If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тото Скилачи е Легенда! Всички го помнят!!!
Саленко беше мако на късмет - от това световно Стойчков излезе легендата! а барош остана в сянката на Поборски - предполагам всички го помните с гола срещу португалия
айде нема нужда- тото скилачи - легенда Ами то и гацо Бацов е легенда или ако не искаш измислена личност - Станко Йовчев от цска (питай Хаки, ще ти каже) А Ристе Естойков (по-известен като кюрда - човекът без родина) не стана звезда през 1994, а през 1992, но тогава "продадоха" златната топка на Бастен, а я заслужаваше точно Ристу, но... Звездата на 94-та беше Ромарио, а екзотиката на 90-та - Роже Мила
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ънхъ, и аз така си мисля - ти Салваторе тото Скилачи помниш ли го? А Олег Саленко? За справка - и двамата са голмайстори на световно първенство, а Олег дори заби 5 гола в един "неуреден" мач А Милан Барош помниш ли го - че и той е голмайстор на европейско първенство
Тото Скилачи е Легенда! Всички го помнят!!!
Саленко беше мако на късмет - от това световно Стойчков излезе легендата! а барош остана в сянката на Поборски - предполагам всички го помните с гола срещу португалия
Формално погледнато може и да имаш право (Остава да ти излезе мача португалия швеция)
Аз лично обаче помня как германците смачкаха Аржентина, а Меси никъв го нямаше...Моето мнение е че ако искаш да станеш легенда, трябва да го направиш на Световно или Европейско..
ънхъ, и аз така си мисля - ти Салваторе тото Скилачи помниш ли го? А Олег Саленко? За справка - и двамата са голмайстори на световно първенство, а Олег дори заби 5 гола в един "неуреден" мач А Милан Барош помниш ли го - че и той е голмайстор на европейско първенство
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Напълно нормално е да има спадове във формата, в случая за бързото боравене с топката имах в предвид моменти като този с/у Арсенал преди две години , когато изравни резултата с едно магично отиграване - прехвърлящо копване над вратаря в малкия пеналт ....такава скорост и точност на изпълнението не съм виждал и надали ще видя скоро
Формално погледнато може и да имаш право (Остава да ти излезе мача португалия швеция)
Аз лично обаче помня как германците смачкаха Аржентина, а Меси никъв го нямаше...Моето мнение е че ако искаш да станеш легенда, трябва да го направиш на Световно или Европейско..
Ако в португалия и аржентина всички бяха на нивото на роналдо и меси можеше и да имаш право
Роналдо е като гладиатор/направо телминатор като физика/ , Меси като хобитче от приказките на Толкин, нормално е хората да се прехласват детински по дребосъка а от "железния" да искат да кърви на арената при всичкото страхопочитание към него. И все пак геният си е гений - недъгав,крив, грозен - обаче пипа топката на бързи обороти като извънземен
Така е щото (съдиите) го пазят като пиленце! Ако играе в Италия или Англия няма да може да покаже и 50% от това, което показва в Испания...и все пак - и той почна с контузиите, като всеки футболист! Вижда се че след тях формата му падна!
Добре е за Барса, че Сеск и Алексис се разиграха, а и Неймарчо много помага! Току виж успяли да се оттърсят от тази 95% зависимост от Меси!
Аз си имам теория за Швеция-Португалия... CR7 се превърна в едно от двете рекламни лица на световния футбол и факторите, от които зависят нещата в този спорт не биха допуснали той да не участва на предстоящото Световно. Така че...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Прав си успехите на Швеция са недостижими за Аржентина и Португалия... могат само да си мечтаят. То затова и Златанчо ще гледа световното по TV
много добро захлебване напоследък - и моите говеда си биха съвсем културно в един "неуреден" мач, и чорбата, и латекса също не си "уредиха" мачовете, въобще първенството е много чисто или както казвали в Гоце Делчев - хубаво е като бием, още по-хубаво е когато паднем
Вчера и тенисът се отчете страхотно (завчера и във вторник пък капитан КУК бяха перфектни откъм резултати) - коеф за победа на Дел По над григата беше супер подарък: 1,4, съчетан с победа на нуле джокович (1,2) и другият подарък - веснина над гвоздейчето (толкова е зле милата) - пак 1,2 и се върза малко над 2 коеф. Страхотен подарък Между другото веснина направи много тото втори сет и сама се би - захлебих и от него, а после размаза нашата с 6:0 в третия - обичам тениса Но стандартно позагубих пари на 5-мин форекс, а трябва да се спра за него
Успех със залозите, макар да очаквам изненади този кръг - букитата трябва да наваксват
Мен ма яд, че Нолето ми разби колонката като не би 2-0! Кавал, изтърва точки за пробив в почти всеки сервиз-гейн на Иснът!
Иначе мислех, Гришо+3.5 да го пусна...и не го пуснах...и то излезе!
Аз обаче играя повече на Чалънджърите - Корея, Уругвай...хванах един требъл вчера на сосни коефициенти!
ПП Яд ме е че ЦСКАту ги играх АХ-1 и ми се войдна бета - трябваше да пусна Н/Г, ама на - мислех 2-0, а то 1-0 ...дейш!
Стига с тези национални отбори - вече времената са други - големите мачове са в комерса на ШЛ, световното е за болните от носталгия фенове по отминалите времена.
Джордж Уеа през 95 взе топката на Франс футбол докато в Либерия върлуваше гражданска война, да не говорим за футбол на национално ниво.
Роналдо е като гладиатор/направо телминатор като физика/ , Меси като хобитче от приказките на Толкин, нормално е хората да се прехласват детински по дребосъка а от "железния" да искат да кърви на арената при всичкото страхопочитание към него. И все пак геният си е гений - недъгав,крив, грозен - обаче пипа топката на бързи обороти като извънземен
Коментар