If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо ново за нас! И в Англия нещата са ВСИЧКИ срещу Манчестър Юнайтед!
Вече съм писал, кои са дербитата, които играят червените дяволи по време на сезона:
мачовете срещу Ливърпул, Ман Сити, Арсенал и Челси!
А Ливърпул има дербита с Юнайтед и Евертън!
Ман Сити само с Юнайтед!
Арсенал с Юнайтед и Тотнъм!
Челси с Юнайтед...
Я споделете залозите за днеска?
Аз съм напускал бая неща ама повечето от английските Б и селски дивизии!
Иначе основните ми залози са че ПСЖ ще вкара / Селтик-Юве над 9 и Хъл-Дарби над 11 корнера / Г/Г на другите два мача в Чемпиъншип!
И аз гледах мача. Тоя Акпом е много добър. Коментаторът каза, че са го гледали скаутове на Барса в този мач.
аз пък мисля, че гледат капитана на младежите на испания Мигел който ще го гласят за заместник на 35-годишния Пуйол
Акпом нито ще играе , ако иде в Барса, а и Венгер вече го взе при гостуване в ШЛ след като през есента сключи професионалния си договор с което му доказа, че все повече ще му се гласува доверие
преди този мач от 21.00 часа младите артилеристи гостуваха на малките манафчета и Акпом пропусна да направи хет-трик и да ни донесе победата , но нямахме късмет ....................... второто полувреме играхме само на тяхната врата, но...
щеше ми се да беше гледал мача на младите топчии и после да те видя дали щеше да напишеш, че мача на лузърите ти е бил интересен
И аз гледах мача. Тоя Акпом е много добър. Коментаторът каза, че са го гледали скаутове на Барса в този мач.
Иначе за нас Паулъл и Жанузай направиха страхотен мач. Добре че беше вратарчето ни че иначе нямахте шанс.
добре, де, някое моди няма ли да го банне този, заедно с викторнфс или както там му е другия дразнещ ник. Ние тука си хортуваме благо, та благо и все ще се намери някое говедо да осере пейзажа
Тия никове са по Кампанията за платените драскачи от МЗХ, които трупат брой коментари, за да могат после да се пуснат по другите теми и да ВИКАТ "Айде ГРОБ"...
ти сериозно ли го мислиш това или просто се бъзикаш с лузерчетата
снощи пуснах мача на лузърите и на съседния телевизор пуснах фирмената телевизия "лузър тв" на която както винаги дават само публиката (без да дават терена - нямат права) ..................... толкова тихи привърженици не бях виждал в англия
жена ми доста се смя на лузърските фенчета
след 5-тата минута все повече пусках релакса на фотьойла и не знам кога съм заспал
преди този мач от 21.00 часа младите артилеристи гостуваха на малките манафчета и Акпом пропусна да направи хет-трик и да ни донесе победата , но нямахме късмет ....................... второто полувреме играхме само на тяхната врата, но...
щеше ми се да беше гледал мача на младите топчии и после да те видя дали щеше да напишеш, че мача на лузърите ти е бил интересен
Мачът, за който говориш е следващата седмица и вероятно ще завърши с нови унижения за Милан
Малииии какво съм гледал аз???
Тази година отбора е млад (средна около 24г),но смятам,че може да се надъха срещу барцилоната... стига тяхната схема да не 4-3-3-3
Коментар