IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Не мисля, че играха по-зле, отколкото игре например отборът на който ти симпатизираш. Просто в момента късмета е такъв.. Палачинката се обръща все някога, споко.. Аз пък от снощи съм 80 кинта на + ... то си личеше накъде отиват нещата след 70-тата минута..
    Не мисля, че Ливърпул играха зле... за съжлаление не може да се подмени отбор лесно и за да се успява в Англия трябват характери. С Даунинг, Агер и Рейна не става..
    Иначе евала на Перси - страхотна форма и покупка. Сралекс има невероятно око и ще ви липсва по-скоро скоро, отколкото си мислите..
    За съжаление такъв беше преди време Стиви, а снощи точно той изневери. Пропусна дузпата в решителен момент, а след това при 0-1 не пое отговорност да организира някакви смислени атаки. Много често в нашия отбор виждам нещо, което забелязах и снощи след първия гол на УБА: носа в земята, пасчета на 3-4 метра или назад и никаква спортна злоба и самочувствие, че можем да върнем гола. При 0-1 и оставащи 10 минути в мач на манксите има поне 5-6 чисти положения, обикновено гол или два, а топката не излиза от наказателното поле на другия отбор. Да, дървеняци са си, но в ето това отношение ни превъзхождат много
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Не като манксче, казвам го като футболен фен, чийто отбор (аз си стисках палци за Ливърпул все пак) е показал толкова бездарна игра, че даже отбори от българската В група биха се срамували с нея
      Не мисля, че играха по-зле, отколкото игре например отборът на който ти симпатизираш. Просто в момента късмета е такъв.. Палачинката се обръща все някога, споко.. Аз пък от снощи съм 80 кинта на + ... то си личеше накъде отиват нещата след 70-тата минута..
      Не мисля, че Ливърпул играха зле... за съжлаление не може да се подмени отбор лесно и за да се успява в Англия трябват характери. С Даунинг, Агер и Рейна не става..
      Иначе евала на Перси - страхотна форма и покупка. Сралекс има невероятно око и ще ви липсва по-скоро скоро, отколкото си мислите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Ман, "бездарна игра", аз да не съм гледал някой друг мач....
        Ами не знам кой мач сме гледали, но аз пуснах телевизора към 60тата минута, защото тогава взех да се притеснявам за залога си! От там до края головите положения бяха: удара с пета на Хендерсън, удара на Стиви Джи и дузпата!
        По едно време изкараха статистика за головите положения: 16-0, ама като знам как ги броят!
        Ей на това му викам бездарна игра, мачкане на топката 80 минути и срещу това 3-4 положения!
        На всичкото отгоре този флоп Фостър имаше две спасявания, които решиха мача...точно снощи реши да се прояви и той, да го е***

Коментар

• Според мен проблема дойде от отсъствието на Стъридж. Липсваха идеи в атака. УБА си бяха дошли за 0-0, но нямаше да го постигнат, ако атакувахме по-разнообразно. Около 70-тата минута статистиката показваше 18-0 goal attempts и 7-0 shots on target, но както често казва цитирания вчера Петел "Във футбола се броят головете". Съдията удари едно рамо с дузпата, но и там провал. В защита на всички е ясно, че сме слаби, а и Рейна рядко спасява повече от 2-3 удара в един мач. Явно ще доиграваме сезона за чест и слава
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ман, "бездарна игра", аз да не съм гледал някой друг мач....
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Типично манксче Кирлив си ти, льольо.

YNWA
              Не като манксче, казвам го като футболен фен, чийто отбор (аз си стисках палци за Ливърпул все пак) е показал толкова бездарна игра, че даже отбори от българската В група биха се срамували с нея

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Да не пропускаме да отбележим и смешната дузпа, която даде съдията. Толкова чисти дузпи не се дадоха на Пуул тази година и накрая им се даде най-смешната възможна
                тук съм напълно съгласен и все пак трябваше да им даде дузпа - имаше игра с ръка в 92-3 минута. Хората казват късмет, да, късмет е, но не може да имаш 24-25 положения за гол (хайде колко от тях са били реални е друг въпрос) и да ти вкарат с единствените 2, т.е. 3 атаки в мача. А на стивито дузпата ме лиши от едни потенциални 300-500 евро - кажи ми как да не го псувам. Да не говорим, че след това се навря като мишка (бахти и капитана) и не знам дали изобщо пипна топката или не, а имаше 15-на минути до края Това е голямата разлика между ливера и манчестър - на едните, като им помогне съдията, се възползват без скрупули, а другите са просто лузърпул
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дори и съдята не успя да спаси Ливърпул. Абсурден отбор е това.

И тоя Кутионио е колкото единия крак на Олсон.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Да не пропускаме да отбележим и смешната дузпа, която даде съдията. Толкова чисти дузпи не се дадоха на Пуул тази година и накрая им се даде най-смешната възможна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Наистина ви мразя! Еб*хти кирливото отборче!
                      Типично манксче Кирлив си ти, льольо.

YNWA

Коментар

Ей, кога не става, не става. Съдията квот можа напраи, ама овалът не вляа и не вляа....
                        Както коментирах преди 10-на дни, ако не е Джейми, ще е Стефчо, но явно и тази година ще гледаме мача отстрани...
                        абе аз на стефчо ти какво му мисля, не е истина просто: играх го гол на джерард, гол от дузпа за ливера, първи гол на джерард и победа на ливера, подсигурени с 1:2 и 2:3 и говедото му с говедо (т.е. проскубаното му пиле с проскубано пиле) да вземе така левашки да я бие тая дузпа За човек, който има толкова силен шут, подобно леко изпълнение е меко казано несериозно, но ливера са си ливера - няма такива ливади като тях.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ей, кога не става, не става. Съдията квот можа напраи, ама овалът не вляа и не вляа....
                          Както коментирах преди 10-на дни, ако не е Джейми, ще е Стефчо, но явно и тази година ще гледаме мача отстрани...
                          Наистина ви мразя! Еб*хти кирливото отборче! Доминираш на Емиратс и Етихад и с малко изтърваш победата, а после мъка и загуба от УБА у дома! Поне гостите да бяха играли нещо ами първия им удар във вратата беше този, който Рейна изби за корнера от който падна първия гол! А Ливърпул от 20 голови положения сигурно имаха 3-4 чисти...тъпотия пълна!

ПП Аз най-вече себе си трябва да псувам, защото си бях казал, Ливърпул и Над голове в един залог да не пускам! Ама на, подведох се от тези поредни 2-2 срещу силни отбори

Коментар

• Ей, кога не става, не става. Съдията квот можа напраи, ама овалът не вляа и не вляа....
                            И това ще мине ...

Коментар

• Abe Berbo oprawi li se we`e ot kontuziqta. Koga ]e go gledame pak?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                УБА са в много слаба форма от началото на календарната година. Не би трябвало да имаме проблеми да вкараме 2 гола, както и да спечелим с поне 2 разлика. Имаме и да си връщаме за онова 0-3 от първия кръг. По-проблемното ни домакинство ще бъде следващото - срещу лебедите и минчУ празников
                                При тях се получи малко смешна ситуация заради Одемвинге, който така или иначе седи резерва и поиска да напусне в посока КПР и да вземе тлъстата пачка, обаче не го пуснаха, а обстановката в отбора нещо се натегна яко! Дано отнесат 3-4 парцала и да не ставаме свидетели на геройско опълчение и 0-0 или 1-0 за който и да е от двата отбора!

Коментар

Working...
                                X