Първоначално изпратено от noker.bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеРоберто Мартинес поема Евертън, което много ме радва. Евертън ще станат още по-симпатичен отбор, макар че преходът от дърводелието на Мойс към по-атрактивния стил на Мартинес може и да се окаже труден, ще видим. А Сити правят поредния си безумен трансфер, който ще е пълен провал:
Нападателят Единсон Кавани обсъди с Манчестър Сити условията по личния си договор при предстоящ трансфер на футболиста, информира Goal.com. Уругваецът ще получава по 150 хиляди паунда седмично, ако се стигне до крайното финализиране на сделката.
Очаква се, Манчестър Сити да се договори с настоящия клуб на играча – Наполи.
В сделката за привличането на Кавани англичаните ще предложат 25,5 милиона паунда и Един Джеко.
Стойността на босненския футболист възлиза на 25 милиона паунда, а самият той получава по 110 хиляди паунда седмично.
Единсон Кавани се присъедини към Наполи през юни 2010 година. От тогава уругваецът реализира 102 гола в 124 мача за италианския клуб във всички надпревари.
Коментар
-
Роберто Мартинес поема Евертън, което много ме радва. Евертън ще станат още по-симпатичен отбор, макар че преходът от дърводелието на Мойс към по-атрактивния стил на Мартинес може и да се окаже труден, ще видим. А Сити правят поредния си безумен трансфер, който ще е пълен провал:
Нападателят Единсон Кавани обсъди с Манчестър Сити условията по личния си договор при предстоящ трансфер на футболиста, информира Goal.com. Уругваецът ще получава по 150 хиляди паунда седмично, ако се стигне до крайното финализиране на сделката.
Очаква се, Манчестър Сити да се договори с настоящия клуб на играча – Наполи.
В сделката за привличането на Кавани англичаните ще предложат 25,5 милиона паунда и Един Джеко.
Стойността на босненския футболист възлиза на 25 милиона паунда, а самият той получава по 110 хиляди паунда седмично.
Единсон Кавани се присъедини към Наполи през юни 2010 година. От тогава уругваецът реализира 102 гола в 124 мача за италианския клуб във всички надпревари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеТогава искам да съм Валдес, а не Роналдо. От високо тежко се пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе познах Колче!
Айде честито за требъла от мен!
Един чудесен завършек на един много силен сезон !!!
Прекрасен подарък за Хайнкес !!!
Сега заслужена почивка за отбора, а после Жосепката да му мисли ...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСъщо е вярно ...
Вил сии ...
Айде честито за требъла от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнениеOans, zwoa, drei, gwunna!! Bayern München
Super Bayern Super Bayern, Hey, Hey
Super Bayern Super Bayern, Hey, Hey
Коментар
Коментар