IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• навремето един специалист във форума ни обясняваше за теорията на двудневния тренд .................... доживях времето да науча, че имало и шампионска мярка за последните две години

-------------------------

ами .................... добре тогава ................... взимам си бележка и ще си кажа мнението за англия

след загубата на еднократния шампион на англия от светците тази вечер, то вече може да честитим титлата на другия еднократен шампион

Коментар

• Полки, голям си задръстеняк знаеш ли? Вземи сложи край на мъките си най-накрая!

Като съм писал "двукратен" съм имал предвид последните 2 години! Разбира се че титлите им са повече...за това няма спор!

Коментар

• Красимир Анев 11-и в спринта на световното първенство в Чехия

Коментар

• Тази "новина" не знам дали е за тук или за "Бисери и вицове", но все пак:
          http://vbox7.com/play:07e14f7323

и тук, и там

Коментар

• Дори и Левандовски да напусне през лятото този тотален фейл, не мога да си го представя да води атаката на двукратния шампион на Германия!
            това може да го напише само тотално неадекватен човек

от една страна се спря развитието на едно младо момче и кариерата му бе жертвана само за да се спре да отиде при конкурентен отбор, а от друга страна да напишеш че ДОРТМУНД е двукратен шампион на Германия си е малоумщина от където и да го погледнеш

но когато гледаш футбол от 3 години така се получава

..................... и вече се чудел дали да постне инфото в тази тема или в темата "бисери и вицове"

Тази "новина" не знам дали е за тук или за "Бисери и вицове", но все пак:
            "Колко мъка има на този свят, Господи..."
            .
            Last edited by 2012; 08.02.2013, 18:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Юрген Клоп си хареса Маме Бирам Диуф

Дори и Левандовски да напусне през лятото този тотален фейл, не мога да си го представя да води атаката на двукратния шампион на Германия!

ПП Да видим Полкито като фен на Дортмунд как ще коментира "новината"!
              това само показва колко е сбъркан дъртия алкохолик дедо сашо

преди 4-5 години Арсен беше харесал този Диуф и щеше да го взима .................. дъртия алко като разбра това веднага даде 2 млн. повече за да го вземе .................... после историята е ясна

миналия месец се получи същото със заха .................. ВЕНГЕР го беше харесал за АРСЕНАЛ в случай, че Уолкът не преподпише ............... заха беше вариант "Б" и цената му беше 8 млн. в кеш и 4 мнл в бонуси през следващите 4 години

дъртия алкохолик като разбра, че ВЕНГЕР ще го взима веднага сложи 15 млн на масата и момчето се оказа при м@н@фите, а Уолкът си остана в АРСЕНАЛ

заха ................... поредния провален талант от дедо сашо

иначе Диуф ще пасне страхотно на Дортмунд, но ще му трябва малко време да свикне с отбора и да се оправи психически да игра е за голям отбор след щетите които му нанесе дъртия алкохолик дедо сашо...

харесва ли ти коментара ми???

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                Да това с ограничението на заплатите и според мен е правилно, но пък винаги могат вместо да предложат по 10 милиона заплата на година на новия Туре, примерно да му предложат 5 и да се снима в реклама на Етихад за още 5 на година...

в край на сметка това което се стремят да направят е да няма нови Чеслита и Ситита - като по този начин - ще облагодетелстват именно Сити и Челси, малко иронично ми се струва.
                абсолютно си прав ................... всичко е вятър и мъгла ........................ важното е малките да са натиснати в ъгъла, а големите да си правят каквото си искат

но така, било и така ще си бъде и занапред...

Коментар

в край на сметка това което се стремят да направят е да няма нови Чеслита и Ситита - като по този начин - ще облагодетелстват именно Сити и Челси, малко иронично ми се струва.
                  В краткосрочен аспект да. В дългосрочен, обаче конкуренцията ще се повиши и нещата ще се нормализират.

Много съм щастлив от тази промяна. Към този момент застрашени от новата мярка са само Сити, Челси и Ливърпул.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Да това с ограничението на заплатите и според мен е правилно, но пък винаги могат вместо да предложат по 10 милиона заплата на година на новия Туре, примерно да му предложат 5 и да се снима в реклама на Етихад за още 5 на година...

Коментар

Е то Сити всеки мач може да продава 5 билета на шейховете по 4-5 милиона долара парчето, предполагам има още хиляди начини на заобиколки....

Освен това даже и да ги нарушат последствията не са кой знае какви
                      - Secure owner funding for three years ahead
                      - Increased future financial information over the next three seasons.
                      И все пак независимо от това wage bill-а им не може да нараства с над 4м на година.

Мерките със сигурно не са съвършени или панацеа, но поне са стъпка в правилната посока.

Коментар

Е то Сити всеки мач може да продава 5 билета на шейховете по 4-5 милиона долара парчето, предполагам има още хиляди начини на заобиколки....

Съвсем правилни мисли.
                        До колкото си спомням вече има една такава "врътка". Сити ъф Манчестър стана Етихад за 400 млн. паунда, докато другите отбори "продават" името за 50-100 милиона...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Днес се случи нещо много важно за развитието на Английския футбол. Приеха ограниченията за харчене. Повече информация тук,

Коментар

• Има ли Чукове!? Ехх, защо Мейдън не бяха Топчии!??

http://www.youtube.com/watch?v=ulSwxQUHtgM

И все пак London forever!

Коментар

• Днес се случи нещо много важно за развитието на Английския футбол. Приеха ограниченията за харчене. Повече информация тук,

If the Premier League's new £105 million deficit cap across three seasons started three years ago 3 teams would be in breach: CFC, LFC, MCFC

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Нищо лично.Затова и cabron беше излишно.Ама карай.Никола ще те нахрани а аз само ще се подпиша под неговите думи

Коментар

Working...
                                X