IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Тото Скилачи е Легенда! Всички го помнят!!!
    Саленко беше мако на късмет - от това световно Стойчков излезе легендата! а барош остана в сянката на Поборски - предполагам всички го помните с гола срещу португалия
    айде нема нужда- тото скилачи - легенда Ами то и гацо Бацов е легенда или ако не искаш измислена личност - Станко Йовчев от цска (питай Хаки, ще ти каже) А Ристе Естойков (по-известен като кюрда - човекът без родина) не стана звезда през 1994, а през 1992, но тогава "продадоха" златната топка на Бастен, а я заслужаваше точно Ристу, но... Звездата на 94-та беше Ромарио, а екзотиката на 90-та - Роже Мила
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ънхъ, и аз така си мисля - ти Салваторе тото Скилачи помниш ли го? А Олег Саленко? За справка - и двамата са голмайстори на световно първенство, а Олег дори заби 5 гола в един "неуреден" мач А Милан Барош помниш ли го - че и той е голмайстор на европейско първенство
      Тото Скилачи е Легенда! Всички го помнят!!!
      Саленко беше мако на късмет - от това световно Стойчков излезе легендата! а барош остана в сянката на Поборски - предполагам всички го помните с гола срещу португалия

Коментар

Формално погледнато може и да имаш право (Остава да ти излезе мача португалия швеция)

Аз лично обаче помня как германците смачкаха Аржентина, а Меси никъв го нямаше...Моето мнение е че ако искаш да станеш легенда, трябва да го направиш на Световно или Европейско..
        ънхъ, и аз така си мисля - ти Салваторе тото Скилачи помниш ли го? А Олег Саленко? За справка - и двамата са голмайстори на световно първенство, а Олег дори заби 5 гола в един "неуреден" мач А Милан Барош помниш ли го - че и той е голмайстор на европейско първенство
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
          Ако в португалия и аржентина всички бяха на нивото на роналдо и меси можеше и да имаш право
          Е то Аржентина на книга нямат слаб пост! - дори демикелис го взеха във Сити

Коментар

• Напълно нормално е да има спадове във формата, в случая за бързото боравене с топката имах в предвид моменти като този с/у Арсенал преди две години , когато изравни резултата с едно магично отиграване - прехвърлящо копване над вратаря в малкия пеналт ....такава скорост и точност на изпълнението не съм виждал и надали ще видя скоро

Коментар

Формално погледнато може и да имаш право (Остава да ти излезе мача португалия швеция)

Аз лично обаче помня как германците смачкаха Аржентина, а Меси никъв го нямаше...Моето мнение е че ако искаш да станеш легенда, трябва да го направиш на Световно или Европейско..
              Ако в португалия и аржентина всички бяха на нивото на роналдо и меси можеше и да имаш право

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                Роналдо е като гладиатор/направо телминатор като физика/ , Меси като хобитче от приказките на Толкин, нормално е хората да се прехласват детински по дребосъка а от "железния" да искат да кърви на арената при всичкото страхопочитание към него. И все пак геният си е гений - недъгав,крив, грозен - обаче пипа топката на бързи обороти като извънземен
                Така е щото (съдиите) го пазят като пиленце! Ако играе в Италия или Англия няма да може да покаже и 50% от това, което показва в Испания...и все пак - и той почна с контузиите, като всеки футболист! Вижда се че след тях формата му падна!
                Добре е за Барса, че Сеск и Алексис се разиграха, а и Неймарчо много помага! Току виж успяли да се оттърсят от тази 95% зависимост от Меси!

Коментар

Аз си имам теория за Швеция-Португалия... CR7 се превърна в едно от двете рекламни лица на световния футбол и факторите, от които зависят нещата в този спорт не биха допуснали той да не участва на предстоящото Световно. Така че...
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Прав си успехите на Швеция са недостижими за Аржентина и Португалия... могат само да си мечтаят. То затова и Златанчо ще гледа световното по TV

Коментар

много добро захлебване напоследък - и моите говеда си биха съвсем културно в един "неуреден" мач, и чорбата, и латекса също не си "уредиха" мачовете, въобще първенството е много чисто или както казвали в Гоце Делчев - хубаво е като бием, още по-хубаво е когато паднем
                      Вчера и тенисът се отчете страхотно (завчера и във вторник пък капитан КУК бяха перфектни откъм резултати) - коеф за победа на Дел По над григата беше супер подарък: 1,4, съчетан с победа на нуле джокович (1,2) и другият подарък - веснина над гвоздейчето (толкова е зле милата) - пак 1,2 и се върза малко над 2 коеф. Страхотен подарък Между другото веснина направи много тото втори сет и сама се би - захлебих и от него, а после размаза нашата с 6:0 в третия - обичам тениса Но стандартно позагубих пари на 5-мин форекс, а трябва да се спра за него
                      Успех със залозите, макар да очаквам изненади този кръг - букитата трябва да наваксват
                      Мен ма яд, че Нолето ми разби колонката като не би 2-0! Кавал, изтърва точки за пробив в почти всеки сервиз-гейн на Иснът!
                      Иначе мислех, Гришо+3.5 да го пусна...и не го пуснах...и то излезе!
                      Аз обаче играя повече на Чалънджърите - Корея, Уругвай...хванах един требъл вчера на сосни коефициенти!

ПП Яд ме е че ЦСКАту ги играх АХ-1 и ми се войдна бета - трябваше да пусна Н/Г, ама на - мислех 2-0, а то 1-0 ...дейш!

Коментар

• Стига с тези национални отбори - вече времената са други - големите мачове са в комерса на ШЛ, световното е за болните от носталгия фенове по отминалите времена.
                        Джордж Уеа през 95 взе топката на Франс футбол докато в Либерия върлуваше гражданска война, да не говорим за футбол на национално ниво.

Коментар

• Роналдо е като гладиатор/направо телминатор като физика/ , Меси като хобитче от приказките на Толкин, нормално е хората да се прехласват детински по дребосъка а от "железния" да искат да кърви на арената при всичкото страхопочитание към него. И все пак геният си е гений - недъгав,крив, грозен - обаче пипа топката на бързи обороти като извънземен

Коментар

Меси и Ронално като вкарат 4 гола на германците тогава да се правят на велики..

И изобщо като са толкова добри що не постигнат нещо в нац си отбори.
                            Прав си успехите на Швеция са недостижими за Аржентина и Португалия... могат само да си мечтаят. То затова и Златанчо ще гледа световното по TV
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

ибряма е спорен футболист, макар че има доста качества и все пак е твърде далече от роналдо, а ЪЪ е просто скапан расист
                              Меси и Ронално като вкарат 4 гола на германците тогава да се правят на велики..

И изобщо като са толкова добри що не постигнат нещо в нац си отбори.

Коментар

ибряма е спорен футболист, макар че има доста качества и все пак е твърде далече от роналдо, а ЪЪ е просто скапан расист
                                Като човек може да е спорен,но като футболист-тц!!!

Коментар

Working...
                                X