IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    айде нема нужда- тото скилачи - легенда Ами то и гацо Бацов е легенда или ако не искаш измислена личност - Станко Йовчев от цска (питай Хаки, ще ти каже) А Ристе Естойков (по-известен като кюрда - човекът без родина) не стана звезда през 1994, а през 1992, но тогава "продадоха" златната топка на Бастен, а я заслужаваше точно Ристу, но... Звездата на 94-та беше Ромарио, а екзотиката на 90-та - Роже Мила
    Груйчето отново се е уливал!!!Егати дървения философ си!!!Та от коя страна се риташе топката,Груйче!!!

Коментар

• малко инфо за незапознатите

ЦСКА -“Левски” 2:7.Този мач едва ли е най-драматичният, но със сигурност е двубоят, който променя историята не само на двата клуба, но и на футбола въобще. Драмата настъпва два месеца след мача. ЦК на БКП е объркан, след като дори Би Би Си отбелязва успеха на “Левски” с думите: “Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2.” Тези думи принуждават властта да предприеме мерки. През януари следващата година “Левски” е поставен под шапката на Народната милиция.

ESPN: Левски е отбора на народа, ЦСКА са комунисти. октомври 13, 2011 Днес ESPN официално заяви, че Левски е отбора на българския народ, а нарече ЦСКА комунисти и “отбора на всяка власт”.With its roots in the 1940s, many see Bulgaria’s Eternal Derby as the biggest rivalry in the Balkan region: CSKA, founded as the Communist army team and associated with the rich, against Levski, seen as the team of the people

Въпрос - сега, след 10-ти Ноември, много се говори за намесата от Ваша страна и от страна на други ръководни кадри от БКП в българския спорт и по-специално във връзка с привилигированото положение на ЦСКА. Не смятата ли, че тази намеса беше погрешна?
      ген. Джуров:В никакъв случай. Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Знаете, че преди победата на Деветосептемврийската революция във спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашиски елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Времето беше такова!

Коментар

• Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Това Артилерията - голяма работа!
            На път са да задържат 4тото място за поредна година! БРАВО!
            Е, и вие тая година няма да се борите да не изпаднете, както по едно време ми се струваше! БРАВО!

П.П. И гледайте следващия кръг да се проявите като гостоприемни домакини!

Коментар

• Това Артилерията - голяма работа!
              На път са да задържат 4тото място за поредна година! БРАВО!

Коментар

е, аз съм бил по-дърт тогава та го помня повече от отлично и тото скилачи беше една от интересните емоции на първенството, но не и легенда. легенда би могъл да бъде Каниджа или Бреме, както и вратарчето на Аржентина - Гойкоечеа, но тото скилачи - мнйе, но и моето мнение си е доста субективно
                Скилачи залезе толкова бързо, колкото изгря.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Сега поразгледах прогнози за утрешните мачове...почти всеки сочи 3-4 гола в Арсенал-Ливърпул, 2-2, 2-1, 1-2...

Това е сигурен знак, че овъра сигурно няма да излезе

Коментар

стига бе, кажи честни
                    Жената ще ти разкаже като ви запозная, тя помни много добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      Мнението ми естествено е субективно..Аз тогава съм бил на 7 години и Скилачи(заедно с песента на дана нанини) са ми най яркия спомен от онова световно, както и Роже мила и Андреас Бреме
                      е, аз съм бил по-дърт тогава та го помня повече от отлично и тото скилачи беше една от интересните емоции на първенството, но не и легенда. легенда би могъл да бъде Каниджа или Бреме, както и вратарчето на Аржентина - Гойкоечеа, но тото скилачи - мнйе, но и моето мнение си е доста субективно
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        На ме пък винаги са ми били малко странни тия индивидуални отличия, които се дават в един колективен спорт И то като погледнем статистиката аз ей така на прима виста, с изключение на Лев Яшин и Матиас Замер, все за нападатели се сещам да са я печечили тая Топка То вярно, че головете са солта на футбола и това заради което феновете най-вече са по стадионите и пред тв-тата, ама според мен заслугата за това даден отбор да спечели нещо и да е във възможно най-голям брой мачове в топова форма не може да се отдаде само на един играч. Но така е било така най-вероятно ще бъде и занапред - комерса и рекламата няма как да бъдат изместени и победителите в тия уж безпристрастни анкети почти винаги ще са тия, които творят на терена и които носят атракцията и победите
                        Помня примерно, че преди години имаше един голям период (не помня точно колко години) в който Франк Лампард не беше пропускал мач в Челси, т.е. винаги е бил на разположение и е помагал на отбора, дори и с важни голове. Но Чесли тогава нямаха успехи в Европа, а Англия в първенствата и логично той не беше сред фаворитите за отличието, а напълно го е заслужавал
                        Иначе примерно аз съм привърженик повече на отличието в Англия, което се дава от мнението на всички футболисти за даден техен колега. Някак си по-стойностно и ценно ми изглежда, при все че няма чак такъв отзвук и ефект.
                        тук те подкрепям на 100%
                        П.С. И успех на Арсето в събота, че ми трябва, по възможност с изпусната дузпа от Жиру
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• стига бе, кажи честни
                          Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Аз него го помня, че загубих заради двама идиоти 67,000 паунда

Коментар

• На ме пък винаги са ми били малко странни тия индивидуални отличия, които се дават в един колективен спорт И то като погледнем статистиката аз ей така на прима виста, с изключение на Лев Яшин и Матиас Замер, все за нападатели се сещам да са я печечили тая Топка То вярно, че головете са солта на футбола и това заради което феновете най-вече са по стадионите и пред тв-тата, ама според мен заслугата за това даден отбор да спечели нещо и да е във възможно най-голям брой мачове в топова форма не може да се отдаде само на един играч. Но така е било така най-вероятно ще бъде и занапред - комерса и рекламата няма как да бъдат изместени и победителите в тия уж безпристрастни анкети почти винаги ще са тия, които творят на терена и които носят атракцията и победите
                            Помня примерно, че преди години имаше един голям период (не помня точно колко години) в който Франк Лампард не беше пропускал мач в Челси, т.е. винаги е бил на разположение и е помагал на отбора, дори и с важни голове. Но Чесли тогава нямаха успехи в Европа, а Англия в първенствата и логично той не беше сред фаворитите за отличието, а напълно го е заслужавал
                            Иначе примерно аз съм привърженик повече на отличието в Англия, което се дава от мнението на всички футболисти за даден техен колега. Някак си по-стойностно и ценно ми изглежда, при все че няма чак такъв отзвук и ефект.

Коментар

А Милан Барош помниш ли го - че и той е голмайстор на европейско първенство
                              Аз него го помня, че загубих заради двама идиоти 67,000 паунда

Коментар

айде нема нужда- тото скилачи - легенда Ами то и гацо Бацов е легенда или ако не искаш измислена личност - Станко Йовчев от цска (питай Хаки, ще ти каже) А Ристе Естойков (по-известен като кюрда - човекът без родина) не стана звезда през 1994, а през 1992, но тогава "продадоха" златната топка на Бастен, а я заслужаваше точно Ристу, но... Звездата на 94-та беше Ромарио, а екзотиката на 90-та - Роже Мила
                                Мнението ми естествено е субективно..Аз тогава съм бил на 7 години и Скилачи(заедно с песента на дана нанини) са ми най яркия спомен от онова световно, както и Роже мила и Андреас Бреме

Коментар

Working...
                                X