If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За това го написах и аз по-горе. Не толкова, че вече са ги дрънчали, а защото тея смешници (динамото) ако не ги бутат съдиите нормално да паднат с много...дори от отбори от класата на Лудогорец и Шериф...жалко защото имахме шанс за 2ри български отбор в групите...ама пак нашите простотии!
Дано поне Домус си е направил изводите и догодина влезе малко по-подготвен в надпреварата... с неговите пари (и щедрост,все още) не вярвам някой да успее да измести Лудогорец Арина(как звучи само !!! ) от върха в БГ
За това го написах и аз по-горе. Не толкова, че вече са ги дрънчали, а защото тея смешници (динамото) ако не ги бутат съдиите нормално да паднат с много...дори от отбори от класата на Лудогорец и Шериф...жалко защото имахме шанс за 2ри български отбор в групите...ама пак нашите простотии!
Извинявай Ман, нещо ме е нагрело слънцето, кой е първият отбор в групите на ЛЕ?
Вярно не са влизали - моя грешка ...но са дрънчали Динамо З с дузпи,така че ... не се знае...
Шериф вече са играли в ШЛ,като на вратата им е наше момче... спартаклийче ...
и си мисля,че са доста разочаровани от развоя на срещата... определено щеше да им по-лесно да влязат в групите,но нашите са си виновни... поне в ЛЕ щяхме да имаме представител...
Знаем за нашето момче - спартаклийчето, ама първо - той щеше да преминава в ЦСКА и въпреки че нещата отиват по-дяволите май вече не е титуляр на шерифската значка!
Освен това мисля в групите на ШЛ не са влизали, а имат успехи в ЛЕ - разбира се и са дрънчали хърватското динамо!
[QUOTE=man_united;1059287963...ще спомогне молдовския футбол да запише участник в груповата фаза на ШЛ.
...[/QUOTE]
Шериф вече са играли в ШЛ,като на вратата им е наше момче... спартаклийче ...
и си мисля,че са доста разочаровани от развоя на срещата... определено щеше да им по-лесно да влязат в групите,но нашите са си виновни... поне в ЛЕ щяхме да имаме представител...
Разбира се, винаги можем да се върнем и по-назад към "епичните" сблъсъци с Кула, но това се явява изключението, което потвърждава правилото, че с посредствените отбори в Европа нямаме особени проблеми.
eй, това за Зулу из Кулу го бях забравил - пореден пример за морал-волеви качества - 0:0 в първия мач и 1:1 в реванша - Кратунчев в 119, ако не ме лъжат спомените Иначе силен мач, завършил почти с обрат ви беше с бешикташаците - 2:0 там и 2:0 за вас тук, но ви прецакаха в продълженията. Няма да забравя и трансшеранта "На нож" - много силна и въздействаща картина, което, не мога да не призная, е най-надъхващата хореография на Бг отбор, която съм виждал!!!! Друг е въпросът дали наемниците и мангалите в чорбата тогава я рабраха.....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Отборът от Словения наистина е доста слаб и аз очаквам да рухнат след първия гол. Въпросът е дали той ще дойде в сравнително ранен момент от мача или ще е някъде към последните минути. Преди 2 години пак на тази фаза от турнира играхме с ТНС и пак имаше 80 минути мъки и безумно слаба игра, но накрая мача завърши (не съвсем заслужено) 3-0. Разбира се, винаги можем да се върнем и по-назад към "епичните" сблъсъци с Кула, но това се явява изключението, което потвърждава правилото, че с посредствените отбори в Европа нямаме особени проблеми.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Много ще разчитам на споменатите морално-волеви качества довечера на нашия мач, защото спортно-техническите такива са доста ограничени в момента с едно-две изключения. Пък и се очертава да имаме трима полеви играчи на резервната скамейка, от които двама централни защитници и не знам ако се закучи мача какви промени ще се правят, за да можем да отбележим
Споко.Стойчо и Нанков тренират здраво и ще са на линия за първия кръг от първенството.
Много ще разчитам на споменатите морално-волеви качества довечера на нашия мач, защото спортно-техническите такива са доста ограничени в момента с едно-две изключения. Пък и се очертава да имаме трима полеви играчи на резервната скамейка, от които двама централни защитници и не знам ако се закучи мача какви промени ще се правят, за да можем да отбележим
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
а, не, няма проблем, прерових пак статистиките и си спомних още 2 мача, хем бяха сравнително скоро - ЦСКА-Парма - 0:0 в София и 1:1 в Парма и Левски-Бран - 0:0 в София и 1:1 в Берген. И пак в този ред на мисли за "морално-волевите" качества - Клуж-Левски - 4:1 в първия мач и 5:1 на реванша в София - единственият Бг отбор заличавал 3 гола пасив в първия мач, както и Юве-ЦСКА 2:0 и 4:1 за нашите в реванша - вярно малко в по-друго време са били тези мачове, но все пак....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар