IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Темата леко се изроди и слезе на махленско ниво, което не отговаря на капацитета на повечето хора тук (е, изключвам няколко, те ще се разпознаят в липсата си на аргументация), а и доста нападки към Дона, който би следвало да уважаваме най-малкото защото е единствен съвременник на онези събития. И макар да не харесвам залитанията му на тема герП, то не считам, че следва да се напада по този начин - за изказванията си до голяма степен е прав, макар и по-краен от мен. Чорбичките си го имате първородния грях и не зная защо постоянно го прикривате - няма как да скриеш олио във вода, колкото и да ги смесваш, накрая пак изплува като мазно петно....

Приключвам темата с едно мое мнение отпреди време - мисля, че когато фактите говорят, дори и червените дървени философи би следвало да замълчат!!!

П.С. Ако съдия свири на чорбата като на Левски днес (а това ни се случва в почти всеки мач), тройчо снежната директива сигурно щеше да доказва как дядо му на рефера имал зъб на дядото на стою нейде из баирите над село плоски по време на "борбата против фашизмЪма и капитализЪма", та затова бил долно говоедо и рязал чорбата, но ние си мълчим и не ревем, защото си знаем дереджето - слаби сме и тази победа не следва да ни замазва очите за ниското ниво на клуба
    Недей с лошо, бря

Подуене трябва да се вдигне, защото ние ще хлътнем, ако тях ги няма.

П.П. Ние сме хлътнали от 15 години, ама уж сега ни се кълнат, че е друго.

Гледа ли Любо? ( едномъдият им ева майката ). Голяма шматка - кефи ме

Коментар

• Айде пак "символа на комунизЪмЪ" ......... А кой клуб беше клуб на МВР? А кой клуб е собственост на комунистическата Държавна сигурност? Наскоро и Лафчис излезе агент на ДС.Та като се почне от него и се мине през Грашнов и се стигне до Батков сте все ДС.А отскоро и ДПС ви държи акциите? А на кой вицепремиери и кметове вдигаха купи?
      Не виждате колко са изпаднали и двата клуба и като няма какво да напишете словоблудствате на тема политика.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Доне а кой разстреля Вапцаров?
        О, батка, махраба!
        Виждам, че си излязъл от темата, ама все пак да питам:
        А кой бие негрите?

ПП. Извинявай, имам една молба. Тук има един изперкулясал тотално, който се отрича от България и българите и казва за нас, българите "вие'. Та по тази прична ми е гадно да се обръщам директно към него. Затова мога ли да те помоля да му кажеш да си опресни знанията по български език, за да може да прочете какво съм писал:
        "Добре би било да знаят, че това е отбор, създаден от изверги, същите, които в кървавия атентат в църквата "Света Неделя" избиха стотици невинни граждани и деца..."
        Значи не ЦСКА са взривили църквата /това може да го каже само много изперкулясал антибългарин/, а извергите, които са взривили църквата после са създали ЦСКА. Направили са и другите описани поразии.
        Батка, предварително благодаря за услугата. Ти му го кажи, пък да видим как той ще отрече фактите.
        Ама му кажи и че неумението или пък нежеланието да чете правилно какво пишат хората не е основание за обиди и грубости. Макар, че за болните цесекари това е много характерно.

Коментар

• Темата леко се изроди и слезе на махленско ниво, което не отговаря на капацитета на повечето хора тук (е, изключвам няколко, те ще се разпознаят в липсата си на аргументация), а и доста нападки към Дона, който би следвало да уважаваме най-малкото защото е единствен съвременник на онези събития. И макар да не харесвам залитанията му на тема герП, то не считам, че следва да се напада по този начин - за изказванията си до голяма степен е прав, макар и по-краен от мен. Чорбичките си го имате първородния грях и не зная защо постоянно го прикривате - няма как да скриеш олио във вода, колкото и да ги смесваш, накрая пак изплува като мазно петно....

Приключвам темата с едно мое мнение отпреди време - мисля, че когато фактите говорят, дори и червените дървени философи би следвало да замълчат!!!

П.С. Ако съдия свири на чорбата като на Левски днес (а това ни се случва в почти всеки мач), тройчо снежната директива сигурно щеше да доказва как дядо му на рефера имал зъб на дядото на стою нейде из баирите над село плоски по време на "борбата против фашизмЪма и капитализЪма", та затова бил долно говоедо и рязал чорбата, но ние си мълчим и не ревем, защото си знаем дереджето - слаби сме и тази победа не следва да ни замазва очите за ниското ниво на клуба

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          специално за чорбичките, понеже нещо се навъдиха много в нашия иначе икономически форум, което доказва тезата ми за червените пари, но това е друга тема:

Това е официална класация на УЕФА за най-харесван отбор в държавата си - Левски е на 6-то място в цяла Европа по % харесване от населението на дадената държава. Цялото инфо - тук. Ами факти, пред тях и чорбетата би следвало да си мълчат - само марандича може да направи изключение, ако не е на волейболна вълна
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ха-ха-ха ...

Любо ме кефи как е набрал по БТВ.

П.П. Направо разстрелва БФС-то от упор.

Перука - 13 треньори сменени и 1-но Европейско? Кога оставка? Уен? Когда?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Аз щях да го питам за Митко Палаузов, ама нищо

П.П. Донът яко е избръмчал. ЦСКА били основани 1948г. - ама били взвривили и църквата Света неделя през 1925 година.

После 45-та година правим народния съд и набързо избиваме футбалерите на ФК Подуене до 9-то коляно.

След като ослепяваме и войската на Самуил при Беласица - накрая се сещаме 1948г, да се покажем от нелегалност и прайкаме чорба спорт.

П.П.П. Донът е меко казано неадекватен.

От спортен клуб ЦСКА се извиняваме за 150 златни медали от олимпиади и световни първенства, които висят из витрините на Армията, спечелени за България само за 65 години история.

Друго си е за 100 години история да имаш 60 калъфки

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Импе, Импе, Императоре! Хич не отива на един чиляк с такава титла да плещи неща, от които е очевидно, че няма представа, не е съвременник на случилото се и е събирал информация от тук-от там, най вече от интернет, където се пишат невероятни неистини. Виж сега, за историята на ФК Левски, както и за това, че съм член с членска карта от 26 октомври 1941 г. съм писал достатъчно много, ако си любознателен - чети.
                Там струва ми се, че съм писал, че Левски беше пощенски клуб. Така че, няма как Цола Драгойчева да е взела под крилото си ФК Левски. Тя стана министър на пощите през 1947 г. при заварено положение, Левски си беше пощенски отбор. Нито Цола е искала Левски, нито Левски е искал Цола, просто заварено положение. Освен това Цола Драгойчева, която познавам лично, беше доста време г-жа Никоя и не можеше да си избира постовете. Член на Политбюро стана тя чак към средата на 60-те години и тогава вече колеше и бесеше.
                Но да се върнем към "крилцето на Цола". Тъкмо под това крилце Левски беше закрит през 1949 г., след като направи "дубъл". Партията-кърмилница не можа да понесе резила за ЦКС и с решение на ЦК на БКП закри Левски. После го пререгистрираха като Динамо.
                Не говоря глупости, за глупости се огледай около себе си, огледай и себе си. Какъв фашизъм те гони, изрично подчертавам, че в България никога не е имало фашизъм, като изключим про-фашистките тежнения на политическия кръг "Звено". Българският фашизъм беше само във фантазиите на комунистите, за да си фабрикуват активни борци. Впрочем виж подчертания с червено текст в поста на Груев по-долу и ще ти се изясни.
                Да, любовта на Ангел Солаков към Левски беше всеизвестна. Когато стана министър на Вътрешните работи, той взе при себе си Левски. Солаков /също го познавам лично покрай Левски/ беше от най-перспективните и бързо издигащи се кадри на Тато. Но именно любовта му към Левски му изяде главата. Как може, как си позволява, като всички честни комунисти да не обича ЦСКА, а Левски?! На бърза ръка Тодор Живков му вдигна мерника и на заседание на Политбюро през 1971 г. изсипа куп обвинения срещу него. За да не ровиш излишно, ще цитирам част от стенограмата от заседанието на Политбюро. Ето обвиненията срещу Солаков:
                "Публичните му пристрастия към футболния отбор Левски-Спартак, които довеждат до освиркване на Солаков по време на мачове."
                "Организираното масово погребение на футболистите Георги Аспарухов и Никола Котков, в което участват над 150 хиляди души - то е прието за антисъветска политическа провокация"

Защото било съвпаднало с погребението на загинали съветски космонавти. Истината е, че БКП не можеше да понесе толкова голяма народна любов към Левски. Солаков беше изхвърлен от ЦК на БКП и от МВР.

Ти си обичай ЦСКА - символа на Комунизма, на терора, на беззаконието, хвърлянето в лагери и избиването хиляди невинни хора без съд и присъда в смутните времена в края на 40-те и началото на 50-те. По-късно, заедно със закриването на лагерите намаляха и извращенията, породени от съществуването на ЦСКА. Но горчилката на пострадалите хора и семействата им остана. Обичай си ги, Императоре, твое право е, но то не е основание да казваш,че някой говори глупости. Не се обиждам, "болните" цесекари са ми ясни и няма как да ме обидят. Те са просто болни хора.
                Лошото е, че младите хора, сега определящи пристрастията си, нямат дори бегла представа на какъв отбор отдават любовта си, вричайки се във вярност на ЦСКА. Добре би било да знаят, че това е отбор, създаден от изверги, същите, които в кървавия атентат в църквата "Света Неделя" избиха стотици невинни граждани и деца, същите, които след Преврата на 9 септ. 1944 г избиха без съд и присъда десетки хиляди българи, същите, чийто Народен съд осъди на смърт 3000 души, цвета на българската нация, същите, които без съд и присъда хвърлиха хиляди българи в лагерите на смъртта и една част от тези българи бяха виновни с това, че обичат не ЦСКА, а Левски, Славия, Локамотив...
                Ако, драги млади хора, знаете всичко това и въпреки всичко избирате ЦСКА, проблемът си е ваш. Съвестта също си е ваша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Донов, говориш глупости. Противовес на фашистките отбори... значи Цола Драгойчева е била фашистка, щом взе под крилцето си ФК Подуене скоро-скоро след 9.ІХ? Вярно е, че подуенци позирали за снимки с вдигнати десници, после станаха отборче на ДС и милицията

Импе, Импе, Императоре! Хич не отива на един чиляк с такава титла да плещи неща, от които е очевидно, че няма представа, не е съвременник на случилото се и е събирал информация от тук-от там, най вече от интернет, където се пишат невероятни неистини. Виж сега, за историята на ФК Левски, както и за това, че съм член с членска карта от 26 октомври 1941 г. съм писал достатъчно много, ако си любознателен - чети.
                  Там струва ми се, че съм писал, че Левски беше пощенски клуб. Така че, няма как Цола Драгойчева да е взела под крилото си ФК Левски. Тя стана министър на пощите през 1947 г. при заварено положение, Левски си беше пощенски отбор. Нито Цола е искала Левски, нито Левски е искал Цола, просто заварено положение. Освен това Цола Драгойчева, която познавам лично, беше доста време г-жа Никоя и не можеше да си избира постовете. Член на Политбюро стана тя чак към средата на 60-те години и тогава вече колеше и бесеше.
                  Но да се върнем към "крилцето на Цола". Тъкмо под това крилце Левски беше закрит през 1949 г., след като направи "дубъл". Партията-кърмилница не можа да понесе резила за ЦКС и с решение на ЦК на БКП закри Левски. После го пререгистрираха като Динамо.
                  Не говоря глупости, за глупости се огледай около себе си, огледай и себе си. Какъв фашизъм те гони, изрично подчертавам, че в България никога не е имало фашизъм, като изключим про-фашистките тежнения на политическия кръг "Звено". Българският фашизъм беше само във фантазиите на комунистите, за да си фабрикуват активни борци. Впрочем виж подчертания с червено текст в поста на Груев по-долу и ще ти се изясни.
                  Да, любовта на Ангел Солаков към Левски беше всеизвестна. Когато стана министър на Вътрешните работи, той взе при себе си Левски. Солаков /също го познавам лично покрай Левски/ беше от най-перспективните и бързо издигащи се кадри на Тато. Но именно любовта му към Левски му изяде главата. Как може, как си позволява, като всички честни комунисти да не обича ЦСКА, а Левски?! На бърза ръка Тодор Живков му вдигна мерника и на заседание на Политбюро през 1971 г. изсипа куп обвинения срещу него. За да не ровиш излишно, ще цитирам част от стенограмата от заседанието на Политбюро. Ето обвиненията срещу Солаков:
                  "Публичните му пристрастия към футболния отбор Левски-Спартак, които довеждат до освиркване на Солаков по време на мачове."
                  "Организираното масово погребение на футболистите Георги Аспарухов и Никола Котков, в което участват над 150 хиляди души - то е прието за антисъветска политическа провокация"

Защото било съвпаднало с погребението на загинали съветски космонавти. Истината е, че БКП не можеше да понесе толкова голяма народна любов към Левски. Солаков беше изхвърлен от ЦК на БКП и от МВР.

Ти си обичай ЦСКА - символа на Комунизма, на терора, на беззаконието, хвърлянето в лагери и избиването хиляди невинни хора без съд и присъда в смутните времена в края на 40-те и началото на 50-те. По-късно, заедно със закриването на лагерите намаляха и извращенията, породени от съществуването на ЦСКА. Но горчилката на пострадалите хора и семействата им остана. Обичай си ги, Императоре, твое право е, но то не е основание да казваш,че някой говори глупости. Не се обиждам, "болните" цесекари са ми ясни и няма как да ме обидят. Те са просто болни хора.
                  Лошото е, че младите хора, сега определящи пристрастията си, нямат дори бегла представа на какъв отбор отдават любовта си, вричайки се във вярност на ЦСКА. Добре би било да знаят, че това е отбор, създаден от изверги, същите, които в кървавия атентат в църквата "Света Неделя" избиха стотици невинни граждани и деца, същите, които след Преврата на 9 септ. 1944 г избиха без съд и присъда десетки хиляди българи, същите, чийто Народен съд осъди на смърт 3000 души, цвета на българската нация, същите, които без съд и присъда хвърлиха хиляди българи в лагерите на смъртта и една част от тези българи бяха виновни с това, че обичат не ЦСКА, а Левски, Славия, Локамотив...
                  Ако, драги млади хора, знаете всичко това и въпреки всичко избирате ЦСКА, проблемът си е ваш. Съвестта също си е ваша.

Коментар

• Разбира се, колега!

За 4 години след сделката с БМФ и ангажимент за 78 млн лв. годишно.

Много по-евтино е вместо 4 години умножено по 78 = 320 млн. да пуснем някой лев в Делиормана и да дрънкаме басни за "Българската" кауза.

П.П. Подценявате нивото на форума, колега! Киро Гела има да дава 320 досега със или без Л-ц и в белите държави такива лежат в затворите.

Даже ще се направим, че вярваме за чистото съвпадение между приватизационната сделка и проекта Л-ц. В БГ сме тъпи, само Киро Гела е тарикат и така.
                    Last edited by marandi; 23.11.2014, 16:01.

Коментар

• Малийййй, смех! Червени картони като за световно!
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Никой не коментира важната победа на Юнайтед като гост над Артилерията!
                        Според мен - ЛВГ е гадно копиле обаче е гениален тренер!
                        С защита Валенсия - Макнеър - Бекет - Смоулинг - Ашли Йънг успя да удържи атаките на домакините...верно с 2-3 ключови спасявания Де Хеа спаси отбора в началото, но след това беше въпрос на време кога ще завършим успешно някоя контра!
                        Само си представям какво щеше да е ако нямахме 10на потенциални титуляри контузени...
                        Все пак тежките мачове (Челси, Ман Сити и Арсенал) минаха и сега можем да понатрупаме точки! ВЕЧЕ СМЕ В ЧЕТВОРКАТА, а това е една добра стартова позиция!
                        Бе, гледаме ултра-мега-хипер дербито за 6-тото място между Ботяфф и Лесни

П.П. Едната циркова трупа се прави на по-талантлива спрямо другата. То големи салта моратале при всеки контакт, голямо чудо.

Холууд екшън пасти да ядат, дет' се стрелят - па съдията цяло полу-дреме не е прибирал жълтия картон и търчи под мишница с него.

Гоуема драма ( двубой пардон )
                        Last edited by marandi; 23.11.2014, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Никой не коментира важната победа на Юнайтед като гост над Артилерията!
                          С защита Валенсия - Макнеър - Бекет - Смоулинг - Ашли Йънг успя да удържи атаките на домакините...верно с 2-3 ключови спасявания Де Хеа спаси отбора в началото, но след това беше въпрос на време кога ще завършим успешно някоя контра!
                          Само си представям какво щеше да е ако нямахме 10на потенциални титуляри контузени...
                          Все пак тежките мачове (Челси, Ман Сити и Арсенал) минаха и сега можем да понатрупаме точки! ВЕЧЕ СМЕ В ЧЕТВОРКАТА, а това е една добра стартова позиция!
                          Недей човече,недей.И на най голямия си враг не пожелавай да го налазят директивчици.Притаи се и и гледай футбол.
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Никой не коментира важната победа на Юнайтед като гост над Артилерията!

Коментар

• сори пич, явно с теб на "съблечи се бе..." трябва да се комуникира. Как то и да е, след като не става по друг начин ти предлагам Г. Атанасов, с него ще сте си лика прилика да си ги коментирате и Цола и Добри. Хайде със здраве.
                              Last edited by pepe1234; 23.11.2014, 14:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                забравят как един кюрд бе реабилитиран 1985, а един отбор-машина бе разбит тогава
                                Бе, излагаш се, ама твой проблем - не мой.

Златна топка, Сребърна топка, Златна обувка, голмайстор на Световно първенство, полуфиналист за КНК, титли на България и Испания, носител на КЕШ, бронзов медал от световно. Легенда на велики отбори като ЦСКА и Барса и на света.

Трябва да пиша цяла седмица докато изброя отличията на "кюрда".

Но накратко, ако не беше "кюрда" никой в света нямаше да знае къде се намира България на картата.

П.П. Сори, че ви отнасяме като играчи с ваш'то Гунди, ама той даже не е от ранга на Владо Манчев, камо ли да го сравняваме с величията на световния футбол от ЦСКА
                                Last edited by marandi; 23.11.2014, 14:29.

Коментар

Working...
                                X