IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    А дано.... Ама малко по-добре стоят зелените....
    Ти вярно гледаш някой друг мач

До момента Л-ц имаха едно разминаване на Вура ( Мисиджан ) и статичното положение от фал за гола.

В същото време ни ритат като селски бегове и нон-стоп се разправят със съдията.

П.П. Ще ги думнем - спокойно

Трудно се денси срещу селяци, ама не ни е за пръв път.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ритникът на Кейсара срещу Карачанаков ли, дет' го изрита като е паднал?

Правилно, Дедо! За червен картон си беше при резултат 1:0 и играчи 11 на 9.

П.П. Нищо, ще ги мъчим ся пак при 1:1 и 10 на 10
      А дано.... Ама малко по-добре стоят зелените....
      И това ще мине ...

Коментар

Нашите гледам Марандич, избърсал съм си очилата, ама ритника си беше за червен картон. Та прогнозата ми е, че ще паднем.
        Ритникът на Кейсара срещу Карачанаков ли, дет' го изрита като е паднал?

Правилно, Дедо! За червен картон си беше при резултат 1:0 и играчи 11 на 9.

П.П. Нищо, ще ги мъчим ся пак при 1:1 и 10 на 10

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ти кой мач гледаш, Дедо?
          Нашите гледам Марандич, избърсал съм си очилата, ама ритника си беше за червен картон. Та прогнозата ми е, че ще паднем.
          И това ще мине ...

Коментар

Баси загубения мач - единственото "свестно" изпълнение беше контрата на червения срещу ритника на зеления.....Май Стойчо ще го прекръщаваме на Осморчо....
            Ти кой мач гледаш, Дедо?

Коментар

• Баси загубения мач - единственото "свестно" изпълнение беше контрата на червения срещу ритника на зеления.....Май Стойчо ще го прекръщаваме на Осморчо....
              И това ще мине ...

Коментар

• Тудей ще денсим с някакви си от Разград.

Попитали радио Ереван каква разликата между великия ЦСКА и ФК Л-ц.

Отговор: 28 титли, 20 купи на станата и 3 полуфинала в ЕКТ
                -------------------------------------------------------------------

И понеже Киро Гела от Разград си няма на представа срещу кого се изправя да вкараме и още малко статистика, за да може да си вземе автографи след мача момчето:
                -------------------------------------------------------------------

Господин Чолаков

През 1985 получава званието полковник.

От 1986 е началник на ЦСКА. Времето, когато е начело на клуба, е най-успешният период на ЦСКА и на българския спорт като цяло. На летните олимпийски игри в Сеул през 1988 г. спортистите на ЦСКА печелят повече медали и точки от Франция, Англия и Белгия

През 1992 г. полк. Господин Чолаков е принудително пенсиониран.

Господин Чолаков умира на 18 Ноември 2014г. в дома си в София, България от инфаркт.

РИП! ( Поклон! )
                ---------------------------------------------------------------------

Възможно е да загубим днес, както се случи със славния армеец Кобрата срещу Кличко - но пак ще се изправим после, защото сме БГ Армията. Защото сме ЦСКА!!

П.П. Запей за 32-тата титла, Груйчи! Запей!
                Last edited by marandi; 22.11.2014, 10:34.

Коментар

• От толкова корифеи на бокса как да не се направя на "спец" и аз да'е ...

Колегата е прав е, че Пулев излезе за нокаут с някоя балтия как зовут, но той не е файтър и такъв стил му е неудобен.

В клинчовете па хич го няма, поради ограничения технически арсенал от удари.

Обикновено дистанция се скъсява в гард, поемат се няколко удара през ръкавиците и се пуска балтията, белким уцелиш при размяната.

Кофти е, че нашият успя да го нацели едва два-три пъти и то не чисто. Като цяло бавно влизаше в средна дистанция и същото се случи точно преди нокаута, когато успя да му пласира 2 нелоши удара. После се забави след сигнала и докато се чуди го хакнаха.

Не мисля, че това беше нокаут, по-скоро нашият се отказа сам, понеже прецени, че здравето му за толкоз кинти стигат. Удар е бил едва 200 кг. на Кличко, вярно точно пласиран в челюстта, но слаб. Той преди това пое доста по-тежки от този. Да допуснем, че си удари темето при падането, не тръгваш да се изправяш така, а се завърташ през колене и така се надигаш.

Определено първият рунд му се отрази на стратегията, каквато и да е била. Стана по-плах и тромав и забрави да държи дясната ръка горе, ама той кога ли го е правил като досега разчиташе само на леви прави от далечна дистанция като контри в прав гард и игра с крака назад. С дясна да контрира без подготовка го няма засега. По-добре да беше тренирал само лапи. Ляв прав, дясен прав/кроше и да върви напред, па каквото стане.

При тази стратегия му отпадна и единственият финт, който има при ляв прав.

Но като цяло доста по-атрактивен двубой от скучните тактически мачове на Кличко досега. Явно са преценили, че по точки да се цъкат 12 рунда ще загуби и затова се опитаха да търсят нокаут, па каквото стане.

Но Кубрат не е нокаутьор за съжаление. Аматьорския бокс много му пречи с тяхното точкуване, където се отчитат дори и чисто фиксирани удари, а не се гледа сила.

Ха, наздраве! ( стига съм се правил на рус )

Така или иначе заради соц-а късно тръгнахме в този спорт и затова нямаме традиции и по-големи успехи, но като цяло в бойните спортове Българите са едни от най-добрите файтъри в света. Просто нямаме засега 10 човека по 2 метра и 110 кг, за да ги размажем и там
                  Last edited by marandi; 19.11.2014, 00:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Еми тоя ти е набор!!!А и Д-то сигурно му е доста червено!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      кефалче, може ли аз да се включа, има една поговорка - човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. От тази гледна точка повечето българи сме (забележи, че се включвам и себе си в тази категория, за разлика от теб, който се изключваш от поста си) доста малки, миниатюрни почти Мога да ти го обясни и в какво се корени всичко, но да се оправдаваме само с историята си е тъпо (макар че народ без минало е народ без бъдеще) и тук подкрепям Кубрат - Продължаваме напред, каквото било, било. Не виждам защо трябва да се плюе един от най-успешните, да не кажа най-успешният ни спортист за тази година, само защото има мнение. Всички се кефите много на шумадийските копелдаци, но ако трябва да се охарактеризират само с един епитет, то то би бил арогантни. Арогантността им ражда и успехите им. Е, аз нямам против Кубрат да е арогантен, а и не виждам с какво реално е арогантен - Българите СМЕ велик народ и в това няма нищо арогантно, а който го е срам от нашата история, да си търси друга - на макетата е още "по-велика"
                      Груйче,ако искаш ми вярвай,но никога не съм се чувствувал малък!!!И не заради историята или заради други неща!!!А заради себе си!!!Аз вярвам в себе си,но не се правя никога велик!!!Аз съм РЕАЛИСТ!!!И никога не плюя никой!!!Особено спортист!!!Много време съм се състезавал и най-важният урок ми е,че трябва да губиш с достойнство!!!Вратаря ин ги е слаб ,съдията ин ги е виновен!!!

Коментар

• Официално! Кличко даде положителна допинг проба!

Верно ли?

Коментар

• Мен щом те е срам не гледай, гледай си Кличко и си вземай еднопосочен билет от терминал едно. Можеш да му се радваш колкото искаш и да не те е срам. Всички пращите от акъл и го давате под път и над път и всеки обяснява как трябвало да стане и да бъде... веселба.
                          Last edited by pepe1234; 18.11.2014, 18:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Тактиката му беше ясна- провокиране на Кличко в средна дистанция и контра, затова и не се движеше, а умишлено държеше търсената дистанция. Не стана просто защото не му е това стила на Кубрат, със сигурност много са работили в тази посока, но очевидно нещата не могат да станат за няколко месеца- всички леви крошета на Кличко влизаха, Кубрат гард никога не е имал и цялата му игра винаги е била с краката...
                            Ако умишлено не се е движил и е отварял гарда с дясната ръка с цел провокация, то по-тъпа тактика за игра срещу световния шампион не мога да се сетя. Кличко се забавляваше около него, целеше го като на шега с левачката от всяко положение, два пъти го просна в първите минути, а нашият вместо да се затвори, да се опита да контролира темпото и да пази главата като търси пролука в перфектната защита на Кличко, продължи с безумната "тактика" да се клати на място като селски бияч с разперени широко ръце и да търси нокаут "до шестия рунд". Коментарите на бивши шампиони като Ленъкс Луис и Тайсън неслучайно са крайно презрителни за качеството на мача. И не заради играта на Кличко...

Горното за мен ясно показва, че с този треньорски екип атака на световната титла не е реална цел. Готвиха го с месеци и резултатът е плачевен. Много тежи и въпроса защо са го посъветвали тъкмо сега да излезе срещу Кличко, при положение, че би трябвало да са били напълно наясно, че няма качествата дори да е сравнително равностоен, камо ли по-добър от него. Защо той се е съгласил?

Тема за размисъл:
                            Или той и екипа са вярвали, че Пулев има сили да бъде равностоен на Кличко (което значи, че са много далеч от реалностите, да не кажем друго) или (много по-вероятно) и екипа и Пулев са решили да приберат парите и каквото стане. Алчността е победила разума, бързите пари са съблазнили идеята за еволюционно развитие на проекта "Славният път на един български шампион към титлата". Тук сълзливата идея на Гуйо за тоя дето не се продавал тотално се спихва, но когато всички логични изводи отпаднат, остава най-вероятния - Пулев, съзнавайки, че е много далеч от нивото на Кличко, излиза за едни не малко пари и плаща голямата цена на мисленето на дребно. Дали ще може сега да възстанови възходящия път на кариерата си? Пожелавам му го, ако може с по-добър промоутърски и треньорски екип (защо не американски?), който няма да го жертва в безумни мачове за "едни пари", а ще му гради методично кариера, в която да достигне ниво, при което няма да се срамуваме, когато го гледаме да се изправя срещу световния шампион. Вярвам, че последното е възможно, но с много труд и мисъл от страна на Пулев и екипа му. Темата е сбор от хипотези с цел размисъл, но аз му го пожелавам чистосърдечно, защото ме кефи идеята да седна с уиски в ръка да изгледам как български боксьор просва шампиона в нокаут и вдига българския флаг пред екзалтираната зала и целия свят пред телевизорите. Па тогава да вляза и да напиша във форума: "Казах ли ви, че и българин може, но с постоянство, достойнство, трезва мисъл и труд, а?"
                            Last edited by DidoDinev; 18.11.2014, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                              ...
                              И точно защото са убедили дори и съдиите го прави още по-ценно. Без перчене и мутренски изказвания, а с яко бачкане.
                              Доста неподходящо сравнение на Пулев и Михайлов ( на тоя даже и жена му е гимнастичка ).
                              Можеше да си изберат произволен друг спорт за се помъчат да издигнат своя и да го направят много по-труден в очите на хората.

Абе вие сте ебаси смешниците честно. Ще ми сравнявате худ. гимнастика спорт с уникални традиции у нас още от комунизма с бокса. Истината е че държавата абдикира и затриха и щанги и волейбол и всичко. Все едно да сравнявате худ. гимнастика с плуване. Вземете си дайте малко сметка, че този човек е продукт на боксов клуб ЦСКА. Същите тези клубове които са изправни пред това ежедневно да се борят за оцеляването си ,а дъжавата ги принуждава да си плащат непосилни наеми за базите. Същото е и с волейболния ЦСКА, а играха в шампионската лига на волейбола. Затова по-добре се радвайте на и без това вече липсващите ни качествени спортисти и си задавайте другите по-важните въпроси!!!! Защото в този геноцид на който са подложени тези клубове си е цяло чудо да има такива спортисти все още!!!! И най-важното подкрепяйте ги.
                              Last edited by pepe1234; 18.11.2014, 16:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                Ако смятате, че се беше подготвил добре за мача и това му е максимума - окей. Аз не смятам така (можем да коментираме липсата на движение и гарда ако искате, някой да каже имаше ли тактика и каква, мамка му, беше тя?!?).
                                Тактиката му беше ясна- провокиране на Кличко в средна дистанция и контра, затова и не се движеше, а умишлено държеше търсената дистанция. Не стана просто защото не му е това стила на Кубрат, със сигурност много са работили в тази посока, но очевидно нещата не могат да станат за няколко месеца- всички леви крошета на Кличко влизаха, Кубрат гард никога не е имал и цялата му игра винаги е била с краката...

Коментар

Working...
                                X