IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
    Утре захлеби и от единицата на Ботев. Да не пропуснеш! Присмял се Груйо на Хуйо..., ама Хуйо му го... Смешен си. Разбирам, ако вие цъфтяхте и гергини връзвате да се пъчиш, ама при положение, че не знаете къде сте..., е глупаво е!!!
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      айде поредната препила чорбица - дори не е разбрал за толкова години във форума, че емос-а е левскарче Но все пак понятията чорбе и умствен потенциал са не съвместими величини Наистина не разбирам как може да не сваляте розовите очила и да си мислите, че имате отбор и че тройчо е тренер само защото бие жалкото подобие на футболна формация мърсящо фланелките в синьо, а сателитите от Ловеч, Стара Загора и Пловдив ви полягат за добър ден. Срамът, който лепнахте със Зимбру е сравним само с нашите изпълнения в Казахстан, само дето при казахаите поне кинта има, а в Молдова и това няма, но пък някои хора захлебиха добре. А вие вЕрвайте...
      Аз каквото съм разбрал съм разбар малинено червена мушмуло, тоест... нещо мораво. Сега разбра ли ме "морав потенциал"?!!! ))

Коментар

Мда, прокобата вече започва да действа, то тя си започна от предния кръг де. откакто ги проклех - преди имаха 1 загуба в 10 мача, а вече заредиха 2 поредни Да звънка някой от арсеналчетата във форума на Менгер и да му каже да прати някой паунд, за да вдигна прокобата, че иначе ви улетя сезона - ще идвате да ме молите като онези от Бенфика след 50 години без титла в Европа, заради прокобата на Гудман Щом като дори и подобието на отбор от селската част на Манчестър ви би, при това с ултра експериментална защита, то какво да говорим повече....

За чорбата - благодаря за хубавия коеф за Х, захлебих доволно, пожелавам ви успешна зашита на второто място и дано избегнете фалита с някое успешно ИПО, с което поне да си оправите кенефите в градината с жълъдите, че с тези екокенефи в момента осмърдявате цялата околност, а все пак и майки се разхождат там, не са само розовобузи, дето не се впечатляват от помия
        Утре захлеби и от единицата на Ботев. Да не пропуснеш! Присмял се Груйо на Хуйо..., ама Хуйо му го... Смешен си. Разбирам, ако вие цъфтяхте и гергини връзвате да се пъчиш, ама при положение, че не знаете къде сте..., е глупаво е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          ...
          айде поредната препила чорбица - дори не е разбрал за толкова години във форума, че емос-а е левскарче Но все пак понятията чорбе и умствен потенциал са не съвместими величини Наистина не разбирам как може да не сваляте розовите очила и да си мислите, че имате отбор и че тройчо е тренер само защото бие жалкото подобие на футболна формация мърсящо фланелките в синьо, а сателитите от Ловеч, Стара Загора и Пловдив ви полягат за добър ден. Срамът, който лепнахте със Зимбру е сравним само с нашите изпълнения в Казахстан, само дето при казахаите поне кинта има, а в Молдова и това няма, но пък някои хора захлебиха добре. А вие вЕрвайте...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не знам какво са изплатили (не ги следя, но се съмнявам да са го направили), обаче тези лайнарници от асАнал ми осраха 18 коеф - права колонка с всички мачове от вчера без ранният Вярно, играна само с 10 евро, но си заминаха 350 кинта печалба Така че сори фенове на Анала, но аз проклинам този отбор да не се класира за ШЛ догодина, а Венгер да ви е завинаги начело!!! А който съм прклел, не е прокопсал - бахти скапаните ливади
            Мда, прокобата вече започва да действа, то тя си започна от предния кръг де. откакто ги проклех - преди имаха 1 загуба в 10 мача, а вече заредиха 2 поредни Да звънка някой от арсеналчетата във форума на Менгер и да му каже да прати някой паунд, за да вдигна прокобата, че иначе ви улетя сезона - ще идвате да ме молите като онези от Бенфика след 50 години без титла в Европа, заради прокобата на Гудман Щом като дори и подобието на отбор от селската част на Манчестър ви би, при това с ултра експериментална защита, то какво да говорим повече....

За чорбата - благодаря за хубавия коеф за Х, захлебих доволно, пожелавам ви успешна зашита на второто място и дано избегнете фалита с някое успешно ИПО, с което поне да си оправите кенефите в градината с жълъдите, че с тези екокенефи в момента осмърдявате цялата околност, а все пак и майки се разхождат там, не са само розовобузи, дето не се впечатляват от помия
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              `Чорби,свали очилата.Явно изблъскаване с ръка на тунчев срещу Мисиджан ПРИ ОТКЪСВАЩА АТАКА ИИИ нищо.Пет минути след това червен картон за нещо което същият попов прави всеки мач.Два удара с лакти на сесека това си ти и пак нищо,за камарата измислени фалове на същия няма смисъл да коментираме.Червения картон на маркиньос,посмъртно нямаше да бъде даден но праско прасков се усети,че много ама много се излага.Гледам,че и нищо не споменаваш за главичките на карачанаков.Връхчето на черешката беше удара с лакът на буш срещу Моци отсъдено като пряк само и само да вкарате.А ЗА ПРЪСТЧЕТО,можеш ли да кажеш след кое по ред нахлуване на терена на цялата скамейка грухтаци беше.Абе я вземи ми прати и на мен едни червени очила,че аз за Левски отдавна съм разбрал колко са смешни ама поне за сесека да си мисля,че не е това което виждам
              А бе, морав! Ти не разбираш ли, че мачът свършваше при вторият нарисуван червен картон за зеленото човече наречено Кейсара. Какви са тия дълбоки анализи, които правиш за след тая случка. Ако от съдията беше вдигнато това, което трябваше - мач нямаше да има. Щеше да има разпаряне с 10:0, както каза Тончи. За какви Моцита и поцита говориш, като цялата ви защита начело с Минев е за гонене още след първата свирка на съдията. За "великото" ви капитанче Дяков - няма да говоря. Няма по-отвратително копеле от тоя. Той и затова по-вечето мачове от евро турнирите стой на пейката и си изтърпява наказанията от червените картони. Колко чисти дузпи трябва да има за ЦСКА за да ни бъде свирена една?!! Колко чисти дузпи трябва да има срещу Лудогорец за да бъде свирена?!! Нашите съдии продължават да не виждат, че играете най-нечистият футбол в "А" група, но затова пък в Европата много бързо ви разкриха... Така ли е морав?!!!

Коментар

• `Чорби,свали очилата.Явно изблъскаване с ръка на тунчев срещу Мисиджан ПРИ ОТКЪСВАЩА АТАКА ИИИ нищо.Пет минути след това червен картон за нещо което същият попов прави всеки мач.Два удара с лакти на сесека това си ти и пак нищо,за камарата измислени фалове на същия няма смисъл да коментираме.Червения картон на маркиньос,посмъртно нямаше да бъде даден но праско прасков се усети,че много ама много се излага.Гледам,че и нищо не споменаваш за главичките на карачанаков.Връхчето на черешката беше удара с лакът на буш срещу Моци отсъдено като пряк само и само да вкарате.А ЗА ПРЪСТЧЕТО,можеш ли да кажеш след кое по ред нахлуване на терена на цялата скамейка грухтаци беше.Абе я вземи ми прати и на мен едни червени очила,че аз за Левски отдавна съм разбрал колко са смешни ама поне за сесека да си мисля,че не е това което виждам
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                  Извинявайте,бихте ли дали сайте къде гледате тия мачове,че ние тука по новата сме гледали някой друг.
                  Левскарчето,

злобата причинявала инфаркти. По-спокойно и си коментирай твоят обор.

П.П. Успех в борбата за 6-тото място

П.П.П. Ако въобще беше гледал мача, щеше да видиш, че Л-ц имаха по-малко положения за гол, отколкото в мачовете си с Ливърпул, Базел и Реал. Просто чорбата не им даде шанс.

За 90 мин. имаха извеждането на Върджил срещу вратаря и фала за гол ( ако това се води положение ).

Насреща имаш пълно клане за ЦСКА:

- първо полувреме изгонване на Кейсара за шут на паднал играч без топка;
                  - второ полувреме - чиста дузпа за ЦСКА в 82 мин. срещу Фелипе ( препънат по учебник в наказателното поле ).
                  Last edited by marandi; 22.11.2014, 19:33.

Коментар

• Извинявайте,бихте ли дали сайте къде гледате тия мачове,че ние тука по новата сме гледали някой друг.
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Равен - равен, кво му плащаш, разликата се запазва, не знам третият дали нема да изпревари зелените... грешка - Бероето е на две точки. Всъщност 4, спирам да пием...
                      Last edited by Вълчо-34; 22.11.2014, 18:59.
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Така ми изглеждаше известно време, сега определено сме по-добре.... Не съм чак голем разбирач - по изключение гледам български футбол, колко да се бъзикам с наследниците
                        Нямаме класа още - равният е реален резултат.

Л-ц са слаби, ама и нас ни няма засега. Ще видим в следващите 2 мача какво ще стане.

По принцип чорбата вече има ниво, за да не падне. Това и бях казал за този мач, че най-малкото ЦСКА няма как да загуби при нормално съдийство. 99% съдия беше перфе и проблем си е наш, че не използвахме предимство.
                        Last edited by marandi; 22.11.2014, 18:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Сега и чиста дузпа срещу Фелипе не ни свириха, но това е нормално.

За миналия шампионат имаме 1 свирена люспа за нас.

П.П. Иначе Л-ц не могат да излязат от полето си с цената на зверско ритане.

Затова се чудя - ти кой мач гледаш, че твърдиш, че стоят по-добре?
                          Така ми изглеждаше известно време, сега определено сме по-добре.... Не съм чак голем разбирач - по изключение гледам български футбол, колко да се бъзикам с наследниците
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Верно го обърнаха на ритане...
                            Сега и чиста дузпа срещу Фелипе не ни свириха, но това е нормално.

За миналия шампионат имаме 1 свирена люспа за нас.

П.П. Иначе Л-ц не могат да излязат от полето си с цената на зверско ритане.

Затова се чудя - ти кой мач гледаш, че твърдиш, че стоят по-добре?

Коментар

• Като че ли нашите ги пазят за Ливърпул....
                              Учудвам се ка не си връщат за ритниците.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ти вярно гледаш някой друг мач

До момента Л-ц имаха едно разминаване на Вура ( Мисиджан ) и статичното положение от фал за гола.

В същото време ни ритат като селски бегове и нон-стоп се разправят със съдията.

П.П. Ще ги думнем - спокойно

Трудно се денси срещу селяци, ама не ни е за пръв път.
                                Верно го обърнаха на ритане...
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X