If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мислите ли, че Бербо ще играе отново в Шампионската лига?
добре, де, някое моди няма ли да го банне този, заедно с викторнфс или както там му е другия дразнещ ник. Ние тука си хортуваме благо, та благо и все ще се намери някое говедо да осере пейзажа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Като гледах наш'те как се мъчат вчера ми дожаля, че на стадиона нямаше снайперист да ги отърве от мъките. И какво значи липсвал ни Стъридж?Човека има всички на всичко 5 мача.Кога стана незаменим за отбора? С него сме други истина е ама все пак.
Никола успя за 20 минути да разкрие Коутиньо.Смех. Нов отбор, нова държава,нов език и Никола вече е готов с оценката.Задръж малко.Колкото за омразата на man_utd ..... Омразата е чувство, което изпитва низшия духом.Така че не се излагай, човече.Има по-важни неща в живота, в които да използваш силните емоции.
Според мен сме уцелили треньор, който ще сглоби супер отбор, просто му трябват време и нерви... Някой леф също няма да е излишен...
Лошото е, че ни трябват малко играчи с характер. Уилшър има силата да поведе отбор, Санти Касорола я няма.... Ако отбора се напълни с льохмани като Санти ще си седим на 4-6 място още няколко години... Хубавото е, че треньорът го вижда. Особено ми хареса, че наказа Шкъртел. Не знам какви са причините, но се радвам, че има характер за подобни постъпки. По същият начин постъпи и с Борини като видя, че не се справя... Стърлинг по същият начин ... Хубаво е, че имаме за треньор човек с поглед, това е най-важното. Играчите са малко по-преходни... Лошото е, че има доста хора с качества, но без характер - снощи Глен Джонсън беше типичен пример... Никакъв хъс да си поправя грешките и да се стреми да ги спре.. Трябва време, но посоката е правилна...
Ливърпул не е същият отбор без безпрекусловната подкрепа на феновете на Анфийлд Дано в най-скоро време нещата се променят - и на терена и на трибуните, защото това са нещата заради които тая игра си заслужава да се гледа и преживява!
Омразата ми в случая е сходна с тази на опарените инвеститори на БФБ, към мажоритарите на компаниите, в чийто акции са инвестирали и към институционалните инвеститори, които не са излязли да купуват евтини акции
Е колко пъти ще трябва да ви написвам мъдрости на чист български език - НИКОГА не играйте на мачове на Ливърпул....За да не се ядосвате повече ... и за да не мразите ..
Като гледах наш'те как се мъчат вчера ми дожаля, че на стадиона нямаше снайперист да ги отърве от мъките. И какво значи липсвал ни Стъридж?Човека има всички на всичко 5 мача.Кога стана незаменим за отбора? С него сме други истина е ама все пак.
Никола успя за 20 минути да разкрие Коутиньо.Смех. Нов отбор, нова държава,нов език и Никола вече е готов с оценката.Задръж малко.Колкото за омразата на man_utd ..... Омразата е чувство, което изпитва низшия духом.Така че не се излагай, човече.Има по-важни неща в живота, в които да използваш силните емоции.
Омразата ми в случая е сходна с тази на опарените инвеститори на БФБ, към мажоритарите на компаниите, в чийто акции са инвестирали и към институционалните инвеститори, които не са излязли да купуват евтини акции
Не мисля, че играха по-зле, отколкото игре например отборът на който ти симпатизираш. Просто в момента късмета е такъв.. Палачинката се обръща все някога, споко.. Аз пък от снощи съм 80 кинта на + ... то си личеше накъде отиват нещата след 70-тата минута..
Не мисля, че Ливърпул играха зле... за съжлаление не може да се подмени отбор лесно и за да се успява в Англия трябват характери. С Даунинг, Агер и Рейна не става..
Иначе евала на Перси - страхотна форма и покупка. Сралекс има невероятно око и ще ви липсва по-скоро скоро, отколкото си мислите..
отборът игра добре, дотолкова, доколкото може да се използва клишето "играли смо добро, али немали смо касмет" - това, че държиш топката в над 60% от времето, не те прави Барселона
За Персийчето - не знам какво изобщо се коментира: не съм фен нито на арсенал, нито на манчестър, но трябва да си сляп (или полки), за да отречеш, че след роналдо и меси (т.е. обратното), това е най-добрият фуДбалер в света. И цената, за която го продадоха, е повече от смешна, но това е друга тема.
П.С. Сралекс е ново - хареса ми
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На всичкото отгоре този флоп Фостър имаше две спасявания, които решиха мача...точно снощи реши да се прояви и той, да го е***
Тоя Фостър игра много уверено снощи, даже при дуспата си казах тоя вратар ще е хване....и после ме хвана яд що не са го взели в Арсенал. Мулумбу същата работа - много добър.
А Лукаку защо не си го вземат в Челси, според мен си е от класата на Торес и Д.Ба.
Ливърпул почнаха мача силно, но както споменахте Стърич липсваше, а този Борини не съм го виждал да направи свястно отиграване този сезон...в край на сметка един претендент по-малко за четворката
Коментар