, но дали ще върже - ще видим
Апропо, ако не бият Шити през уикенда и им се вдигне коеф., ще си наруша принципите и ще им заложа едни 100-200 евро да спечелят шиТ-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемен пък ми е интересно какво ще стане с чукотките? Принципно рафа-та всички го броят за дърво, но човекът имаше успехи дори с "невероятен" клуб като Лузърпул и почти ги направи шампиони, да не говорим, че ги класира за два финала за ШЛ, това е непостижимо за друг мениджър на ингилизки отбор, освен Сърчето, дори ултра прехваления венгер няма подобно постижение. Просто ливърпул си е ливърпул и има някаква "харзима" да НЕ печели титлата в англия. Та увлониха го и какво - да не би да дръпнаха след него, дори кралицата кени се осра жестоко, а накупиха дървета за 150 млн паунда, ако не греша в цифрите. Да, в Интер не успя, но там единствено вълшебник като Моу може да успее, а престоят му във Валенсия е пвече от показателен за възможностите му.
И все пак, ще успее ли в Челси? Според мен - да, и и нищо чудно дори да спечели шиТ-а, защото има всикчи предпоставки за това: чесли имат завършен отбор, при това млад и с амбиции за бъдешето, като му лиспват 2 неща, за да мачка в англия (особено ако, почти сигурно, отпаднат от ШЛ) - нападател (ако и с рафа не му тръгне играта на торес, значи просто трябва да окачи обувките на пирона) и подредба на защитата. И за двете Рафа е отлично подготвен, но дали ще върже - ще видим
Апропо, ако не бият Шити през уикенда и им се вдигне коеф., ще си наруша принципите и ще им заложа едни 100-200 евро да спечелят шиТ-а"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАми верно е време да уволнят и Венгер! След седем години суша всеки уважащ се топ-отбор би уволнил треньора си!...ама май вие вече не сте такъв (топ-отбор)!
бтв: имаш ли разумен аргумент да сложиш Юнайтед пред, Юве, Порто, Байерн и ШахтиорLast edited by Avalanche; 22.11.2012, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАма много Ве обичам фенчетата ...
Като начало мисля, че първо не е лошо да видим Байерн на кое място ще завърши в групата ...
Иначе какво очакваш - в последния кръг да паднете у дома от БАТЕ и да завършите на второ място ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ в този ред ги виждам
1. Реал Мадрид
2. Борусия Дортмунд
3. Барселона
4. Ман Юнайтед!
, а както Реал са втори в тяхната група може още на осминафинала да излетите!
Като начало мисля, че първо не е лошо да видим Байерн на кое място ще завърши в групата ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
мен пък ми е интересно какво ще стане с чукотките? Принципно рафа-та всички го броят за дърво, но човекът имаше успехи дори с "невероятен" клуб като Лузърпул и почти ги направи шампиони, да не говорим, че ги класира за два финала за ШЛ, това е непостижимо за друг мениджър на ингилизки отбор, освен Сърчето, дори ултра прехваления венгер няма подобно постижение. Просто ливърпул си е ливърпул и има някаква "харзима" да НЕ печели титлата в англия. Та увлониха го и какво - да не би да дръпнаха след него, дори кралицата кени се осра жестоко, а накупиха дървета за 150 млн паунда, ако не греша в цифрите. Да, в Интер не успя, но там единствено вълшебник като Моу може да успее, а престоят му във Валенсия е пвече от показателен за възможностите му.
Апропо, ако не бият Шити през уикенда и им се вдигне коеф., ще си наруша принципите и ще им заложа едни 100-200 евро да спечелят шиТ-аNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар