If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пернишката измет съсипа ЦСКА - няма къде да ходим в Европа с 13 полеви играчи, пълен абсурд е най-креативният играч на терена да е 19-годишно лапе, а единственият читав играч, дето можеше сам да бие тия вафладжии, пернишките чукундури да го продадат 24 часа преди първия мач, без въобще да уведомят треньора !!!
И какви са тия попълнения - някакви цигани, дето не могат да спират топката (оня нелсънов ли е, какъв е - само два пъти пипна топката цял мач), Жужето - пълна скръб, Тошко - само една душица му е останала, разните там Присов, Анисев - само гол ентусиазъм, качества - нула - тактическа грамотност - нула !!!!
Пълна измет просто, това отбор за Б група не е, камо ли за Европа...
... ама пък вчера и домузите бяха наказани по най-гнусен начин за криминално спечелената титла - дори ги и поливали с бира хърбатите, за наказание, дето мутрите на домузът пребиваха фенове на ЦСКА.
+11111
Направо си е за треперене с тази игра, дали ще останем в А група...?
Гледам, че и подуене ги е.ат.... поне на тях се надявах нещо да направят - нищо че съм ЦСКА-р... е, те все още имат надеждица... май при 1:2 те продължават...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Пернишката измет съсипа ЦСКА - няма къде да ходим в Европа с 13 полеви играчи, пълен абсурд е най-креативният играч на терена да е 19-годишно лапе, а единственият читав играч, дето можеше сам да бие тия вафладжии, пернишките чукундури да го продадат 24 часа преди първия мач, без въобще да уведомят треньора !!!
И какви са тия попълнения - някакви цигани, дето не могат да спират топката (оня нелсънов ли е, какъв е - само два пъти пипна топката цял мач), Жужето - пълна скръб, Тошко - само една душица му е останала, разните там Присов, Анисев - само гол ентусиазъм, качества - нула - тактическа грамотност - нула !!!!
Пълна измет просто, това отбор за Б група не е, камо ли за Европа...
... ама пък вчера и домузите бяха наказани по най-гнусен начин за криминално спечелената титла - дори ги и поливали с бира хърбатите, за наказание, дето мутрите на домузът пребиваха фенове на ЦСКА.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
ЦСКА,Левски и Литекс едновременно...т.е. в една година,което ми припомня един спор по-надолу - Литекс завърши 0:0 в първия мач срещу Брюж(или някакви други белгийци) и 2:2 във втория...
Гент или Генк? Един от двата отбора, май беше Генк.
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Верно бе, аз тогава си казах баси футбола направихме, ама ние и сините се поо....ме.
Погледнато оптимистично, сега, след първите мачове, изглеждаше, че има възможност да вкараме 4 отбора - не е невъзможно Локо да вкара някой гол и да удържи
Извинявай Ман, нещо ме е нагрело слънцето, кой е първият отбор в групите на ЛЕ?
ЦСКА,Левски и Литекс едновременно...т.е. в една година,което ми припомня един спор по-надолу - Литекс завърши 0:0 в първия мач срещу Брюж(или някакви други белгийци) и 2:2 във втория...
Коментар