If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
That awkward moment when Real Madrid fans don't defend the red card as much as Chelsea, Man city & Liverpool fans
Мислиш ли, че е случайно... Просто феновете на отборите от Англия се нагледаха на какво ли не последните години. За тази година справка мачовете ви с Челси и Ливърпул бяха нагледен пример...
Ето точно за това ме е толкова яд. Ако бяха ни надиграли, както и очаквах нямаше да се нервирам. Но този "червен" картон прецака мача.
не се нерви де, да ме беше питал - просто ви проклех да не продължите, щото си имах една закачка с едни други хорица и те така А и не заслужавахте да продължите, каквото и да си говорим - просто с опълчение смао не става. Милан си биха барса заслужено - имаше опълчение, но имаше и игра, при вас имаше основно опълчение и пазане на резултата. Сега за червения картон - според мен нямаше такъв, но пък от друга страна удар в гърдите с топката какво е? Крак на такава височина какво е? Помните ли там едни опасни влизания, дето дори недокваха играчи и спорихме с вас тук, та ми обяснявахте, че си били червени картони, нищо че липсвал дори контакт.
Така че споко, ще си вземете титлата и т.н. - там съм ви я пожелал
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мда, да си припоним предишния им гастрол на Меаца срещу Интер - червен картон за Мота още в средата на първото полувреме и после яка обсада. Съгласен съм за картоните, даже може да ги пробвам следващата седмица
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
На теб може да не ти пука, но повечето фенове на Ливърпул не са били толкова щастливи от гола на Агуеро в последните секунди на миналия сезон, който им спечели титлата.
тоа не беше ли от Сити бре ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Не ги включих, защото все още не е сигурно, че продължават за разлика от отборите, които споменах
Трагичната форма на Барса от последните няколко седмици и двата гола аванс за Милан ги правят сериозен фаворит, но ще видим какво ще стане. Освен това попаднах на една теория в нета в стил Сашо Диков, че каталунците са пуснали на Милан, за да получи Берлускони по-добър резултат на изборите в Италия, но реванша щял да бъде различен
Въобще не отписвайте Барса другари... Това, че имат спад в представянето, по никой начин не означава, че Милан ще продължи... Като нищо ще им зашият два гола за едно полувреме и после само гледайте ... В реванша на Камп-а мисля, че ще има много картони... Видя се (след края на втория мач с Реал), че барселонци са се разглезили от успехите и никак не могат да губят... това може да ги подхлъзне лошо ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Нещо много си се объркал.Изобщо не съм тъжен.Особено пък заради мача вчера.Изобщо не ми пука.
На теб може да не ти пука, но повечето фенове на Ливърпул не са били толкова щастливи от гола на Агуеро в последните секунди на миналия сезон, който им спечели титлата.
Защо не включваш Милан в тази бройка! След като направиха смешни Барселона и с цяла Африка зад тях няма как да ги подценяваме
Не ги включих, защото все още не е сигурно, че продължават за разлика от отборите, които споменах
Трагичната форма на Барса от последните няколко седмици и двата гола аванс за Милан ги правят сериозен фаворит, но ще видим какво ще стане. Освен това попаднах на една теория в нета в стил Сашо Диков, че каталунците са пуснали на Милан, за да получи Берлускони по-добър резултат на изборите в Италия, но реванша щял да бъде различен
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ако се стигне до сблъсък между машината и Реал, това ще е нещо грандиозно, но Юве, ПСЖ и Дортмунд също не са за подценяване. Интересни четвъртфинали предстоят
Защо не включваш Милан в тази бройка! След като направиха смешни Барселона и с цяла Африка зад тях няма как да ги подценяваме
Нека всеки ден да ви рай, като този. Иначе сте тъжни, просто щото сте слепи, така и не можете да прогледнете, че отборът ви е бутан жестоко и... имате и сериозен късмет. Когато обаче има ЕДИН път сте без късмет и вече ще се мре... Няма да ходим по интервюта, ще обвиняваме всички и всичко.
Без арогантният дедо Сашо, който може да си позволява да влиза на терена и да говори ПО ВРЕМЕ НА ИГРА на страничния съдия и никой не му прави нищо за такава постъпка.... Сте умрели. Сега просто сте жалки ревльовци.
Коментар