If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво топли това средностатистическия фен на Арсенал? какво? Че сте моралните победители ли? Та оттам (моарлните победители) до цъфналия гъз, като на шрауса забрял главата си в пясъка, разликата не е голяма - ок, може би малко пресилвам нещата и изпозлвам по-нецензурни изразни средства (все пак тук не сме се събарли дамите от клуба на благородните девици или греша?), но реалността е горе-долу такава.
Първоначално изпратено от Грую Груев
За Арсенал - много ме кефите като тръгнете да ми повтаряте мантрите за финансовта стабилност и как не било важно да вземаш трофеи, и как сте били моралния шампоАн,
груйчо, подхуенските баби паднаха от лудогорец, отидохте на заслуженото ви вечно второ място и комплекса ти пак е избил
груйче, запомни, че нито президента на АРСЕНАЛ, нито мениджъра на АРСЕНАЛ, нито някой друг от АРСЕНАЛ някога е обявявал, че АРСЕНАЛ са морални шампиони
груйчо, запомни веднъж завинаги, че само борат патков (агент тара) всяка година се бие в гърдите, че милиционерския му отбор е морален шампион
груйче, омръзна ми да чета твои фантазии и то няколко поредни години, че голяма ти мечта е БЕРБО отиде в турция, а той така и да не изпълнява мечтите ти .............. и вместо това всички футболисти на подхуенския отбор да отиват в любимата ви турция
груйче, омръзна ми да чета твоите фантазии и то в поредни постове, че АРСЕНАЛ са морални нещо си като всяка година вие сте втори и президента ви ви обявява за морални победители защото милиционерите били най-чистите на планетата ............. дори по-чисти от акцията на ОЦК-то
груйче, мога да ти помогна да се освободиш от комплексите ти (турция и морални шампиони) насадени от любимия ти президент борат патков (агент тара) - няма проблеми - пиши на лични
ами не е точно така - здрав фундамент има и Байерн (вярно друга държава, сравняваме малко ябълки с круши) пък печелят купи. Или хайде нека са Дортмунд - и там разпродаваха на няколко пъти състава, но мачкат здраво в първенството (вярно осраха се миналата година за ШЛ, но тази къртят в група със звезди селекции като реал и ман сити). Та как те могат, без някой да шуми кой им е тренер - клоп го знаят 10 пъти по-малко хора от Венгер, а арсенал - не?
И кой му пречи на Венгер или който там е в ръководството да сключва дългогодишни договори и да ги подновява на 2-3-та година за нови 5-7 години, а не да чака да се стигне д последната, за да го изнудват? И никой не може да ме убеди, че Перси си е тръгнал само за пари - да, при е имало, но те не са чак такъв мотиватор. Или хайде, махни го Перси, Анри що си тръгна? От абсолютен бог в Арсенал, дет се вика само паметник не му вдигнаха, се съгласи да е резерва в Барса, а не е като да не беше печелил трофеи и с Арсенал? Що? Щото явно нещо не е баш у ред в Арсенал. Погледни в манчестър - единственият, дето си тръгна като звезда, беше Кристиано, но пък му взеха една камара пари (според мен и те не оправдват факта, че го пуснаха, ама...), всички други (нистелрой, бекъм и т.н.) бяха натирени от съра и никой не рева за тях и не прави панаири, не им гориха фланелките и т.н. Това е разликата - просто ви е лесно да си обясните, че всичко е пари, ане се заглеждате в собствената кочинак, дето хич не е чисто - също като феновете на Ливера, дето до последно викаха на троес сребролюбец, а момчето просто искаше да печели троофеи (друг е въпросът, че е пълна дупка в челси, но не отиде там само за пари).
Съгласен съм че Байерн имат по добър фундамент(може би най добрия в целия свят заедно с Реал и Барса), но аз имах в предвид Англия.
Колкото до Клоп - това което той постига е наистина сензационно, за мен в момента е най-добрия менъжер в европа, и съм навит да смени Венгер...
Анри, след като си тръгна от Арсенал имаше един сезон на топ ниво, мисля че продажбата му беше добра сделка.....за всички останали Венгер успява да намери заместници и да ни държи на топ ниво...
С Перси, Фабрегас, Сонг, Насри и Клиши станахме - 3ти, тази година се надявам пак да сме някъде там....а защо не и по нагоре
Арсенал в момента си имат много проблеми от спортно-технически план, които с времето мисля че ще разрешим, но това е друга тема и да не отегчаваме всички във форума с Арсенал....
Можеше, но реалностите са други...
Пърси и Насри си тръгнаха с тройни заплати!
Искам да кажа че Венгер и ръководството са създали много здрав фундамент, сравним дори по-добър от този на юнайтед, и все ще сме сред топ отборите....а колкото до Валенсия те объркаха и своите сметки след тези на Реал и Барса....
ами не е точно така - здрав фундамент има и Байерн (вярно друга държава, сравняваме малко ябълки с круши) пък печелят купи. Или хайде нека са Дортмунд - и там разпродаваха на няколко пъти състава, но мачкат здраво в първенството (вярно осраха се миналата година за ШЛ, но тази къртят в група със звезди селекции като реал и ман сити). Та как те могат, без някой да шуми кой им е тренер - клоп го знаят 10 пъти по-малко хора от Венгер, а арсенал - не?
И кой му пречи на Венгер или който там е в ръководството да сключва дългогодишни договори и да ги подновява на 2-3-та година за нови 5-7 години, а не да чака да се стигне д последната, за да го изнудват? И никой не може да ме убеди, че Перси си е тръгнал само за пари - да, при е имало, но те не са чак такъв мотиватор. Или хайде, махни го Перси, Анри що си тръгна? От абсолютен бог в Арсенал, дет се вика само паметник не му вдигнаха, се съгласи да е резерва в Барса, а не е като да не беше печелил трофеи и с Арсенал? Що? Щото явно нещо не е баш у ред в Арсенал. Погледни в манчестър - единственият, дето си тръгна като звезда, беше Кристиано, но пък му взеха една камара пари (според мен и те не оправдват факта, че го пуснаха, ама...), всички други (нистелрой, бекъм и т.н.) бяха натирени от съра и никой не рева за тях и не прави панаири, не им гориха фланелките и т.н. Това е разликата - просто ви е лесно да си обясните, че всичко е пари, ане се заглеждате в собствената кочинак, дето хич не е чисто - също като феновете на Ливера, дето до последно викаха на троес сребролюбец, а момчето просто искаше да печели троофеи (друг е въпросът, че е пълна дупка в челси, но не отиде там само за пари).
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На Венгер не му се налага да привлича Азар и ЪЪ.Той можеше да стане шампион.Просто трябваше да задържи поне половината от играчите си. И без милиони за селекция може да объркаш сметките. Валенсия го направи два пъти при първия Галактикос и Барса.
Можеше, но реалностите са други...
Пърси и Насри си тръгнаха с тройни заплати!
Искам да кажа че Венгер и ръководството са създали много здрав фундамент, сравним дори по-добър от този на юнайтед, и все ще сме сред топ отборите....а колкото до Валенсия те объркаха и своите сметки след тези на Реал и Барса....
На Венгер не му се налага да привлича Азар и ЪЪ.Той можеше да стане шампион.Просто трябваше да задържи поне половината от играчите си. И без милиони за селекция може да объркаш сметките.Валенсия го направи два пъти при първия Галактикос и Барса.
ами ако се пробваш да погледнеш извън фенската тематика, ти как би нарекъл някого, който за 7 години е изпуснал да спечели 28 титли (нали толкова се падат - 4 титли годишно) и не успял да задържи нито един от читавите си футболисти, като от всички, които е привлякъл в последните 7 години, единствения свестен играч, който е привлякъл е Уолкът и донякъде Аршавин и Вермален.
Хайде сравни го с който и да е друг тренер от топ 4, дори с Ливърпул го сравни в последните 7 години и ще видиш как олеква. Да, не мога да отрека, за обиграване на таланти, които да бъдат продавани за пари в други отбори (т.е. донор, срещу съответното заплаща), за красив, в повечето случаи, атакуващ футбол, за повече получени от дадени пари за трансфери - цар е, не го отричам, но какво топли това средностатистическия фен на Арсенал? какво? Че сте моралните победители ли? Та оттам (моарлните победители) до цъфналия гъз, като на шрауса забрял главата си в пясъка, разликата не е голяма - ок, може би малко пресилвам нещата и изпозлвам по-нецензурни изразни средства (все пак тук не сме се събарли дамите от клуба на благородните девици или греша?), но реалността е горе-долу такава.
П.С. Ти фен на Левски ли беше от нашите или на ЦСКА - само за инфо, ако не е неудобен въпрос?
Преди Абрамович и Арабите, Венгер е печелил трофей....в момента не виждам какво повече може да направи от това да сме в топ 4 всяка година( Да пусне титулярите да играят за купите ли?) няма как да привлече ЯЯ туре или Азар и да плаща безумните им заплати.
Не ме интересува особено какво топли средностатистическия фен(било то и на Арсенал), Мен лично ми харесва че отбора прави зрелищни мачове и играе всеки мач за победа....и да ми излиза тотото чат пат.
Докато даваха мача ЦСКА- Левски, аз си бях пуснал КПР-Рединг...като ученик ходих на мачове на Локо ПД...но вече не ме вълнуват кой знае колко
Наричаш Венгер бездарник, говориш за сцепване на гъзове....
ами ако се пробваш да погледнеш извън фенската тематика, ти как би нарекъл някого, който за 7 години е изпуснал да спечели 28 титли (нали толкова се падат - 4 титли годишно) и не успял да задържи нито един от читавите си футболисти, като от всички, които е привлякъл в последните 7 години, единствения свестен играч, който е привлякъл е Уолкът и донякъде Аршавин и Вермален.
Хайде сравни го с който и да е друг тренер от топ 4, дори с Ливърпул го сравни в последните 7 години и ще видиш как олеква. Да, не мога да отрека, за обиграване на таланти, които да бъдат продавани за пари в други отбори (т.е. донор, срещу съответното заплаща), за красив, в повечето случаи, атакуващ футбол, за повече получени от дадени пари за трансфери - цар е, не го отричам, но какво топли това средностатистическия фен на Арсенал? какво? Че сте моралните победители ли? Та оттам (моарлните победители) до цъфналия гъз, като на шрауса забрял главата си в пясъка, разликата не е голяма - ок, може би малко пресилвам нещата и изпозлвам по-нецензурни изразни средства (все пак тук не сме се събарли дамите от клуба на благородните девици или греша?), но реалността е горе-долу такава.
П.С. Ти фен на Левски ли беше от нашите или на ЦСКА - само за инфо, ако не е неудобен въпрос?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Какво да ти кажа, твърде много хейт, че чак герб и Гърция намесени .
Собствениците на Сити и Челси инвестират много пари в отборите си(не виждам как ще си ги върнат), раздават космически заплати, почти невъзможно е да се конкурираш с тях...Венгер и Фъргюсън правят каквото могат, (Фергюсън удари кьоравото с Роналдо имат си голям стадион и са по-добра търговска марка затова и донякъде успява)....
...С две думи с оглед резултатите и обстоятелствата излиза че Венгер е отличен мениджър, независимо че няма титли..
e, чак пък хейт - принципно абсолютно всички отбори по всикчи земни кълбета са ми безразборни с изключение на Левски (те също не ме инетерсуват след резила в Сараево) и нац. ни отбор, преди да се превърне в балетно-пародийна трупа след пенсионирането на Балъков. Затова и критиките ми към феновете на Арсенал са чисто приятелски, на моменти присмехулни, но чак пък хейт
Честно да ти кажа, Арсенал дори са ми симпатични (до известна степен) с футбола, който играят и ролята на грозното патенце, дето аха да стане голям и красив лебед и идват мангустите от шити и т.н. и го гепат, за да го изпапат (като нашите мангусти в хайд парк, ако не ме лъже паметта). Но наистина не разбирам, защо не искате да прогледнете - този клуб има един основен проблем: "джентълмените" от Ландън не пожелаха да го продадат на един казак, заради недостойния му, за техните уши, работническо-селски произход, но не се посвениха да го подарят (почти) на един ахмерикански реднек без пукната стинка, който иска да прави от Арсенал пари, а не да го позлва за играчка, с която да се хвали на сбирките с останалия "хай лайф". Е, за твао арсенал е зле и ще е зле, защото е просто дойна крава и нищо друго - не може да си овца сред вълци, повече от ясно е, че ще станеш на курбан.
та така, но ако сиакш, приеми го за хейт, все пак много по-лесно е да заклеймиш някого за хейтър (ех, как я харесвам тази думичка - използването и в интернет пространство достигна изнтензитета на използване на любимата за всички "градани" думичка селяк, с която обозначават всички, които не са мнението им), отколкото да се пробваш да вникнеш в това, което е казал или се е пробвал да каже, но както казваше един приятел:
internet doesn't make you stupider. It only makes your stupidity more accessible to others.
не ми стана ясно, защо считаш написаното от мен за арсенал за глупости? Не сте ли точно такива - фискално стабилни и без забележки към вас, ама ония лошите чукотено-шотландско-заливни чукундури ви изкупуват топ играчите на кило, докато вие вярвате, че честаната и справедлива уефа, ще ги накаже за това, че не спазват разпоредбите й за финансов феърплей и тогава ще стане такъв живот, че само си викам: Дано, дано, дано, дано.....
Какво да ти кажа, твърде много хейт, че чак герб и Гърция намесени .
Собствениците на Сити и Челси инвестират много пари в отборите си(не виждам как ще си ги върнат), раздават космически заплати, почти невъзможно е да се конкурираш с тях...Венгер и Фъргюсън правят каквото могат, (Фергюсън удари кьоравото с Роналдо имат си голям стадион и са по-добра търговска марка затова и донякъде успява)....
...С две думи с оглед резултатите и обстоятелствата излиза че Венгер е отличен мениджър, независимо че няма титли..
Халфовете на челси наистина са страхотни, но пък нямат крила, срещу юве ляво крило игра мата а дясно азпиликуета....резултата се видя срещу юве(играещи 3-5-2)...предполагам манчини и той ще пробва 3-5-2 в неделя
Глупостите дето си ги написал по нататък няма смисъл да се коментират...
срещу юве системата беше с много бетон и без централен напдател, да не се получи гол, но не издържа. А иначе спокойно може да се врътне един диамант с мата/азар на върха и франки, ако е здрав зад него, а другте двама по крилата, при торес отпред, но аз не съм тренер на челси, така че това са си дилетантски разсъждения.
не ми стана ясно, защо считаш написаното от мен за арсенал за глупости? Не сте ли точно такива - фискално стабилни и без забележки към вас, ама ония лошите чукотено-шотландско-заливни чукундури ви изкупуват топ играчите на кило, докато вие вярвате, че честаната и справедлива уефа, ще ги накаже за това, че не спазват разпоредбите й за финансов феърплей и тогава ще стане такъв живот, че само си викам: Дано, дано, дано, дано.....
на Сити им липсва едно много важно нешо (всъщност са две, но второто се купува) - тренер (то и той се купува, принципно) и манталитет (той пък противно на обшественото мнение, най-лесно се купува, като привлечеш опитни играчи).
За Челси - Азар може да е ляво крило, Оскар - също, точно халфовете са много голямото предимство на Челси пред останалите в шиТ-а - по едно време манчестър им бяха конкуренция в тази линия, но съра прееба португалското цигане, върна валенсия назад и йънг се контузи...
За Арсенал - много ме кефите като тръгнете да ми повтаряте мантрите за финансовта стабилност и как не било важно да вземаш трофеи, и как сте били моралния шампоАн, щото с пари всеки можел, ама с гол гъз - само арсенал, и как Перси бил рпедател и пълна мърша, нищо, че е най-добрият чист централен нападател в света (меси и роналдо не са точно такива, иначе са класи над него) и т.н. Малко стана като герберастките глуспти, как било по-добре да ти сцепят гъза и да умреш от глад във фискално стабилна България, вместо да си живееш като цар и щом ти потрябва еВане да се присегнеш към близкостоящата българска бяла робиня и да й го нацепиш, само щото си маляка във "фалиралата" Гърция - разпознавате ли се гънерите в този портрет, щото сте точно там - един стадион, който сте си изплатили със собствените билети (най-скъпите в лигата), 0 титли за 7 години и един бездарник, който не може да задържи нито един от най-добрите си футболисти, а ги "дарява" на конкуренцията в перфектна футболна възраст и после плаче как бил финансово стабилен - ами ай--сиктир
Халфовете на челси наистина са страхотни, но пък нямат крила, срещу юве ляво крило игра мата а дясно азпиликуета....резултата се видя срещу юве(играещи 3-5-2)...предполагам манчини и той ще пробва 3-5-2 в неделя
Глупостите дето си ги написал по нататък няма смисъл да се коментират...
Коментар