IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    +1

Най-малкото за това, че прилича на герой от филмите на Тарантино и Робърт Родригес

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            маранди, глей ся, аз очила принципно не нося,освен когато гледам тъвъ,а сини съм имал само веднъж в живота си - около 96-та, ако не ме лъже паметта, че бяха много модерни.
            Никой не му отрича на Любо без ташак, але, але достойнствата като състезател в Испания, макар че най-големият успех на национала се случи именно в негово отсъствие - може и случайност да е, не знам, просто факт. Говорим за тренерската му кариера, а там Супата къмто Кауня е точно в такова съотношение, както кауня към Супата като играч Все пак гледаме фуДбол не от вчера, нали? Щото единият е с "правилния футбол", ама другия е "шъ играем и шъ съ борим - резултатът няма значение, а който не ме харесва: да духа супата". Та за Супичката като тренер - айде нема нужда - кой от големите отбори бихме? Та ние трявваше един мач с Армения да вземем и си го отнесохме Ама не, да сме били дали шанс на Супата, щото имал бил кредити да плаща, та да не затъва човечеца - към сакатите трябва да се отнасяме със съчувствие.

Все е едно, не беше точно по темата, но ако искаме да имаме футбол в Бг, то си трябва чужд тренер - нашите просто не стават. както трябват и чужди съдии за дербитата и т.н. Това ни е шанса, ама на, не щем, щото нали уж хем не сме патриоти и наричаме нацисти тези, които обичаме Родината си, хем като кажеш, че нещо не струва, ми се ревва, ама как, българско било. Ами няма лошо, ама поне малко качество да покаже, ако може, че то еволюция, еволюция и докато се научил даденият човечец на труд и творчество и взел та се споминал
            От Пламен Марков досега, дет' ни класира за последно - никога не сме били толкова близо ( на 2 мача до бараж ).

П.П. Нормално е като Малката Перука пуска гол на Италия от никакво положение и вика някакъв малоумник Бодуров, дет' прави дузпа с червен картон с Армения.

Ко очакваш? Ай, да си пооправите съдийстовото първо и после да ръсиш присъди.

П.П. Тоя Макриев е Гондзю 2 - игра с лакти във въздуха, ама червен картон - йок.

Пак ще ви бием сега - спокойно - нищо, че ни извадихте 7 играча от отбора. И гол няма да вкарате пак

То, няма да е полегнала е Тодора като днес мача с Мърльо.

Коментар

• маранди, глей ся, аз очила принципно не нося,освен когато гледам тъвъ,а сини съм имал само веднъж в живота си - около 96-та, ако не ме лъже паметта, че бяха много модерни.
              Никой не му отрича на Любо без ташак, але, але достойнствата като състезател в Испания, макар че най-големият успех на национала се случи именно в негово отсъствие - може и случайност да е, не знам, просто факт. Говорим за тренерската му кариера, а там Супата къмто Кауня е точно в такова съотношение, както кауня към Супата като играч Все пак гледаме фуДбол не от вчера, нали? Щото единият е с "правилния футбол", ама другия е "шъ играем и шъ съ борим - резултатът няма значение, а който не ме харесва: да духа супата". Та за Супичката като тренер - айде нема нужда - кой от големите отбори бихме? Та ние трявваше един мач с Армения да вземем и си го отнесохме Ама не, да сме били дали шанс на Супата, щото имал бил кредити да плаща, та да не затъва човечеца - към сакатите трябва да се отнасяме със съчувствие.

Все е едно, не беше точно по темата, но ако искаме да имаме футбол в Бг, то си трябва чужд тренер - нашите просто не стават. както трябват и чужди съдии за дербитата и т.н. Това ни е шанса, ама на, не щем, щото нали уж хем не сме патриоти и наричаме нацисти тези, които обичаме Родината си, хем като кажеш, че нещо не струва, ми се ревва, ама как, българско било. Ами няма лошо, ама поне малко качество да покаже, ако може, че то еволюция, еволюция и докато се научил даденият човечец на труд и творчество и взел та се споминал
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами горе-долу същото може да секаже примерно за един Люб де ла Суп, за който родните джурналясти ревнаха като луди как сме имали наглостта да му се постваят цели да се вил класирал за евро 2016, за което щесе класират половината отбори от Европа Ама как, моля ти се - та много по-добре е да се гради тим за 2068 С Мърльо е същото, разликата е, че единият има един 1/4 финал за ЛЕ и влизане в ШЛ, а другият - купена титла на Бг.

Дайте да си говорим честно - добри Бг тренери няма. Имаше един луд калитар - чичо Пенчо и никой друг. Ни един. Има няколко посредствени и до там

Колкото до мача ни с Ботев - мисля, че познах почти всичко, което можеше да се познае. И нее виновен Мърльо - просто прекалено много мръсотия има във футбола ни, а понякога са прекалено тъпи и пускат един и същ сценарий многократно Жалко
                Ее ... ай, пак сложи сините очила да'е ...

-------------------
                'аскофския каун, където види Любо Едномъдия може само да коленичи и да му иска автографи.

Над 100 гола в Испания - шампион и носител на купата на Испания и голмайстор - точно тогава. С над 10 гола във вратата на Реал Мадрид.

Ко сравняваме в момента, че не мога се сетя?
                -------------------

Марков го махнаха за 3 равни мача и сложиха Гъзоликия за национал треньор - да си делкат с Боби и Насо 300к заплатка на Мърльо.

В момента БГ отбора ни нищо общо с тогава, когато даже Кипър ни отнесе с 4 на 1 за сефте в хисторито.
                --------------------

Груйчи, телюгите сте мега-пристрастни, браточка

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Гъзоликий от 'аскову, който отбор не е хванал - него не е съсипал.

Интересно, още колко време ще го траят тоя некадърник някъде. Явно си плаща по медиите на журналистите да го превъзнасят.

П.П. Ся ще видиш как ще се мята на другите отбори. Тук го денсят като приятелско мачле
                  ами горе-долу същото може да секаже примерно за един Люб де ла Суп, за който родните джурналясти ревнаха като луди как сме имали наглостта да му се постваят цели да се вил класирал за евро 2016, за което щесе класират половината отбори от Европа Ама как, моля ти се - та много по-добре е да се гради тим за 2068 С Мърльо е същото, разликата е, че единият има един 1/4 финал за ЛЕ и влизане в ШЛ, а другият - купена титла на Бг.

Дайте да си говорим честно - добри Бг тренери няма. Имаше един луд калитар - чичо Пенчо и никой друг. Ни един. Има няколко посредствени и до там

Колкото до мача ни с Ботев - мисля, че познах почти всичко, което можеше да се познае. И нее виновен Мърльо - просто прекалено много мръсотия има във футбола ни, а понякога са прекалено тъпи и пускат един и същ сценарий многократно Жалко
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    БОТЕВ не е вкарвал гол при гостуването си на отбор от топ 8 в България

за мърльо най-важно е да не загуби, а победата на чужд терен не влиза в графата за правилния му футбол
                    мърльо може да се похвали, че отбора му е вкарал гол при гостуване на тим от топ 8 след 10 ялови опита тази сезон
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

преди нова година мърльо направи всичко възможно и ви подари победата с 1-0 и ви изкара от кризата тогава

няма да се учудя и сега отново мърльо да покаже, че е синьо говедо и пак да ви изкара от кризата

ако знам, че ще изгонят говедото от БОТЕВ след днешна загуба бих се радвал да победите
                      кауна отново изкара говедата от кризата, Цветан Василев ще го изгони едва лятото

Коментар

тцъ, ако изобщо има гол, то той ще е за Левски, но мисля, че ще си свърши 3:1. На реванша - бойка загуба - 1:0 или 2:1 и всички са доволни
                        Гъзоликий от 'аскову, който отбор не е хванал - него не е съсипал.

Интересно, още колко време ще го траят тоя некадърник някъде. Явно си плаща по медиите на журналистите да го превъзнасят.

П.П. Ся ще видиш как ще се мята на другите отбори. Тук го денсят като приятелско мачле

Коментар

щом кауня пуска ВАндер значи ще вкараме поне 1 гол
                          тцъ, ако изобщо има гол, то той ще е за Левски, но мисля, че ще си свърши 3:1. На реванша - бойка загуба - 1:0 или 2:1 и всички са доволни

Коментар

• щом кауня пуска ВАндер значи ще вкараме поне 1 гол

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Левски ще спечели купата ,няма начин .Юбилея си е юбилей.Коеефицента за
                              Левски беше 2,5.
                              беше 2,7 по обяд към 12.30 - заложих и си ги взеха като поведохме с 2:1 при коеф 1,5 - ще се радвам да си бием хубаво, пък малко пари, дето съм пропуснал да спечеля, ще ги прежаля с кеф
                              Според мен маяът свърши вече

Коментар

• ахахаах, Божинов вкара гол

Коментар

Working...
                                X