IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Ха, т'ва ми напомни на времето с един познат в една компания коментираме и футбол. А той си беше фен на играта, но не и толкоз запален, т.е. гледа мачове човека но без много много да преживява и драматизира резултати. Та на въпроса кои отбори харесва беше изцепил: От Италия съм за Милан и Ювентус, а от Англия ми харесват Манчестър и Ливърпул... Та разни хора, разни идеали
    Всичко си има история:
    1. Милан първи ме впечатли от чуждите отбори, заради отбора с Ван Бастен, Гулит, Рийкард и компания!
    2. Барселона дойде като естествено допълнение към "портфейла ми" от отбори, на които симпатизирам, заради Стоичков разбира се!
    3. Горе-долу тогава започнах да подкрепям и Юнайтед, но след като английските отбори се върнаха на европейската сцена, защото до тогава нямаше къде да се гледа английски футбол!

А иначе като говорим за отбори, от същите страни мога да кажа, че в Англия ме кефи и Тотнъм, в Испания - Валенсия, а в Италия Рома! И при трите отбора, заради добрата игра, която са показали през годините!

Коментар

• УБА са в много слаба форма от началото на календарната година. Не би трябвало да имаме проблеми да вкараме 2 гола, както и да спечелим с поне 2 разлика. Имаме и да си връщаме за онова 0-3 от първия кръг. По-проблемното ни домакинство ще бъде следващото - срещу лебедите и минчУ празников
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Днес дано видим пореден добър мач на Ливърпул след гостуванията на Арсенал и Шити, щото съм сложил некой лев че ще вкарат над 1.5 гола!
        УБА бяха безобразни срещу Тотнъм и направо ми скъсаха нервите, надявам се да си тръгнат с пълна кошница! Само домакините да се върнат към типичното за тях, силни срещу силните и безобразни срещу слабите!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Аз съм и фен на БарЦилона и Милан!
          Ха, т'ва ми напомни на времето с един познат в една компания коментираме и футбол. А той си беше фен на играта, но не и толкоз запален, т.е. гледа мачове човека но без много много да преживява и драматизира резултати. Та на въпроса кои отбори харесва беше изцепил: От Италия съм за Милан и Ювентус, а от Англия ми харесват Манчестър и Ливърпул... Та разни хора, разни идеали

П.П.Е при теб нещата разбира се са различни, а и от самия ти ник си личи кой отбор ти е най-присърце! Късмет!
          Last edited by kev; 11.02.2013, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            к'о речи, от коя титла? Ти не беше ли фен на манчестър? Че вие за "тази" точно титла не участвате, т.е. участвате на кубертеновия принцип, а и там няма ФА
            Аз съм и фен на БарЦилона и Милан! Дори и Ман Юнайтед да падне от Реал, което е около 60% вероятно и Милан разбира се ще падне от Барса пак ще имам един отбор в топ 8!
            Без Байерн там шансовете на Барселона ще са с 33% по-високи, защото мисля само Байерн, Реал и ПСЖ могат да спрат каталунците в момента!

ПП Не само аз мисля по този начин:
            Липи: Барса, Реал, Юнайтед и Байерн са фаворити за ШЛ

А ако липсата на Касияс се усети по-качествено (а дано) може и два отбора да имам на четвъртфиналите!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Както цитираме тука една мисъл: "Ха дано, ама надали!"
              Ще е хубаво да можете да разчистите баварците от пътя към титлата ама малко вероятно!
              к'о речи, от коя титла? Ти не беше ли фен на манчестър? Че вие за "тази" точно титла не участвате, т.е. участвате на кубертеновия принцип, а и там няма ФА
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

А ве сега да си загравя колкото иска, че другата седмица няма да знае къде се намира! Тогава ша загрява като вади топката от мрежата след ударите на Жиру, Касорла и Уолкът
                  Както цитираме тука една мисъл: "Ха дано, ама надали!"
                  Ще е хубаво да можете да разчистите баварците от пътя към титлата ама малко вероятно!

Коментар

А ве сега да си загравя колкото иска, че другата седмица няма да знае къде се намира! Тогава ша загрява като вади топката от мрежата след ударите на Жиру, Касорла и Уолкът

Да видим ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А ве сега да си загравя колкото иска, че другата седмица няма да знае къде се намира! Тогава ша загрява като вади топката от мрежата след ударите на Жиру, Касорла и Уолкът

Коментар

• Ей това ме разби тотално:

Нойер загрявал с Мюлер на мача с Шалке, за да не измръзне

Коментар

• 12 от най-големите бисери на Петър Василев – Петела

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• А относно Гигс, за него няма друго определение освен ЛЕГЕНДА!

Коментар

• ...или с други думи: Крайно време беше Арсенал да спре да обиграва играчи за Ман Сити, ами да продаде някой и в Юнайтед...

Коментар

Working...
                                X