IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз го написах и в предния пост: всеки един от двата варианта ме устройва повече от нов сезон с:
    - перничаните начело;
    - една камара нови чужденци предимно 35+ годишни африканци с паспорти на 25-годишни или пияници от Сърбия;
    - 4-5 треньора, в това число Пената, Стойчо и Радуканов за по още едно кръгче;
    - всекидневни скандали с неизплатени задължения;
    - тупане на Майкъла в гърдите и скалъпени статийки "Армията става като Олд Трафорд" докато някой ден не се срути върху него стадиона (за справка великите му инвестиции през този сезон се изчерпват с оправяне на ложите, където да могат да се събират с аверите му да си поркат докато гледат);
    - домакински мачове с по 300 човека, на които не можеш да чуеш "Само ЦСКА", а неизменното "Вън боклуците", което създава атмосфера за всичко друго, но не и за футболен мач;
    - в крайна сметка къде с игра, къде с наши хора добутване до място в тройката и обещания за следващия сезон;

С приятели по време на изминалия сезон си говорихме, че рестартиране от регионалните групи не е нещо фатално и аз например с удоволствие бих ходил да гледам мачове на отбора, стига да видя промяна - юноши, които знаят за кой отбор играят и защо. Че няма да остане отбора дълго време в аматьорския футбол е ясно! При другият вариант губим един сезон в евротурнирите (нищо лошо, и без това нищо добро не ни чака тази година там) и печелим нон стоп подигравки за смяната на идентичността на отбора от левскарите...

Вероятно до десетина дни ще се знае какво се случва. Дано има благоприятна развръзка за нас! Само ЦСКА!!!
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      - аз лично бих ви симпатизирал във В група, така както ми бяха симпатични и БотевЪ тогава, но не бих ви подкрепил под каквото и да е обединение като ЦСКА (Микре).
      Силно се съмнявам, че би подкрепил ЦСКА където и да е било, когато и да е било
      А тия апокалиптични думи на Гришата са повод за извиване на ръцете на боклуците, които искат да вземат нЕкои лев за акциите.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Пичуви, а някой ще ходи ли на снукъра през уикенда в Универсиада - не знам доколко се тачи този спорт тук, но всичко големи имена ще са в София този уикенд
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хаки, кажи сега теб кой вариант те устройва повече - да ви купи гришата и да сте изкуствено създание тип Локо 19?6 (кюстендил), Берое (Галата-Тетевен) или предпочиташ Ботев (сопот), който макар и минал през В група пак е обект за подигравки, заради купения лиценз. Аз лично сичтам, че ако не дай Боже Левски е в подобна ситуация, бих предпочел варианта с най-, ама най-ниското възможно нио, без обединявания с който и да е, а когато отборът ми може, нека тогава да играе в "елита". Фиорентина играха в Г група, Наполи във В, а Рейнджърс са на най-ниското съпало в Шотландия, а който и да е от тези клубове е повече от Левски и ЦСКА общо взети заедно. Няма нищо срамно в това да паднеш, срамно е да не можеп да се вдигнеш - аз лично бих ви симпатизирал във В група, така както ми бяха симпатични и БотевЪ тогава, но не бих ви подкрепил под каквото и да е обединение като ЦСКА (Микре).
          П.С. Естествено, не съм запознат с дълговете на чорбата и какво и що, най-добре е да си платят всичко и да са си в А група - аз лично не искам да изпадате, но не искам и да убивате отбори като Сливен, Пирин и Ботев, макар всеки от тези отбори да си го залужи, като така и не се научиха, че сте доста некоретни платци, ама пък нали си имат червени шамани за ръководства
          П.П.С. И успех в евротурнирите - искрено пожелание
          Last edited by Грую Груев; 07.06.2013, 13:07.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• хахаха, ама вие не разбрахте ли, че ако изобщо се конкурираме за нещо и сме в нечии сметки, то голямата заплаха за това прословуто 2-ро място е Дания, а не Чехия - чеците така или иначе са пътници, ама не към Рио
            Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            На Х намирисва, ама май най-добре е да си ги очаткат и да ги откажат от борбата за второто място! Ние първи така или иначе няма да станем!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
              Абе днес италианците дали ще думнат чехите. Много добре ще се получи. А още по-добре е Х.
              На Х намирисва, ама май най-добре е да си ги очаткат и да ги откажат от борбата за второто място! Ние първи така или иначе няма да станем!

Коментар

• Абе днес италианците дали ще думнат чехите. Много добре ще се получи. А още по-добре е Х.

Коментар

• Нашето момче, ако успее
                  да забие и Херцогинята...
                  http://life.dir.bg/news/grigor-dimit...altan-14095605

Коментар

• Това го знам и оценявам и двата варианта (да фалираме и да играем в окръжните или да вземем лиценза на Литекс) като по-добри от още един сезон мъки и неразбории като последните два...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Хахаха 2 седмици все едно нямаха ток и сега събраха сили да надигнат глави. Сигурно са се нарадвали вече на калъфките и сега оригиналничат. На връх юбилея пак ще бършат сополи и ще събират хореографията
                      Хаки, след като Левски здраво върви "по стъпките на Селтик" ЦСКАту щяло да става като Глазгоу Рейнджърс!
                      Догодина шампион на А-група...ама А-регионална!!!

Гриша Ганчев: ЦСКА е мъртъв клуб с 35 млн. лева дългове

Гриша Ганчев със сигурност знае колко пъти е искал да инвестира в ЦСКА под една или друга форма, но със сигурност не знае колко пъти и като какъв е спряган за благодетел на армейците. При всяка криза на "Българска армия" името му е замесвано като спасител на клуба. Вчера в офиса си Ганчев даде интервю за "Тема Спорт"
                      .....
                      Интервю на Желю Станков

Коментар

• Хахаха 2 седмици все едно нямаха ток и сега събраха сили да надигнат глави. Сигурно са се нарадвали вече на калъфките и сега оригиналничат. На връх юбилея пак ще бършат сополи и ще събират хореографията
                        Last edited by Hakkinen; 06.06.2013, 16:53.

Коментар

• Сектор "Б" се гаври с ЦСКА и Гриша Ганчев

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            ще се сетиш, ти, ще се сетиш - същий Ливърпул, маа те не успяха с купата Иначе си остават за историята - единственият клуб печелил ЩЛ и ЛЕ в поредни години в тази последователност и според мен този рекорд скоро няма да бъде бит, а ако премахнат правилото 3-тия от ШЛ да ходи в ЛЕ, рекордът става вечен
                            Да не забравяме че са ЕДИНСТВЕНИЯ ОТБОР КОЙТО ПРИТЕЖАВАШЕ И ДВЕТЕ КУПИ ЕДНОВРЕМЕННО! ....Верно за 1 седмица, но все пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Това е било стратегия, за да се преместят в другия турнир и да спечелят и другата купа
                              ще се сетиш, ти, ще се сетиш - същий Ливърпул, маа те не успяха с купата Иначе си остават за историята - единственият клуб печелил ЩЛ и ЛЕ в поредни години в тази последователност и според мен този рекорд скоро няма да бъде бит, а ако премахнат правилото 3-тия от ШЛ да ходи в ЛЕ, рекордът става вечен

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Абе Шахтьор голям спаринг партньор им беше последната година...както им помагаше да поддържат форма, така и изхвърли действащия шампион още в груповата фаза...(май това беше първия шампион дето така се оака)!
                                Това е било стратегия, за да се преместят в другия турнир и да спечелят и другата купа

Коментар

Working...
                                X